Şimdi Ara

LoL - Oyunun mantığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : Fazla eleştiri geldi gereksiz saçma sapan boşverin okumayın lol konu dışı bölümü gibi olmuş burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 28 Ocak 2013; 20:24:59 >

• Okuyan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son vuruş için zaman kolla adam olcekken e at

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Selamlar arkadaşlar, iyi oynayan 1-2 arkadaşım var ve baya bir istişare ettik bu düşünceyi şuna kanaat getirdik lolde iyi champ yoktur iyi player vardır bence öyle yani adamın elinde darius var diyelim ki ultisi güçlü bir arkadaş gözlemlerime göre bunu kullanamadıktan sonra feedlemekten başka hiç bir işe yaramaz bu yüzden karakter alırken "aa bak takımdaki adam bu karakterle penta atıyo 30 kişi falan kesmiş toplamda bu karakteri alayım" düşüncesi olmamalı ben bu şekilde düşünüyorum peki siz nasıl düşünüyorsunuz? 2.Düşüncem de şu herkesin iyi olduğu belli şeyler vardır yani menzil kullanan suikastçı olan ve tank olan şeklinde-diyelim ki-iyi olduğu yerde oynarsa daha başarılı olur illa herkes her alanda güçlü oynayabilecek diye bir düşünce yoktur bence.(Tabi bu deneyim kazandıkça gelişen bir olay)Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum oyuna başlayalı fazla olmadı bu tür oyunlarda da çok başarılı olduğum söylenemez.

Bunlar oyun mantığıyla alakalıydı şimdi de şunu sormak istiyorum bu yoruma açık bir konu değil aslında tamamen şu, rengar ile oynarken resmen adamlar bana 25 asist çıkarttırıyorlar yani her defasında son vuruşu onlar yapıyor bunu nasıl engelleyebilirim? Doğru comboyu mu kullanamıyorum yoksa başka bir şey mi?

Bomba kimde beyler?

• mantık şu direk düz mantık = kazanmak.
  • Karşı Nexus'u kesin de killi kimin aldığının bir önemi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Okuyan

Up yaptığın için teşekkürler kardeşim okumasan da az buçuk yardımın dokundu eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  LoL - Oyunun mantığı hakkında
  • özet geç buralarda böyle yazılar okunmaz
  • Zaten bi adc veya mage, supporta yada tanka kill kaptırıyorsa yazık.zaten jungle oynayanlarda kill almamaya çalışıyor.(en azından öyle olması gerekir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARN Lykia -- 28 Ocak 2013; 18:57:38 >
  • Dediğin gibi oyunda iyi champion vs. diye bir şey yok denemez. Late gamede useless kalan, Early game de estiren çok champion var. Her championun bi olumlu bi olumsuz özelliği var desek daha doğrudur.
    Oyunda tecrübe...Tabii ki en önemli etkenlerden biri bu. Tartışması olamaz. Sen karşındaki adamın kullandığı championun nerede neler yapabileceğini bilirsen,ona göre de iyi oynarsın.

Ve asıl sorun.
    Açıkcası çok saçma ve cevaplamak bile istemiyorum. Şimdi ben sana derim adamın canının iyice azalmasını bekle ve q at, oyunda iyice troll muamelesi görürsün. O yüzden kill alabiliyorsan al,alamıyorsan salla takımına gitsin kill.
  • Rengarla kill alamıyosan bu da bi beceridir bence sen kesinlikle support olmalısın Rengarda 25 asist ne abi ?
  • kazanırsan gülersin kaybedersen aglarsın(mecazi- reelde olabilir kişiligine baglı :)
  • Okumayın. Ben pişman oldum.
  • irkildim
  • Kill almak matah bir şey değil, önce bunun istişaresini yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.