Şimdi Ara

LoL'ün avrupa serverıda böyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bıktım arkadaşlar, yeminlen bıktım usandım bu ne kadar berbat bir serverdır ya şaka gibi. Eziyet oldu, eğlence değil eziyet oldu ya.

Bakın, çok iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama şuan yemin ediyorum ki sırf karşı takım BİZDEN DAHA İYİ OYNADIĞI için 2 veya 3 bozgun yemişimdir. Ya her bozgunum da %99 feeder, afk oluyor. Şaka gibi, abi adamlar hero denemek için ranked giriyor daha ötesi var mı? Var mı bir söyleyin. Jungle yapıyorum, 4 levelim bizim Akali 0/3/1 gidiyor. Sonra da bana sövmeye başlıyor, abi report ediyoruz yok ilgilenen yok bu ne? Canım benim, adam 2/18/7 gitmiş bir zahmet bir bak. Ulan sırf daha fazla para kazanmak için şu heriflere bir şey yapmıyolar. Abi sonsuza kadar banlayın, bana ne lan bana ne yapay zekayla oynasın. Ben 25 level olana kadar yapay zekayla oynadım, ya delirmek üzereyim şaka gibi cidden.

Adam gibi bir oyun atmak istiyorum, ya karşı da feeder oluyor ya bizde bu ne ya? Eğlenemiyorum oyunda, eğlenemiyorum. Bıktım şu veletlerden, TC. kimlik uygulaması getirsinler abi çok mu ya. Gerekirse +18 yaş sınırı olsun, 1 yıl beklerim oynamak için sorun değil yeter ki eğleneyeyim ya artık bıktım bıktım, gına geldi.

25/3/10 gibi bir skorla gidiyorum Fizz'le, kaybediyoruz. Çünkü bot feeder, hem Adc hem Sup feedliyor ya. Arkadaşım hiç kimse mi hak ettiği küme de olmaz? Hani nasıl 25/3/10 gidip bozgun yiyorum. Arkadaşım taşınmıyor, taşınmıyor. Takım low olduktan sonra ben 5 kişinin karşısında 1 kişi nasıl kule alayım? Adamlarla 3v5 oynuyoruz. katliam yaptık, bizim gerizekalılar B atıyor. ulan çıldırdım, oyunu bitirsenize diye. Sonra tabii karşı takım 5v3 saniyesinde bitirdi oyunu. Eğer okuyan yetkili birisi varsa bu işte gönüllü olarak çalışayım, rapor edilen her maçı gerekirse baştan izleyeyim yeter ki temiz bir server olsun. 300 oyun oynadım, sadece 5 tanesinde iki takımda da mücadeleli bir oyun oldu.

Bıktım artık, bıktım yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernandezolis -- 23 Aralık 2014; 18:10:22 >

• Ligin nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Ligin nedir?

Oyunu 3. sezonda bıraktığımda gold 1'dim, 2 ay önce yeniden başladım sinirden ranked girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernandezolis

quote:

Ligin nedir?

Oyunu 3. sezonda bıraktığımda gold 1'dim, 2 ay önce yeniden başladım sinirden ranked girmiyorum.

Ben de biktim bu tiplerden, weste gectim. Westte 5-6 normal match ve aram falan attim iyi kisiler geldi flame yapan yok afk kalan yok su ana kadar. West te sansini deneyebilirsin ama bu arkadaslar weste gecince kaybolmuyor tabii, bunlar her yerde. Platta heal tp fiora nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hernandezolis

quote:

Ligin nedir?

Alıntıları Göster
    QQ more
  • Ya bıktım dan sonrasını okumadım

• West daha beter ya adamlara hı yaziyon, report flame yazıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bıktım konusu :P

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sadece buraya biraz daha fazla yazmisin. Baskalarinin farkli mi oldugunu saniyorsun

Ayrica belki bu forumum yarisi bile lowdur cogu kisi atip tutuyor ama napalim

• Westte de var yok değil ama her ikisinde de oynamis biri olarak weste gecince sakinleatim,sinirlenmemeye basladim.

• Sen sadece buraya biraz daha fazla yazmisin. Baskalarinin farkli mi oldugunu saniyorsun

Ayrica belki bu forumum yarisi bile lowdur cogu kisi atip tutuyor ama napalim

• Otur bi soluklan hele

• "Buradan eksileyin" mesajını bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

bu forumum yarisi bile lowdur cogu kisi atip tutuyor ama napalim

:D
  • West cok kotu aman uzak dur ispanyol bebelerle ugrasiyoz eune iyi diyorlar fnc orda train atiyormus
    If u know what i mean

• dia 3 smurf kasıyorum. silver da tek dediğim feedlemeyin. ama karşı supun benden fazla apsi var çünkü karşı sup 36 asist bizim ki 3 vallahi 3 siz düşünün :) ama %90 kazanıyorum arada böyle şeyler oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

dia 3 smurf kasıyorum. silver da tek dediğim feedlemeyin. ama karşı supun benden fazla apsi var çünkü karşı sup 36 asist bizim ki 3 vallahi 3 siz düşünün :) ama %90 kazanıyorum arada böyle şeyler oluyor
    özet:bıktım
    edit:bıktımı görünce okumadım
  • Bence oyunu bırak

• Plat 3 altı her oyunda 1vs9 kuralı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: DurBirDakika

Plat 3 altı her oyunda 1vs9 kuralı vardır

Plat 3'sün anlaşılan ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.