Bildirim
Lol Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yardımcı olabilecek var mı? -
Termal macunu yenile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Board ısınırsa yine kapanır pc sadece board da değil herhangi bir donanım olabilir bu. 80 90 derecede işlemci için risk seviyesidir bu arada.
Pc eski,sorun isinma kaynaklı
Bizim arkadastada böyle bir durum fani sac kurutma makinası ile temizleyince normale döndü
Macunu yenilemeyi unutmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 27 Mayıs 2016; 12:40:24 >
Macunu yenilet içini temizletmişsin zaten olmazsa geçmiş olsun
Geçende benimde başıma gelmişti öğrenmiş oldum saolun
Ekran karti var ise harici fan cikisi dolmus olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi isi kaynakli bir probleme benziyor. Islemci ustundeyse ekrankarti(paylasimli) macun yenilemek ve fan cikislarini temizletmek cozer sorununuzu.
Kimsede yardımcı olmamış
Kasayı yan yatır -
Bende de aynı sorun vardı CD sürücüyü sokup dışardan içeriye fan ile hava girişi yaptım bir süre düzelmesi sonra tekrar reset atmaya başladı 1 hafta önce ssd alıp taktım şuana kadar reset atmadı hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Ronnien
Kimsede yardımcı olmamış
Kasayı yan yatır
konu kilit arkadaş gerekli cevabı vermiş
laptopun altına fan koy. serinlet pcyi. kullandıgın mekanın serin olmasına dikkat et. veya fanın oldugu yer tozlanmış olabilir onları bi güzel temizlet. -
7 yıllık laptop ne olm iyi çalışmasına sevın bnce kesin asustur en saglamı onlar oluyo cunku
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X