Bildirim
Lol yüzünden notlarım SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Edit: niye -6 oldu la bu linkten ötürü galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 17 Haziran 2014; 14:11:51 > -
hangi bölüm ? iktisat falan mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
hangi bölüm ? iktisat falan mı
Halkla ilişkiler,kızların bol olduğu bir bölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Haziran 2014; 14:10:39 > -
İlerde anlarsın işh -
Amaç: üniversiteliyim -
Sen yine iyisin ben 8 yildir uni 1nci siniftayim :D -
Bütün hepsinden mi kaldııımmm -
Hem lol oynuyorum hem derslerim iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Sen yine iyisin ben 8 yildir uni 1nci siniftayim :D
Oha for
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Laurie
quote:
Oha for
Ben bizim üniye 2002den beri gelen biriyle tanışmıştım.Oysaki ben 2002de 2.sınıftaydım :D.Sonra anlattı 1 yıl gitmiş sonra dondurmuş falan filan :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Haziran 2014; 14:22:52 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Bu sene ders çalıştığımı hatırlamıyorum.Bütün sene lol oynadım.Pişmanmıyım hayır :D Yinemi büte kaldııııımmm :)
D4 ün orda ki kantin hala duruyor mu ? Duruyorsa tıpış tıpış gidersin tost yemeyebir de iş hayatına atılınca kızlı bölümde okumak pek para etmiyor qnq diyim sana
Kantin hala var.Evet bölümün geliri az araştırmıştım zaten.
-
quote:
lel :D -
quote:
Hangi bölüm hocam? Benim dayımda iktisattı galiba 7 yıl ard arda sınava girmişti en sonunda bi dershaneye gittide öyle bitirdi üniversiteyi -
Tüm sene LoL oynadığını söyleyip , bol bölümlü bir kızda okumanı yazman ne kadar ironik değil mi dostum?
Oyuna ayıracağın zamanı kızlara veya başka şeylere ayırsaydın en azından sana bir şeyler katardı , tabi oyunun sana bir şeyler kattığını düşünüyorsan bilemeyeceğim. -
lol pişmanlıktır -
quote:
Sıkılmadın mı O.O
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halkla ilişkiler bölümünün parası az falan değil.Tamamen kişiyle alakalı.İşini düzgün yaptığın sürece kazanacağın paranın haddi hatta hesabı olmuyor -
Mimarlıkta bu dönem ders bırakmadım ki en zor okullardan birinde değil direk mimarlık olayındaki en zoe okuldayım. Kişiyle alakalı oyunla değil
Benzer içerikler
- yonca yeşili malphite
- pre ne demek
- otp ne demek
- lol mmr hesaplama
- mobile legends sevgili olan herolar
- riot mmorpg
- ping düşürme
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X