Bildirim
Lol kayıt programı su an hangisi calısıyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
OBS işini görür. -
Kanka sen bilirsin, şu yayıncıların kullandığı, ölünce "click to watch replay" diye çıkan şey hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bahsettiğin şey Overwolf. Buradan indirebilirsin.
http://www.overwolf.com -
SkinSpotlights Replays. -
Ekran karti driverlarinda da olmasi gerek
overwolf sadece oldugun anları mı kaydedior lolreplay vardı eskiden onun tarzı yok mu tum oyunu kucuk boyutlarda kaydeden? -
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute
overwolf sadece oldugun anları mı kaydedior lolreplay vardı eskiden onun tarzı yok mu tum oyunu kucuk boyutlarda kaydeden?
Kusura bakmayın, o kadarını bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute
overwolf sadece oldugun anları mı kaydedior lolreplay vardı eskiden onun tarzı yok mu tum oyunu kucuk boyutlarda kaydeden?
Tamamını kaydetme özelligide var
BaronReplays, FRAPS, ShadowPlay benim kullandıklarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen
BaronReplays, FRAPS, ShadowPlay benim kullandıklarım.
Cok saol ahri li birşey diye hatırlıormdum bende bulamadım baron replayi. sıkıtnı yok calısıyor o zaman bi ara sorunluydu silmiştim bulamadım bir daha. -
skinspotlights iyi diyolar şuan için
ben zamanında baron replays kullanıyodum ama 3. parti program katagorsine giriyor mu girmiyor mu bir karar veremedikleri için sildim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X