Şimdi Ara

LoL Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir bilgisayar alacağım.Intel Celeron işlemcisi var,4 gb ram'i var 1.50 ghz.Sizce bu lol kaldırır mı? İllaki yüksek ayarlarda oynamayacağım.Lütfen öneri yapmayın bu haftasonu alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almayın hocam bütçeyi söyleyin pc önerilerinde toplasınlar ya da önersinler boşa paranızı çöpe atmayın
  • Yok bütçem 900 civarı.Toplama bilgisayar istemiyorum notebook alacağım.Amd E1 işlemci nasıldır peki.Güncel uplayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJB Orion -- 1 Temmuz 2014; 20:33:31 >
  • 900 e notebook sadece internette gezmek içindir
  • Arkadaşlar bütçem kısıtlı diyorum.Böyle olsun istemezdim.Fakat durum bu.Saçma sapan yorumlar atmayın lütfen. Öneride bulunun ya da hangisi daha iyidir hangisi daha fazla idare eder gibisinden.

• N11.com u incele
    900 olmasa bile 1000-1100 civarı
    i5 işlemcili bulabilirsin
    celeron işlemci nedir fii tarihinde kaldı onlar.
  • 900 e Laptop alacağına hiç alma bir süre daha bekle derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Pubg'yi kaldırır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu kaldırır kaldırmasına da fps çok düşük olur yani oynanmaz dostum benim 900 lira bütcem olsa buranın 2.el kısmından temiz garantili bi pc alırdım

• Mario oynuyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: h3p4t1t

900 e Laptop alacağına hiç alma bir süre daha bekle derim ben.

aynen
    +1

• hocam 2 el bakarsanız 900 e şahane laptoplar bulabilirsiniz.

ben sony vaio aldım 8600 ekran kartlı 450 tl ye full ayar lol oynuyorum
  • Miss fortune ve katarina kaldırıyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJB Orion

Arkadaşlar ben bir bilgisayar alacağım.Intel Celeron işlemcisi var,4 gb ram'i var 1.50 ghz.Sizce bu lol kaldırır mı? İllaki yüksek ayarlarda oynamayacağım.Lütfen öneri yapmayın bu haftasonu alacağım.

celedron nedir la :D Bide o sisteme 4gb ram takmış adam küfür gibi.

Ekran kartını belli değil.Bu pc le lolun louncerini açarsın playa basarsın sonra pc kapanır.
  • 2. el bölümüne yönel derim! 900 TL gibi bir bütçe ile alacağın laptop,hazır pc veya toplama sistemde bile istediğin verimi alamazsın. Hp marka laptoplardan ve en önemlisi amd cpu kullanan laptoplardan uzak dur paranı çöpe atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

2. el bölümüne yönel derim! 900 TL gibi bir bütçe ile alacağın laptop,hazır pc veya toplama sistemde bile istediğin verimi alamazsın. Hp marka laptoplardan ve en önemlisi amd cpu kullanan laptoplardan uzak dur paranı çöpe atma

Amd dusuk butcenin dostudur 900 liralik laptopta i5 mi olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

2. el bölümüne yönel derim! 900 TL gibi bir bütçe ile alacağın laptop,hazır pc veya toplama sistemde bile istediğin verimi alamazsın. Hp marka laptoplardan ve en önemlisi amd cpu kullanan laptoplardan uzak dur paranı çöpe atma

Amd kullanan birisine AMD'yi anlatıyor olman çok garip ek olarak 900 TL gibi bir bütçe ile arkadaşın alacağı herhangi bir laptop onu hüsrana uğratacak. Deneyim konuşuyor burada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Amd kullanan birisine AMD'yi anlatıyor olman çok garip ek olarak 900 TL gibi bir bütçe ile arkadaşın alacağı herhangi bir laptop onu hüsrana uğratacak. Deneyim konuşuyor burada

900 lirqlik bilgisayar super olur demedim zaten o butceye intelmi olur dedim arkadasin 2 3 bini varsa intelde yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: express

hocam 2 el bakarsanız 900 e şahane laptoplar bulabilirsiniz.

ben sony vaio aldım 8600 ekran kartlı 450 tl ye full ayar lol oynuyorum

hocam nereden aldınız merakımdan soruyorum , belki lazım olur :)

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Şu an yeni bilgisayarımdan yazıyorum.İşlemcisi AMD Quad-Core A6-5200 (2.0 GHz),AMD Radeon HD 8400 ekran kartı,4 gb DDR3 ram'i var.Şu an güncellemelerini yapıyorum.Gayet memnunum sizede öneririm.Tekrardan yorumlarınız için teşekkürler.En kısa zamanda oyunu indireceğim.

Edit:30 fps yüksek ayarlarda rahat oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CJB Orion -- 3 Temmuz 2014; 16:36:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.