Şimdi Ara

Lol Tarihinin En Kolay Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    karşı takımda oyuna giremden 4 kişi not connected oldu.Veigar tek başına mid kastı 6.dk o da bıraktı oyunu basede bekledi:)

West akıyor diye boşuna demiyoruz her maç böyle burada elimizde mojitolar eğleniyoruz.Her maç win, lose diye birşey yok.En kötü loss forgiven.

Şurada bjk maçından önce 1 el lol oynuyayım dedim sağolsun riot herzamanki gibi içine etti.

• Riota bok atmadan önce keşke biraz networking bilginiz olsa.
    Eğer riot sunucularında bir sıkıntı olsa, sizde disconnect olursunuz. (not connect değil)
    Muhtemelen o 4 kişi aynı LAN'dan girdi ve bir sıkıntıdan dolayı hepside dc oldu.
    Bu arada, niye içine edilmiş olsunki. Bedavadan win almışsın işte?
  • Peki sen bana b.k atmadan önce oyun başlamadan önce neler yaşandı bir sorsan.

6 kere oyun başlamadı bug da kaldı.
    Karşıdaki sona ile aynı takımdaydım ilk başta tek başına olduğuna gore premade değiller.Ayrıyetten bizdeki malzahar da aynı şekilde not connected olup sonradan girdi oyunda chatlog verilmiyor kullanıcılara verilse koyardım buraya muhhabeti.

Ayrıyetten üniversite stajını telekomda network bölümünde yaptım bilgisiz diyeceğin son kişi ben olsam gerek.

Büyük ihtimal adamlar session closed oldu ve oyuna geri dönemediler buda riotun suçu.Hayır riot gibi müşteri memnuyeti 0 olan bir firmayı koruyorsunuz ya daha ne diyeyim size.

Ayrıca bu benim normal konuşma tarzım sonra çıkıp küfür ediyorsunuz bana sert dille yazmışsın diye yanlış anlamayın yani.

Edit: Bedavadan win almak ne işimi yarayacak ben bu oyunu bedavadan kazanayayım ip alayım gerisi umurumda değil mantığıyla oynamıyorum amacım zevk almak doalyısıyla 5v1-5v0 oynamak nasıl bir zevk verebilirki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 25 Ağustos 2011; 19:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

Riota bok atmadan önce keşke biraz networking bilginiz olsa.
    Eğer riot sunucularında bir sıkıntı olsa, sizde disconnect olursunuz. (not connect değil)
    Muhtemelen o 4 kişi aynı LAN'dan girdi ve bir sıkıntıdan dolayı hepside dc oldu.

Steve Mascon ?
  • Telekomun network bölümünde "not connect oldu" diye bir terim var sanırım. Gerçi olabilir, sonuçta telekom bu...
    Session o kadar çabuk kapanmıyor. Bizde kaç kere oyuna girerken dc olduk, ama döndüğümüzde session devam ediyordu. Kapansa bile tekrar oluşturabiliyorsun zaten.
    Oyunun kurulum aşamasında bir sorun oluşmuş olabilir, 6 kere denedik diyorsun.
    Bu durumdada kullanıcı olarak riote bu problemi bildirmen gerekir onlarda sorun varsa düzeltirler.
    Riotu korumuyorum, ama ne zaman dc olan olsa riota saydırıyor.
  • Orayı ben "keşke biraz networking bilginiz olsa" sözüne hitaben söylemiştim^^

Session kapandığında büyük ihtimal oyuna girerken sorun verdi riot bu yüzden giremediler evet riotun suçu herhangi bir network problemi olmadan dc oluyorsam bu riotun suçu.Dün bütün gün oyun atamadıysak bu riotun suçu çünkü riot etrafa 5 milyon dolar dağıtıyorken serveler her Allah'ın günü çöküyorsa bu riotun suçu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Riot sağolsun yine serverler çoşuyor.
    karşı takımda oyuna giremden 4 kişi not connected oldu.Veigar tek başına mid kastı 6.dk o da bıraktı oyunu basede bekledi:)

West akıyor diye boşuna demiyoruz her maç böyle burada elimizde mojitolar eğleniyoruz.Her maç win, lose diye birşey yok.En kötü loss forgiven.

Şurada bjk maçından önce 1 el lol oynuyayım dedim sağolsun riot herzamanki gibi içine etti.

Eee napalım her zaman riot içine ediyor demişin her zaman içine ediyorsa oynama bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu bu kadar sorunluysa beğenmiyosanız oynamayın. zorla oynatan mı var? her gün riot çok bozdu fena bozdu mesajlarını görmek ... forumun amacı riotu kötülemek değil. beğenmiyosan bırak oyunu? yoksa oyunu bırakamaycak kadar asosyal miisin?
  • Asosyal? Hayır oyunu bırakamayacak kadar çok para ve zaman harcadım(aralık 2010'dan beri) yoksa bir saniye düşünmem bırakırım.Ayrıyetten riot'un hizmetinin kötü olması oyunun kötü olmasını göstermez.Bu oyun müşteri memnuniyetine daha çok önem veren bir firmada olsaydı emin ol kisme boyle konular açmaz kimse de sövmezdi.

@uchihaeziği

eee napalım diyorsun öyleyse niye mesaj atıyorsun senin için soun yoksa devam et bu konu seni ilgilendirmez bu durumda.Riot'un elinde daha iyi hizmet verecek imkan varken bizleri adam yerine koymayıp bu berbat ötesi hizmete tav ediyorsa elbettki hakkım benim burada konu açıp sitem etmem.Tabii Riot forumlarda niye açmıyorsun hakkını orada ara diyenelr olacak onlarada bir zahmet girip riot forumlarına bakmalarını öneririm riot forumlarında sadece riota sövüyorlar ben hiç duymadım riot eline sağlık çok iyi yapıyorsun diye herkes küfür ediyor orada birde ben gidip etsem birşey değişmeyecek çünkü riot kimseyi umursamıyor serverlar kaldırmıyorken gidip reklam yapıyorlar turnuvalar düzenleyip daha fazla oyuncu çekiyorlardı sonuçta noldu split yapmak zorunda kaldılar.Serverlar en ufak sorunda 2gün kapalı kalıyor 1 haftada eski haline gelemiyor.Kendilerini affettirmek için 2-3 ip boost veriyorlar insanalrı susturuyorlar boyle bir politaka yürüten firmayı halen koruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 25 Ağustos 2011; 22:32:11 >

• yav bu ss nasıl alınıyor bi söyleseniz bu gün bir oyuna denk geldim from dediler tr dedim 4ü birden bana sövdü ss almayı bilsem alcaktım da sadece reportla yetinebildim
  • Her oyunda sorunlar var,ki riot yaşadığı sorun ve saldırılardan en iyi şekilde sıyrılmış gibi gözüküyor.Geçen queu varken herkes yakınıyordu ve en büyük sorun oydu.O sorun tamamen(neredeyse) kalktı ama kimse bişi demiyor şimdide east-west olayıyla nooblara taktı millet.Oyuncu için sorun bitmez yani
  • boyle bedava kaliteli ve musterileri ile ilgilenen bir oyun goster bana sonra riota laf at.
  • quote:

Asosyal? Hayır oyunu bırakamayacak kadar çok para ve zaman harcadım(aralık 2010'dan beri) yoksa bir saniye düşünmem bırakırım.Ayrıyetten riot'un hizmetinin kötü olması oyunun kötü olmasını göstermez.Bu oyun müşteri memnuniyetine daha çok önem veren bir firmada olsaydı emin ol kisme boyle konular açmaz kimse de sövmezdi.

@uchihaeziği

eee napalım diyorsun öyleyse niye mesaj atıyorsun senin için soun yoksa devam et bu konu seni ilgilendirmez bu durumda.Riot'un elinde daha iyi hizmet verecek imkan varken bizleri adam yerine koymayıp bu berbat ötesi hizmete tav ediyorsa elbettki hakkım benim burada konu açıp sitem etmem.Tabii Riot forumlarda niye açmıyorsun hakkını orada ara diyenelr olacak onlarada bir zahmet girip riot forumlarına bakmalarını öneririm riot forumlarında sadece riota sövüyorlar ben hiç duymadım riot eline sağlık çok iyi yapıyorsun diye herkes küfür ediyor orada birde ben gidip etsem birşey değişmeyecek çünkü riot kimseyi umursamıyor serverlar kaldırmıyorken gidip reklam yapıyorlar turnuvalar düzenleyip daha fazla oyuncu çekiyorlardı sonuçta noldu split yapmak zorunda kaldılar.Serverlar en ufak sorunda 2gün kapalı kalıyor 1 haftada eski haline gelemiyor.Kendilerini affettirmek için 2-3 ip boost veriyorlar insanalrı susturuyorlar boyle bir politaka yürüten firmayı halen koruyorsunuz.

sonuçta amaç eğlenmek değil mi? eğer bu oyun sıkıntılar nedeniyle zevk vermiyorsa bırakmak icap eder. mesela türkiyede bi sonsuz macera faciası oldu. ben de oraya zamanımı harcadım ama yönetim işin ucunu kaçırınca bıraktım. yani eğer bu oyun size zevk vermiyorsa sinilendiriyorsa bırakın gitsin. verdiğiniz parayıda o zamanındaki eğlencenizin bedeli olarak görün

• quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

boyle bedava kaliteli ve musterileri ile ilgilenen bir oyun goster bana sonra riota laf at.

O bedava dediğin oyun etrafa milyon dolarlar şaçıyor ama sence bu oyun bedavamı? Adamlar tabiri caizse b.k giib para kazanıyor bu parayı da simit satarak değil bu oyundan kazanıyorlar.

Oyun eğlenceli gerçekten güzel vakit geçirilebilecek bir oyun ama riot'un kalitesiz hizmeti yüzünden bizler bu kadar şaçmalığı çekmek zorunda değiliz.Benim yaptığım sadece bu duruma sitem etmek.

Hayır anlamadığım bana hak vereceğinize riota halen toz kondurmuyorsunuz.Adamlar her türlü haksız ben para veriyorsam karşılığında hizmet almak isterim tabi ki beni zorlamıyorlar para ver rp al diye ama sonuçta adamlar para kazanıyor.Senin bedava bir oyunun olsa ve forumlarında herkes sana sövse demediğini bırakmasa sen ne yaparsın ya hepsini sallarsın oyun moyun yok size dersin yada daha iyi hizmet vermek için çabalarsın ama riot bunun ortasında bir politaka uyguluyor ve bu şekilde başarılı olmalarına imkan yok 15milyon kullanıcı sayısı boş iş çoğu kişi lol benzeri oyunalra kaymaya başladı.

Ben riota değilde oyuna sadık kalmaya çalışıyorum ama oyundan aldığım zevkinde içine ederse riot sitem etmek sonuna kadar hakkım.

• Oynama? Zorla mı oynatıyolar ? .
  • quote:

quote:

boyle bedava kaliteli ve musterileri ile ilgilenen bir oyun goster bana sonra riota laf at.

O bedava dediğin oyun etrafa milyon dolarlar şaçıyor ama sence bu oyun bedavamı? Adamlar tabiri caizse b.k giib para kazanıyor bu parayı da simit satarak değil bu oyundan kazanıyorlar.

Oyun eğlenceli gerçekten güzel vakit geçirilebilecek bir oyun ama riot'un kalitesiz hizmeti yüzünden bizler bu kadar şaçmalığı çekmek zorunda değiliz.Benim yaptığım sadece bu duruma sitem etmek.

Hayır anlamadığım bana hak vereceğinize riota halen toz kondurmuyorsunuz.Adamlar her türlü haksız ben para veriyorsam karşılığında hizmet almak isterim tabi ki beni zorlamıyorlar para ver rp al diye ama sonuçta adamlar para kazanıyor.Senin bedava bir oyunun olsa ve forumlarında herkes sana sövse demediğini bırakmasa sen ne yaparsın ya hepsini sallarsın oyun moyun yok size dersin yada daha iyi hizmet vermek için çabalarsın ama riot bunun ortasında bir politaka uyguluyor ve bu şekilde başarılı olmalarına imkan yok 15milyon kullanıcı sayısı boş iş çoğu kişi lol benzeri oyunalra kaymaya başladı.

Ben riota değilde oyuna sadık kalmaya çalışıyorum ama oyundan aldığım zevkinde içine ederse riot sitem etmek sonuna kadar hakkım.

ilk satiri okudum sadece gerisini okumadim cunki bos laflar bu oyun bedava interneti olan herkez oynuyabilir para veren guclu olamiyor sadece skin ve champ aliyorsun skinde ekstra bir + vermiyor sana championlarida ip ile saten alabiliyorsun. cocuk gibi mizildanicagina uninstall yaparsin olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

Riota bok atmadan önce keşke biraz networking bilginiz olsa.

Bazı insanlar bu oyunu zevk almak için oynuyor win için değil.
  • quote:

ilk satiri okudum sadece gerisini okumadim.

Sadece bu kısımı okudum ve benim için yeterli oldu kaale alınacak biri olmadığın kanaatine vardım.Herkesin fikirleri farklı olabilir fakat seninle ortak bir yol bulamayacağız bu yüzdende daha fazla uzatmaya gerek yok.
    Herkestende özür diliyorum demekki riot'un uyguladığı politika sadece bana yanlış geliyormuş.Artık hatayı kendimde arayacağım ama sanmıyorum pollyannacılık oynayabileceğimi bundan sonrada zaten forumun bu kısmında fazla aktif olmayacağım çünkü çoğu kişiyle fikir ayrıllıklarına düşüyoruz boş yere tartışma ortamı oluşuyor en iyisi pasif kalıp sadece yardım amaçlı mesajlar atmak.

Eğer ilk cümlem yanlış anlaşılırsa onun içinde ayrıyetten kusuruma bakmayın.

• Fikir ayrılığa var. Neden var siz 2 yılda 15 milyon üye toplayabilen bir oyun yapmayı, yaptıktan sonra ilerletmeyi kolay sanıyorsunuz.
    Öyle bi konuşuyosunuz ki sanki adamlar yan gelip yatıyo sonrada tüm parayı götürüyolar. Zaman lazım zaman her sorun öyle pat diye düzeltilmez. Ha biz reset at düzelir mantığında bir toplum olduğumuz için herşeyin mükemmel olmasını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Fikir ayrılığa var. Neden var siz 2 yılda 15 milyon üye toplayabilen bir oyun yapmayı, yaptıktan sonra ilerletmeyi kolay sanıyorsunuz.
    Öyle bi konuşuyosunuz ki sanki adamlar yan gelip yatıyo sonrada tüm parayı götürüyolar. Zaman lazım zaman her sorun öyle pat diye düzeltilmez. Ha biz reset at düzelir mantığında bir toplum olduğumuz için herşeyin mükemmel olmasını bekliyoruz.

Yanlış anlaşılmaya devam ediyorum...
    Bende diyorumki zaten serverlar yeterli değildi siz daha ne diye turnuvalar düzenleyip milyonlar saçıyorsunuz etrafa hali hazırdaki hizmet yetersiz kalırken halen oyuncu çekip kullanıcı sayısını arttırmak hangi akla mantığa sığar adamların tüm amacı parasal nasıl olsa kimse birşey demiyor ip boost filan susturuluyor gerçi sövsende adamlara umurlarında değil kimseyi taktıkları yok.Benim tüm anlatmak istediğim bu ama yanlış anlaşılıyorum hemde bazı kişiler gereksiz yere laf olsun diye riot sempatizanlığı yapıyor.Kimse demiyor ki riot tek tuşla serverları stabil etsin şuan için durum belki iyi splitten sonra düzeldi serverlar ama daha öncesinde over 9000 veriyorken halen turnuva düzenliyordu riot oyuncu sayısını arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyordu.Böyle reklam yapmaya hiç ihtiyacı yok riot'un adam gibis erverları stabil yapsalar kullanıcılarla karşılıklı iletişim halinde olsalar emin ol ki kullanıcı sayısı zaten artacaktır.İşlerine geldiğinde valveye karşılık koz oalrak dominion'ı sahaya sürüyorlar magma chamberi sonraya saklıyorlar ama iş müşteri memnuniyeti server stabilitesine gelince riot devamlı summonerlardan özür dilesinler.

Neyse bu konuya attığım son mesaj olsun bu daha fazla uzatmayacağım bu riot tartışmasını.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.