Şimdi Ara

Lol oynarken oyun kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sorun açık ve net ne yapabilirim ? Birde bu sorun gamebooster kullanmaya basladıktan sonra başladı ondan olabilirmi acaba ?

• PC'nin sıcaklığı kontrol et oynarken. Bkz : Speedfan.
  • Gamebooster kullanmadığın zamanda da aynı sorun var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClockWerk

Gamebooster kullanmadığın zamanda da aynı sorun var mıydı?

Game Booster kullanmadan once milyonda 1 felan olurdu Şimdi üst üste 4 oyun attım gamebooster siz oyunda bir problem yok. Sanırm ondan oluyor. Ne yapabilirm ? Bir üst sürümünü felan indirsem sorun ortadan kalkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

quote:

Game Booster kullanmadan once milyonda 1 felan olurdu Şimdi üst üste 4 oyun attım gamebooster siz oyunda bir problem yok. Sanırm ondan oluyor. Ne yapabilirm ? Bir üst sürümünü felan indirsem sorun ortadan kalkarmı ?

Game booster kullanmadığım için bişe diyemem. Peki game booster niye kullanıyosun? Oyun kasıyomu kullanmayınca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekren kartı yanmış olabilir
  • Ekran kartı ayarlarından veya oyun ayarlarından FPS ni sınırla. 60 a sınırla mesela. Her ekran kartında fps sınırlama opsiyonu var mı bilmiyorum ama oyunun grafik ayarlarından yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

quote:

Game booster kullanmadığım için bişe diyemem. Peki game booster niye kullanıyosun? Oyun kasıyomu kullanmayınca?

Game Booster kullanmadığım zaman 2-3 oyunda bir sabit 171 pingle oynuyorım. Pc'mi resetlemem gerekiyor ping için. Team Fightlarda cok sıkıntı yaratıyor. Game Booster'siz bugun bayağı oyun attım ve oyun kapanmadı. Sanırım sorun ondan kaynaklı. Mecburen kullanmayacağım. Konu kilitlenebilir.

• Lol oynarken oyun mu kapanıyor? Hımm.. Peki oyun oynarken de lol kapanıyor mu? Yazarsan belki çözmeye çalışabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.