Şimdi Ara

Lol launcher sorunu lütfen bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün gece 12 de oynadım oyunu.Şimdi 2 saat önce eve geldim.Lol ü açıyorum.League of legends logosu çıkıyor.Hemen altında sarı birşey doluyor.Ama çeyreği dolunca logo kapanıyor.Oyun açılmıyor.Lütfen bir yardım eder misiniz?Birde lol launcheri ve lol patcher dosyasını silmeyi denedim internetten gördüğüm kadarıyla.Lol patcher ve lol launcheri silince de sarı çizginin %75 i filan doluyor(Linkteki fotodaki gibi.) ve kapanıyor.Nasıl çözeceğim bir yardım eder misiniz?Denediklerim:

Lol ü silip yükledim.
    Modemi ve pc yi resetledim 2 kez.
    Uyumluluk sorunu giderme ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
    Windows update den en son güncellemeleri vs indirdim.
    Ekran kartı güncel.
    Directx ve netframework 4.0 var.

SS:http://i.hizliresim.com/48Agop.jpg

• Bende bugün sabah attım patch i.Benim bildiğim internet hızına göre hızlıca geçmesi lazım.Desteğ'e ticket at istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dosya taranıyor hatası veriyordu. yönetici olarak açmayı dene bende yapınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oktay3443

Daha dün gece 12 de oynadım oyunu.Şimdi 2 saat önce eve geldim.Lol ü açıyorum.League of legends logosu çıkıyor.Hemen altında sarı birşey doluyor.Ama çeyreği dolunca logo kapanıyor.Oyun açılmıyor.Lütfen bir yardım eder misiniz?Birde lol launcheri ve lol patcher dosyasını silmeyi denedim internetten gördüğüm kadarıyla.Lol patcher ve lol launcheri silince de sarı çizginin %75 i filan doluyor(Linkteki fotodaki gibi.) ve kapanıyor.Nasıl çözeceğim bir yardım eder misiniz?Denediklerim:

Lol ü silip yükledim.
    Modemi ve pc yi resetledim 2 kez.
    Uyumluluk sorunu giderme ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
    Windows update den en son güncellemeleri vs indirdim.
    Ekran kartı güncel.
    Directx ve netframework 4.0 var.

SS:http://i.hizliresim.com/48Agop.jpg

aynı hata bende de var. sorun halloldu mu sende acaba ?

• aynı sorun bende de var benim başlangıcı şöyle olmuştu; önce format atmadan önce son ufak bi patch gelmişti onun %32sinde hata verdi tekrar tekrar denemelerime rağmen yüklenmedi %32ye gelip hata verdi. sildim yükledim oyunu ve bu simge ve altındaki lanet sarı çizgi dolarken kapanıp gidiyordu formatladım yine aynı defalarca silip tekrar yükledim görev yöneticisinde açık kalanbirşey yok ve uyumlulukların tüm kombinasyonlarını denedim lütfen kimse eski sıradan çözümleri yazmasın hiçbiri işe yaramıyor euw bölgesine ayarlayıp indirdim yine olmadı dns ip değiştirdim yine olmadı sp1 2 .net fwlerin hepsini indirdim suanda win7 kullanıorum bütün firewall g.duvarı izinler hepsi uygun ama olmuyor lütfen prof birileri bi ilgilensin ya ticket da attım ama kimbilir ne zaman döner riot...
  • Hot spot shieldi deneyiniz kesin çözüm

• Dll dosyasıyla ilgili bir şey olqbir tam ismi hatırlamıyorum ama bir deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şu yazdığın mesajın aynısını ticket atsana görevliler sana emin ol gereken yardımı yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdowS

Hot spot shieldi deneyiniz kesin çözüm

aynen dostum oyunun patch yükleme kısmında gerekli sunuculara bağlanamaması ya da dns veya ip eksikliği ya da engelleyen bazı şeylerden dolayı bağlanamıyor bu sorunda sanırım... umarım her seferinde hss kullanmak zorunda kalmayız kesin çözümlü bir ip ya da dns deniycem haberdar ederim teşekkür ettim.
    bu arada hot spot shield ile ben girebildim bilginize diğer sorun yaşayan arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.