Şimdi Ara

LOL Karakteri içeren telefon kılıfı nereden temin edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu telefon bölümüne açsam mı diye düşündüm de ama ana tema lol olunca lol bölümüne açtım bende. Lütfen konu kaldırılmasın. Ya da gerekli yere taşınsın.

İnternette buldum da elimdeki telefon lg g4. g3 resimli kılıflar var ama g4 yazıyor. Bilgisi ya da önerisi olan var mı?

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/lg-g4-darius-league-of-legends-kapak-kilif-P79016892
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/lg-g4-aatrox-league-of-legends-kapak-kilif-P79016875
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/lg-g4-shyvana-league-of-legends-kapak-kilif-P79017037

• o tür malzemeleri kalitesiz buluyorum ben ya
  • Aynen resimler sitedeki gibi güzel olmuyor, gidip yaptırsan gene kötü. Sağlam bir üreticinin üretmesi lazım o da zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi durmuyor fazla
  • Oyuna bu kadar bagimlimisiniz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No-life mısın kardeş birinde şu telefon kabını görsem ne kadar ezik diye düşünürüm...

Kızlar koşarak uzaklaşsın istiyorsan tavsiye ederim
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Kimse seçimlerimi yargılanamaz, zevklerimi sorgulayamaz. Ayrıca emin ol snin gibi düşünenler sadece bir kısım. Ne olduğunu bilmeyenler, güzel bulanlar ve hatta bende istiyorum diyenlerde olacaktır. Yani burda ne düşündüğün benim için önemsiz. Benim telefonum benim kararlarım benim zevkim. Hayatını başkalarına göre düzenlemek istiyorsan secim senin. Ben özgür olan yoldan devam edicem. Hepiniz köle olmuş beyinler le yaşıyorsunuz. Adı duyulanlarsa kendi yolunu çizenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 19 Mart 2016; 19:05:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Kimse seçimlerimi yargılanamaz, zevklerimi sorgulayamaz. Ayrıca emin ol snin gibi düşünenler sadece bir kısım. Ne olduğunu bilmeyenler, güzel bulanlar ve hatta bende istiyorum diyenlerde olacaktır. Yani burda ne düşündüğün benim için önemsiz. Benim telefonum benim kararlarım benim zevkim. Hayatını başkalarına göre düzenlemek istiyorsan secim senin. Ben özgür olan yoldan devam edicem. Hepiniz köle olmuş beyinler le yaşıyorsunuz. Adı duyulanlarsa kendi yolunu çizenlerdir.

Ahahahaha ya hiç böyle gülesim yoktu Hani kim olduğunu görmemiş olsam bir nebze ciddiye alacağım da çok komiksin be kazdal. Anime izlemiş gelmiş bana burada Naruto nutuğu çekiyor sorsan Tayyip Erdoğan gibi konuşuyor sanıyordur kendini

Adam gibi adam 15lik enes kazdal

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Ahahahaha ya hiç böyle gülesim yoktu Hani kim olduğunu görmemiş olsam bir nebze ciddiye alacağım da çok komiksin be kazdal. Anime izlemiş gelmiş bana burada Naruto nutuğu çekiyor sorsan Tayyip Erdoğan gibi konuşuyor sanıyordur kendini

Adam gibi adam 15lik enes kazdal

Herkes senin gibi çizgi film izlemiyor. Sözlerimi anlıcak zekaya sahip olduğunda neden önemsemen gerektiğini zaten anlarsın bb

• instagramda feart desing diye bir sayfa var onlar yapıyor bu tür kılıfları sayfayı incele istediğin resmi bastırabilirsin.
  • Enes kazdal 14

• çöp+leş
  • Telefon kapağında darius var o cok farklı yauw bizim beynimiz köleleşmiş onunki özgür
  • gzl hl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Telefon kapağında darius var o cok farklı yauw bizim beynimiz köleleşmiş onunki özgür

Telefon kapağında olan şey değil, senin sana söylenenler karşısındaki tutumundur özgürmü köle mi olduğunu belirleyen. Tabi anlamanı beklemiyorum. Yardım için açtığım konuda almadığım hakaret kalmadı.
  • ok

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

ok

bloğumu kazanan nadir kişilerdensin, trollemeyi öğrenmeden yapmaya çalışıyo...
  • enes Qazdal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.