Bildirim
LOL ü bi türlü iyi oynayamıyorum yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İzlediğin adamlar gibi yapmaya çalış veya farm yapmaya alış rakibini kille değil farmla geçerek rahatlıkla ezebilirsin -
Zorlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamana bırak -
her iyi oynayacak diye bi şey yok, olmuyorsa olmuyordur. -
Ozaman senin aradığın rol sup farm derdi yok takımda feda edilebilecek ilk sen olduğun için kimse ölmeni sıkıntı yapmaz çok fazla denemelisin
Dediğin gibi sup oynayınca iyiyim bira, bu ama maç başına 5kill alıyorum o zaman takım sövüyor bana Kill alma diye
Sup deneyebilirsiniz bende sup oynayamıyorum. Yani başka lane gitmek için oynayamıyorum demiyorum gerçekten sup alınca takım için birşey yapamıyorum. Bende vaZgeçtim çok mecbur kalırsam morgana kayle gibi tflerde iş yapabileceğ karakterler alıyorum.
arada bana da oluyor. soloda lane'i alıyorum ve bundan sıkıldım bundan dolayı farklı rollerde oynuyorum.
farklı rollere yönel -
bırak -
farklı roller de deniyorum mid olsam mesela ap yim karşıda ki apc karakter hiç farm kasamıyorum solo olsam kule altında bekliyorum hep jung olsam gank atana kadar takım eziliyor adc de farm kasamıyorum tek iyi oynadığım master :D onlar late de çöküyorum -
bırakmakta istemiyorum zevkli bi oyun sonuçta -
sil gitsin -
sup oyna -
ya niye siliyim ki oynamak istiyorum abi oyunu :D -
ıyı oynamak zorunda degılsın bu tür oyuna kabılıyetın olmayabılır -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzft9
Dediğin gibi sup oynayınca iyiyim bira, bu ama maç başına 5kill alıyorum o zaman takım sövüyor bana Kill alma diye
Supun kill almasını sorun etmem tabi ihtiyacım varsa ve bariz şekilde ben alabilecekken gidip son vuruşu attıysa ozaman biraz kızarım onun dışında tflerde olsun bot lanede 2v2 tradelerde istediğği gibi alabilir farm dokunmasın yeter
Sup oyna adcni izle birlikte oyunu batırın
Zorlama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X