Şimdi Ara

LoL Öğrenmek İstiyorum 13.Seviyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçensene bu günlerde lol e başladım ve 13.seviye oldum bıraktım daha sonra 4 gün önce tekrar başladım koridor isimleri ad ap gibi küçük şeyleri biliyorum fakat güzel oynadığım bir karakter bulamıyorum hep kötü oynuyorum ama gelişmek istiyorum hangi karakteri önerirsiniz nasıl gelişebilirim ?
    HEROLARIM : ANNİE , ASHE , BLİT, DARİUS , JAX , KHAZİX , LEE SİN , MASTER Yİ , NASUS , POPPY , TEEMO , TF ,XİN ,YASUO.
    TEŞEKKÜR EDERİM.

• Annie iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darius
  • Azir oyna bro
  • 13. Seviyede o herolara nasil paran yetti

• Garen oynayabilirsin

• Ashe iyidir.Ebedi kılıç-hayalet dansçı-kanasusamış-son fısıltı-savaşçı çizmesi-koruyucu melek yada banshee'nin duvağı çık.Karışık yazdım.Çok fazla sersemleten hero varsa banshee'nin duvağı çık,sersemleten herolar azsa koruyucu melek çık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lee öğrenmelisin. İnsec yapmayı vs de öğrendin mi kimse seni tutamaz.
  • Rp mi çektin ben 30 olduğumda ancak ulaşmıştım o kadar şampiyona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Rp mi çektin ben 30 olduğumda ancak ulaşmıştım o kadar şampiyona

Evet
  • 450 iplik "herolar" genelde oynaması kolay olanlar. Onları ve her hafta bedava olanları oynayarak zamanla gelişirsin. "Heroların" bütün yeteneklerini teker teker oku. Anlamaya çalış. 30 lv olmuş üstüne bir de platin eloya ulaşmış adamlara ben öğretiyorum skillerin cana vurduğunu vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Rp mi çektin ben 30 olduğumda ancak ulaşmıştım o kadar şampiyona

Evet

saf mısın

• Euwa geç. Trde kaliteli oyun oynanan zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostum öncelikle rp çekme gerek yok yani heroları sakın rp le alma ondan sonra 30 olunca direk dereceli atma 3 rün sayfan olsun ve heroların yarısı olsun sonra bronzdan çıkamazsın
  • Tr'de başlama veya oynama.
  • Kötü oynamıyorsun, sadece kendi seviyenle oynamadığın için kendini kötü oynuyor zannediyorsun. Hangi insan evladı daha önce hiç oynamadığı bir oyun türünde ilk başladığında 2 ay oyunu oynamış kişilerle aynı seviyede oynayabilir ki?

Öyle arkadaşlarımla oynayım vakit geçireyim diye oynuyorsan kafan rahat oyna ancak kısa sürede daha seviyeli oyuncularla oynamak istiyorsan kafa patlatman gerek, kafa patlatıp sık oynaman gerek.
  • Teemo ile iyi oynadım sanırım adc ile iyi oynuyorum jinx de denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Kötü oynamıyorsun, sadece kendi seviyenle oynamadığın için kendini kötü oynuyor zannediyorsun. Hangi insan evladı daha önce hiç oynamadığı bir oyun türünde ilk başladığında 2 ay oyunu oynamış kişilerle aynı seviyede oynayabilir ki?

Öyle arkadaşlarımla oynayım vakit geçireyim diye oynuyorsan kafan rahat oyna ancak kısa sürede daha seviyeli oyuncularla oynamak istiyorsan kafa patlatman gerek, kafa patlatıp sık oynaman gerek.

Teemo ile güzel oynadım sanırım uzaktan vuranlarla daha iyi oynuyorum
  • dari ve yasuo oyunun en güçlü çarları birde usta yi
  • Jaxa alış bence her zaman işini görür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.