Şimdi Ara

LOL ü bi türlü iyi oynayamıyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 6-7 maç atıyorum twitch den maçları izliyorum youtube dan eski maçlara bakıyorum ama demin midde yasuo vs yasuo yaptık feedledim adamı jung denedim kha ile fail adc desen farm kasamıyorum adam dan ha bire damage yiyorum solo oynasam da farm kasamıyorum oyunu da oynamak istiyorum açıkcası

• İzlediğin adamlar gibi yapmaya çalış veya farm yapmaya alış rakibini kille değil farmla geçerek rahatlıkla ezebilirsin
  • Zorlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamana bırak
  • her iyi oynayacak diye bi şey yok, olmuyorsa olmuyordur.
  • Ozaman senin aradığın rol sup farm derdi yok takımda feda edilebilecek ilk sen olduğun için kimse ölmeni sıkıntı yapmaz çok fazla denemelisin

• MacUallis kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi sup oynayınca iyiyim bira, bu ama maç başına 5kill alıyorum o zaman takım sövüyor bana Kill alma diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sup deneyebilirsiniz bende sup oynayamıyorum. Yani başka lane gitmek için oynayamıyorum demiyorum gerçekten sup alınca takım için birşey yapamıyorum. Bende vaZgeçtim çok mecbur kalırsam morgana kayle gibi tflerde iş yapabileceğ karakterler alıyorum.

• arada bana da oluyor. soloda lane'i alıyorum ve bundan sıkıldım bundan dolayı farklı rollerde oynuyorum.

farklı rollere yönel
  • bırak
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    farklı roller de deniyorum mid olsam mesela ap yim karşıda ki apc karakter hiç farm kasamıyorum solo olsam kule altında bekliyorum hep jung olsam gank atana kadar takım eziliyor adc de farm kasamıyorum tek iyi oynadığım master :D onlar late de çöküyorum
  • -DeathMark- kullanıcısına yanıt
    bırakmakta istemiyorum zevkli bi oyun sonuçta
  • sil gitsin
  • sup oyna
  • ya niye siliyim ki oynamak istiyorum abi oyunu :D
  • ıyı oynamak zorunda degılsın bu tür oyuna kabılıyetın olmayabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

Dediğin gibi sup oynayınca iyiyim bira, bu ama maç başına 5kill alıyorum o zaman takım sövüyor bana Kill alma diye

Supun kill almasını sorun etmem tabi ihtiyacım varsa ve bariz şekilde ben alabilecekken gidip son vuruşu attıysa ozaman biraz kızarım onun dışında tflerde olsun bot lanede 2v2 tradelerde istediğği gibi alabilir farm dokunmasın yeter

• Sup oyna adcni izle birlikte oyunu batırın

• Zorlama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.