Şimdi Ara

Lol Reconnect Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi kaç gündür bilgisayarım bozuk. Ben de arkadasımın laptopunu aldım. Bilgisayar windows 7 oyunda bütün özellikleri very low a alıyorum. Fakat oyuna girdikten 5 dk sonra hemen oyuna lag giriyor çok kötü oluyo tıkladığım zaman 10 sn sonra hareket ediyo ve internet bağlı olduğu halde ikide bir retry reconnect çıkıyo bunun nedeni nedir bu laptopu bir kez daha almıstım fakat böle bişiyle karşılaşmadım hiç kasmadan oynuyodum şimdi alışımda oldu cpu kullanımı %60 gibi şuan fiziksel bellekte %70 civari acaba sorun internetten mi kaynaklanıyor nedir ???

• www.speedtest.net ten ping testi yap bi yeğen soluklan hele. Sonra bakalım.
  • ping suan 34 ms çıktı
  • Ping seni oyundan düşürecek kadar fazla değil problem büyük ihtimal bilgisayarında. Combofix diye bi program var google'de ara ve tarat bilgisayarını. Virüs mantığıyla çalışır çok sağlam programdır bu sayede kökünden temizler pc'yi . Onun dışında güncel driverlerini de kontrol et ondan da kaynaklanıyo olabilir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 6 Nisan 2012; 23:00:24 >
  • saol combofix ile dün tarattım gene bişi çıkmadı gene aynısı oldu yine taratıcam bakalım olur insallah
  • Flash ve adop air sürümlerini güncelle oradan yapabilir.Birde portların açık mı bir bak oda yapabilir.Güvenlik duvarı ayarlarınıda kontrol et.Aklıma bunlar geliyor.
  • Aynı sorun bendede var 1 haftadır. Oyun güncellesmesi yaparken 500 kb la indiyor. Oyun açtığımdada hızlı yükleniyor ve ping 70 80 lerde gösteriyor ama oyunda sürekli kasıyor reconnect deyip duruyor bir türlü anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

www.speedtest.net ten ping testi yap bi yeğen soluklan hele. Sonra bakalım.

şimdi bende yaptım 15 çıktı ping
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.