Şimdi Ara

LoL Tr serveri sinirlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tr de cok goruyorum. Adam mid ve fizz normal oynuyo oynunu 6-5 & 6-6 kill de gidiyo felan ust koridordan hemen bi kufur fizz cok sacma kill veriyon "allah belani , ana baci sovuyo" felan anlamiyorum. Bide normal game. Rankedde zaten oyle bi sey sizden beklemiyorum hic kimse demek istemiyorumda cok az kisi harici rankedde kufur etmistir. Cok gereksiz bilinki siz kufur ettikce daha cok feedlicek.

Burda namus bekcisi durumda iyilik meleginde gevsek bi durumda istemiyorum kendimi fikir verirken. Yasim 18 az sonra trolliceksiniz burayi ama yasi soran olucak. Normal game de hatta rankedde dicem ama herkes benim gibi iradeli degil normal gamede kufur eden noobdur beyler itiraz etmesin. 20 dakika once iki el cevireyim dedim hayatimda duymadigim kufurler. Hani adamin zararina olsa neyse sanane yani feedliyosa sen oyununa bak belki onun yuzunden sana 1-3 1-2 giriyolar ama kule alti bekle kill vermek istemiyosan hic sallama kac felan. Kufurle zevk olmuyo beyler lutfen

Edit : Kufur yedigimden yazmadim baskasi kufur yedi ama bu genede koyuyo bana

Edit2: Ettiginiz kufurler yerine ulasmiyo bunu bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnieADC -- 30 Temmuz 2014; 1:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfür edeni anında ignoreluyorum.Bana veya başkasına edilmesi hiç önemli değil.Adam feedleyebilir, kimse her zaman mükemmel oynamak zorunda değil.İstemeden feedleyen adama küfür edersen, bu sefer bilerek feedlemeye başlıyor.
  • Zaten kufurden tiksiniyorum birde ben mi edicem :S ama edince daha cok yapanlari gordum. Free olüm zaten beni benden aliyo kendi rezil oluyo ben sinirlenmiyorum daha cok keyif aliyorum birde sazan gibi 40 saniye + teleport bekliyolar :DDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 pvp serverler edit sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.