Şimdi Ara

Lol kafe sistemine ödenen para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafeci adam lol kafe sistemindeyken sonradan vazgeçtiğini ve pahalı olduğunu söyledi . Aylık ne kadar ödüyorlar merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 dolar

• Dur morinyoyu ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 25 Ekim 2015; 22:35:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bin diyen vardı sanırım forumda. Kayıt olurken ödenen ücrette olabilir bilemedim

• Saati ek 25 kuruş olarak yansıtıyor bizim kafeci, bi şey söylediğini duymadım daha. Zaten bütün parayı lolden kazanıyor :D

• bizim burdaki kafe de öyleydi vazgeçtiler sonra
  • Burdaki bi açıyo bi kapatıyor bu neyin kafası?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Kafeci adam lol kafe sistemindeyken sonradan vazgeçtiğini ve pahalı olduğunu söyledi . Aylık ne kadar ödüyorlar merak ettim

Saatine göre değişiyor ben bi kere arkadaşımın internet kafesine aldım. 1500 saate 340 küsür fiyat ödedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: escape_454

quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Kafeci adam lol kafe sistemindeyken sonradan vazgeçtiğini ve pahalı olduğunu söyledi . Aylık ne kadar ödüyorlar merak ettim

Saatine göre değişiyor ben bi kere arkadaşımın internet kafesine aldım. 1500 saate 340 küsür fiyat ödedim..

Nası yani ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat olarak satıyor riot 750, 1500 saat gibi birçok seçenek var ona göre sen satın alıyorsun. Oynadıkça mı düşüyor yoksa oynamasanda düşer mi bilmiyorum tam ayrıntıları

Bakın fiyat listesi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_454 -- 25 Ekim 2015; 23:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_454

Saat olarak satıyor riot 750, 1500 saat gibi birçok seçenek var ona göre sen satın alıyorsun. Oynadıkça mı düşüyor yoksa oynamasanda düşer mi bilmiyorum tam ayrıntıları

Bakın fiyat listesi bu..

Hmm
    Bunu rakibi çok olan kafeler dışında alan olmaz o zaman.
    Birde benim arada gittiğim kafeye bakan arkadaş sadece 6 masada var demişti. Masadan masaya değişiyor mu ?

• riotpin.com sitesinden görevli üyelik veriyor.. O siteden alışveriş yapıyorsun ve o siteden masa ekleyip çıkartabiliyorsun senin elinde herşey..
  • yil 2015 hala internet kafeye giden var. internet kafe zamanlari 2006-2007 knight online zamanlariydi. hey gidi genclik

• Bilgisayarların MAC adresi ve ip adreslerini girerek masaları ekliyorsun.. Durmadan açık olursa çok çabuk bitiyor.. Çocuklar isteyince 15-20 dakika açıyorum lol kafeyi şampiyonları seçip giriyorlar %20 ip ve %10 xp bonusundan yararlanamıyorlar haliyle fiyata birşey yansıtmadığımız için bu şekilde devam ettiriyoruz herkesde memnun yani
  • Eve 300 saat actiralim ozaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

yil 2015 hala internet kafeye giden var. internet kafe zamanlari 2006-2007 knight online zamanlariydi. hey gidi genclik

bunu yazmak için girmiştim
  • 2,150 tl ne lan yeni pc toplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

yil 2015 hala internet kafeye giden var. internet kafe zamanlari 2006-2007 knight online zamanlariydi. hey gidi genclik

Evde pcnin olup olmamasıyla ilgisi yokki ben de arada giderim sohbet muhabbet güzel oluyor tabi öyle herkesin kendi halinde olduğu kafeye gidersen sıkılırsın starnet var bornova kücükparkta harun abinin izmirdeysen bir gün uğra etrafında boş kafeler olmasına rağmen her gün akşam saatlerinde 20 kişi sıra bekler masaya oturmak için
  • İlk bin veya 500 saat bedava internet kafelere. Sonra parayla satın alıyorsunuz.
  • riot mu para kazanmasa verir o işi =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.