Şimdi Ara

LOL odaklı bir oyun bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Askerden yeni geldim diyebilirim. Is çıkışı akşamları canım sıkıldıkça oturup bikaç el lol atmak ve nadiren de olsa fps oynamak için bir kasa toplamak istiyorum. Eskiden sıvı soğutma, cf vs çok paralar harcadım gereksiz yere. Hatta xpredator kasayı tr de ilk satın alan ve burada incelemesini paylaşan kisiyim. O zaman ben o kasayı 255 tl ye almıştım. Şimdi orta halli mid tower kasalar bile 500 tl civarlarinda geziyor. Şaka gibi... 
    Bu yüzden artık tek isteğim f/p odaklı olması. Bütçe 3000-3500 civarında.Ama illa da 3500 tl tutsun demiyorum. Daha ucuz da olabilir. Lol de yüksek çözünürlükte fps sorunu yasatmasin yeterli. Elimde corsair marka 120gb lik bir ssd var. Yeni sistemde kullanabilirim. Monitör ü ekstradan alicam. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Diger konu yanlış yere açıldığı icin yöneticiler o konuyu silerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtx 970 li bir sistemde kurabilirdim ucuz birşey de olabilir dediğin için bunu öneriyorum istersen yükseltebilirsin tabiki sana kalmış.
  • Birde apu sistemler varmış. Araştırdım ama performansı tatmin eder mi emin olamadım. Önümde 3 seçenek var gibi. Ya gidip apu bir sistem toplıycam ya 2000 civarı ya da gene her zaman ki gibi olmusken iyisi olsun deyip limitleri zorlıycam. Bugüne kadar hep son dediğimi yaptım ama bakalım tavsiyelere gore bakicaz :)

• Hocam yorumda arkadaşın dediği sistem gayet güzel fakat bence o kadar bütçe LoL için fazla gelir.
    Saygılar
  • G1840 R7 240 yeter LoLe
  • Apu ile uğraşma, uygun fiyata ekran kartsız güzel oyun oynatacak seviyede değiller.

@Zaman Geldi arkadaşımızın topladığı sistem gayet iyi. Bütçeyi düşürmek için işlemciyi i3 4170, ekran kartını GTX 750 Ti, güç kaynağını 450-500W ile değiştirebilirsin.
  • Üstteki arkadaşın toplamı sizin bütçenize gayet uygun. Apu sistemler de lolde 1080p çözünürlükte 80-90 fps verecek seviyedeler eğer ucuza istiyorsanız gayet tabi işinizi görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD A10 7870K sistem toplayın paranız cebinizde kalsın ve çok iyi bir apudur çoğu oyunu oynarsınız lol gibi oyunları çok rahat oynarsınız.

Not:Apu sistem olucağı için bellekleri yüksek frekans alın performansa etkisi var , 2133 veya üstü olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 11 Ağustos 2015; 23:03:44 >
  • Az önce 6700k nın içindeki grafik kartının testini izledim. Lol de 70 fps veriyor isterseniz ekran kartsız 6700k lı sistem toplayın. ileride sağlam oyun oynamak isterseniz de sadece ekran kartı almanız yeticektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

AMD A10 7870K sistem toplayın paranız cebinizde kalsın ve çok iyi bir apudur çoğu oyunu oynarsınız lol gibi oyunları çok rahat oynarsınız.

Not:Apu sistem olucağı için bellekleri yüksek frekans alın performansa etkisi var , 2133 veya üstü olsun.

Katiliyorum 7870k li bir sistem lol icin fazlasiyla yeterli

Gigabyte a68 ds3 anakart
    Gskill 2x4gb 2400mhz ram
    Amd 7870k islemci
    Frisby 300w htpc kulplu kasa

Gibi bir 4lu isini gorur hem sessiz hem kucuk yer kaplamaz hemde her isini gorur bellegi 2x8gb 2133mhz tarzi biseyde alabilirsin

• al bitane hazır sistem p4 kasalar var tak bir ekran kartı devam et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.