Şimdi Ara

LOL PİNG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi sahurlar.benim samsung model win 8 bilgisayarım var.3.nesil i7 8gb ram 2 gb ekran kartı var.Fpsm 60 sabit yalnız anlık ping sorunu yaşıyorum.format attım fiber internete geçtim fiber internetin hızı 55-60 arası sabit fakat anlık ping sorununu bir türlü çözemedim.antivirüs programı kurdum eset virüs yok bilgisayarda bu oyunda ping neden olur.çözümü nedir? oyun normal oynarken ping 60 maximum ama bir anda bazen özellikle tflerde ping giriyor.500-600e çıkıyor bunu nasıl çözerim allah rızası içiin yardım edin çıldırcam

• up up up up
  • upppppppppppppppppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaSGaL

Arkadaşlar hepinize iyi sahurlar.benim samsung model win 8 bilgisayarım var.3.nesil i7 8gb ram 2 gb ekran kartı var.Fpsm 60 sabit yalnız anlık ping sorunu yaşıyorum.format attım fiber internete geçtim fiber internetin hızı 55-60 arası sabit fakat anlık ping sorununu bir türlü çözemedim.antivirüs programı kurdum eset virüs yok bilgisayarda bu oyunda ping neden olur.çözümü nedir? oyun normal oynarken ping 60 maximum ama bir anda bazen özellikle tflerde ping giriyor.500-600e çıkıyor bunu nasıl çözerim allah rızası içiin yardım edin çıldırcam

Format atarken harddiske komple format attınmı yoksa sadece yerel disk c'yemi format attın.Sadece c ye attıysan d'de virüs olabilir.Onun dışında aklıma bişey gelmiyor.Ha bide lolde oyundan atma sorunu felan vardı bu sıralar sanırım.Eğer bakım varsa ondanda olabilir.

• ben de tek disk var o da c
  • Ya aynı sorun bendede var ttnet kullanıyorum, normalde pingim 70-90 arası bir şeyler oluyor ama teamfightlarda ping biranda coşuyor bu yüzden oyundan sogudum ya. Hele bir oyun hiç ping olmuyor digeri delaysız geçilmiyor. İnternetteki çözümler vardı onları yapıcam artık başka aklıma bir şey gelmiyor yani. Ccleaner kullandım sadece. Yani her oyun olsa anlarım ve hepde olmuyor niye ara ara bu ping artışları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun açıkken hiç bir web sayfası ve program açmayın
    windows güncellemelerini otomatikten elle kuruluma ayarlayın daha sonsrasında
    malware ücretsiz sürümü indirin ve taratın bulduklarını silin.
    Görev yöneticisinden ağ bakın gereksiz bir kullanım bilmediğiniz bir program ağdan veri alıyor veriyor mu?
    Hdd nizi hd tune kurarak health sekmesinde sarı yada kırmızı bir işaret var mı bakın eğer yoksa hdd sorun yok demektir.
    Bu işlemlerden sonra ping hala artıyorsa internetinizde oluşan dalgalanmalardan etkileniyorsunuz demektir.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    BF1 Ping Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende lol değil ama dotada yaşıyordum ani ping çıkışları baya canımı sıkıyordu 1 hafta falan sürdü kendiliğinden geçti anlamadım ya hani ne kadar geçti dediysemde çok rahat kasmadan oynayamıyorum ne yazık ki benım özellikle fps tarzı oyunlarda sıkıntım var önceden olmayan anlık kasılmalar ping artışı ben ttnete arıza kaydı yaptırdım onun dışında internetle alakalı kablolarım çokta yeni değil belki sorun olardadır deyip bi onları da değiştirecem bakalım önerisi olan varsa yazsın lütfen
  • Konu çok eski fakat aynı problem günümüzde de devam ediyor. Arkadaşlar bu konudan tam 3 yıl müzdarip oldum sıkıntıyı pcde modemde vs. yerde aramayın. Tabi bunlarda da sorun olabilir ama ben 3 adet modem değiştirdim. 3 farklı yeni formatlanmış pc denedim sonuç yine aynı. Stabil ping değeri youtube vs. sitelerden herhangi bir müzik açıldığında bile astronomik değerlere fırlıyor. Bunun nedeni ttnet. Nasıl ttnet, 2015 yılında hala bakır tellerle internet erişimi sağlanan bölgeler var ki bu bölgeler yüzde olarak araştırmadım ama araştırılsa çoğunlukta çıkacağına eminim. Ben Konya Selçuklu Bosna Hersek Mahallesinde oturuyorum. Bende de bu problem var ve 3 yıldır yapmadığım şikayet başvurusu, çözüm yolu kalmadı. Eğer bölgenizde vdsl, fiber altyapı yoksa ping sorununuz çözülmeyecektir. Boşuna uğraşmayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.