Şimdi Ara

Lol Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'un içini temizledim, format attım hala aynı sorun. İşlemci ısısı en fazla 80-90 derece gösteriyor. Sorun ısınmadan dolayı mı? Yoksa parçaların eskimesinden mi kaynaklanıyor? 7 yıllık laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 5 Nisan 2016; 2:06:17 >

• Yardımcı olabilecek var mı?
  • Termal macunu yenile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Board ısınırsa yine kapanır pc sadece board da değil herhangi bir donanım olabilir bu. 80 90 derecede işlemci için risk seviyesidir bu arada.

• Pc eski,sorun isinma kaynaklı

Bizim arkadastada böyle bir durum fani sac kurutma makinası ile temizleyince normale döndü

Macunu yenilemeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 27 Mayıs 2016; 12:40:24 >
  • Macunu yenilet içini temizletmişsin zaten olmazsa geçmiş olsun

• Geçende benimde başıma gelmişti öğrenmiş oldum saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran karti var ise harici fan cikisi dolmus olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi isi kaynakli bir probleme benziyor. Islemci ustundeyse ekrankarti(paylasimli) macun yenilemek ve fan cikislarini temizletmek cozer sorununuzu.

• Kimsede yardımcı olmamış
    Kasayı yan yatır
  • Bende de aynı sorun vardı CD sürücüyü sokup dışardan içeriye fan ile hava girişi yaptım bir süre düzelmesi sonra tekrar reset atmaya başladı 1 hafta önce ssd alıp taktım şuana kadar reset atmadı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnien

Kimsede yardımcı olmamış
    Kasayı yan yatır

konu kilit arkadaş gerekli cevabı vermiş

• laptopun altına fan koy. serinlet pcyi. kullandıgın mekanın serin olmasına dikkat et. veya fanın oldugu yer tozlanmış olabilir onları bi güzel temizlet.
  • 7 yıllık laptop ne olm iyi çalışmasına sevın bnce kesin asustur en saglamı onlar oluyo cunku
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.