Şimdi Ara

Lol Pbe Hesap İle İlgili Sorularım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Ben bu siteye yeni üye oldum.Lütfen bana anlayış gösterin yanlış birşey yaparsam...
    Şimdi birkaç sorum olucak(Lol Pbe hesapları ile ilgili)
    1-Arkadaşlar bu hesaplar ne zaman açılıyor?(Biliyorum ayın 1-2-3'ünde imiş)
    2-Ayın 1'i ve hala açılmadı ve lag olduğuna göre Amerika server'ı ve Amerikaya göre çoktan ayın 1'i oldu.
    3-Son olarak 1 sorum olcak hayrına fazladan hesabı olan varmı bana verebilcek? Lütfen ya hayrına Dediğim gibi yeni üye oldum bu konu ilk konum ve konuyu açmadan 5 dakika önce üye oldum.Bilmiyorum siteyi.Şey verebilcek arkadaşlar ben verebilirim dedikten sonra oyunda ulaşabilirlermi?? Lütfen ya bi hayrına ya :( Oyundaki adım AbluCa Lütfen...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Biraz zor bulursun böyle hesap bende kaç gündür arıyorum ancak hala bulamadım. 1-2-3 Ü DEDİLER AMA HALA AÇILMADI BUDA AYRI BİR KONU ZATEN
  • Ben 5 tane hayrına dağıttım, daha da dağıtmıyorum kod karşılığında ancak. 6 tane hesap sahibini bekliyor. Arcade Sona alırsam diğer 5ini beleşe dağıtabilirim. Riot Graves umrumda bile değil Arcade Sona istiyorum tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Ben 5 tane hayrına dağıttım, daha da dağıtmıyorum kod karşılığında ancak. 6 tane hesap sahibini bekliyor. Arcade Sona alırsam diğer 5ini beleşe dağıtabilirim. Riot Graves umrumda bile değil Arcade Sona istiyorum tek.

şimdi ne istiyorsun sen tam anlamadım :D
  • Tamam yinede Allah razı olsun ama yinede soruyorum fazladan köşede kıyıda unuttuğu çarı olupta lütfen verebilicek varmı?

• Son yoruma kadar herşey normaldi sanki ama
     Lol Pbe Hesap İle İlgili Sorularım...
  • Son yoruma kadar normaldi derken? Yanlış bir şey mi dedim? Komiklik olur diye köşede kıyıda unuttuğunuz dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abluca06 -- 1 Ağustos 2013; 17:38:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Ban ile ilgili..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende fazladan bir pbe hesabı varmış gibi geldi bana bilmem yanılıyormuyum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Sende fazladan bir pbe hesabı varmış gibi geldi bana bilmem yanılıyormuyum :D

Vardı. Şu an sadece kendi hesabım var ama duyduğuma göre bu ayın ortalarına doğru kısa süre için tekrar açılacak üyelik alımları. Takipte kal, bir daha bulamayabilirsin kaçırırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 1 Ağustos 2013; 19:02:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

quote:

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Sende fazladan bir pbe hesabı varmış gibi geldi bana bilmem yanılıyormuyum :D

Vardı. Şu an sadece kendi hesabım var ama duyduğuma göre bu ayın ortalarına doğru kısa süre için tekrar açılacak üyelik alımları. Takipte kal, bir daha bulamayabilirsin kaçırırsan

Kesin açılıcakmı her gün bakıyım açıkmı diye? Bir de ortaları derken ne zaman?

• Hocam eğer sıkılırsanız oynamak istemezseniz falan 1-2 günlüğüne hatta bir günlüğüne bile olsa ben burdayım :D tek amacım syndra ve zac i denemek bu arada :D . Ortalarına doğru açılcağınada pek inanmıyorum bu aynı şu atasözüne dönüyor delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.