Şimdi Ara

lol İtem Sistemi Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun aklıma bişi geldi ve paylaşmak istedim . oyunda cogu zaman bi dengesizlik
    durumu olmuyo değil. Bazen ne kadar atak kassanızda tank hero ları kesemiyosunuz malesef.

Benim düşüncem mesela kalkan alıyoz item için bi daha kalkan alınmaası anlamsız olsa
    1 hero 1 kalkan 1 kılıç veya en fazla 2 kılıç alabilse sonucta 2 eli ykmu bu heronun :))

Tamam chogat ıstedıgı kadar kılıc alsın onun cok elıvar :))))

Sonuçta demek istediğim çok daha değişik olur ve buildler baya zevkli olur.

Bi başlıyo ada 5 tane aynı ıtemı yapıo 5 tane bloodthirster alıo :)) biraz daha denge hiçte
    fena olmaz bence .

Düşüncelerimi paylaştım lütfen seviyeli cevaplar olsun teşekkürler.

• ilk olarak 2 eli varsa 2 kılıç alsın düşüncesi saçma, kullanışsız ve eşitsizlik yaratabilecek bi fikir gibi geldi bana. ayrıca oyunda bahsettigin gibi 5 tane bt çıkmak tarzı aşırılıklar counter itemlarla engellenmiş durumda. çok isterdim karşımdaki adam 5 tane bt çıksın bende bi thornmail çıkayım da adam kendi kendini kessin. item sistemi gayet yerinde ve alışıldık şu anda, çok kurcalandiği taktirde facialara yol açabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

Arkadaşlar bugun aklıma bişi geldi ve paylaşmak istedim . oyunda cogu zaman bi dengesizlik
    durumu olmuyo değil. Bazen ne kadar atak kassanızda tank hero ları kesemiyosunuz malesef.

Benim düşüncem mesela kalkan alıyoz item için bi daha kalkan alınmaası anlamsız olsa
    1 hero 1 kalkan 1 kılıç veya en fazla 2 kılıç alabilse sonucta 2 eli ykmu bu heronun :))

Bi başlıyo ada 5 tane aynı ıtemı yapıo 5 tane bloodthirster alıo :)) biraz daha denge hiçte
    fena olmaz bence .

yani bu sonuçta mmorpg değil 2 eli var diye düşünmek saçma. ona baklarsan vladimri blitzden nasıl kan çekicek blitz robot. yani bu tip şeylere takılma. ayrıca tank'ın oalyı o hiç damagede atamaz ama ölmez. bu yüzden tf'da tanka focuslanmazsın diğerlerini öldürürsün ilk önce.

• K.O.'daki gibi mi diyon aga?
  • Item Stack olmamali bence yada sinirlandirilmali. Hic item kasmadan 2-3 warmog cikan adami kesmek bile sorun oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Item Stack olmamali bence yada sinirlandirilmali. Hic item kasmadan 2-3 warmog cikan adami kesmek bile sorun oluyor bazen.

+1
  • Ne kadar atak kasarsan kas,tankı öldüremiyoruz derken?Armor kastıysa bir Last Whisper,HP kastıysa bir Madred iş görebilir.Item stack olayına ben de karşıyım.Dün gayet normal bir K/D ratiosu ile oynayan 4 warmog Vlad bizi rezil etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

K.O.'daki gibi mi diyon aga?

evet bi nevi ko daki gibi. ama o daha da iyileştirilebilir bence lol un de bu kadar çalışkan
    olduğunu düşünürsek bence mümkün.

yav 2 el olayı takılmaca zate :)) ama şöylede bişi varki warmogmu aldı adam guardian alamasın
    yada fn kanımca cok zevkli olur. cok def ıstıyosa def veren bot cap veya baska bısı alsın .
    al guardıan al fn al warmog doldur zırhla adamı oluo ya :))

tank adam kesemezmi ww ve vayn değilsen öldün . kesebiliosan rammusu kes yer valla :)
  • bu arada evet sadece pasivler etkisizleşio arkadaşların dediği gibi warmog gene 1k hp sini verio...
  • quote:

Arkadaşlar bugun aklıma bişi geldi ve paylaşmak istedim . oyunda cogu zaman bi dengesizlik

fena olmaz bence .

Ozaman heronun 2 ayağı olduğu için 2 ayakkabı alalım hatta cassiopea ve anivia hiç alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

fena olmaz bence .

Ozaman heronun 2 ayağı olduğu için 2 ayakkabı alalım hatta cassiopea ve anivia hiç alamazsın

en son yazdıklarımı okursan cvbnı alırsın arkadaşımsadece biraz da gülelim diye :) kasayada bot almayıver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm_orhan -- 1 Aralık 2011; 17:08:47 >

• quote:

quote:

evet bi nevi ko daki gibi. ama o daha da iyileştirilebilir bence lol un de bu kadar çalışkan

yav 2 el olayı takılmaca zate :)) ama şöylede bişi varki warmogmu aldı adam guardian alamasın
    yada fn kanımca cok zevkli olur. cok def ıstıyosa def veren bot cap veya baska bısı alsın .

tank adam kesemezmi ww ve vayn değilsen öldün . kesebiliosan rammusu kes yer valla :)

Haklısın aga, bir de yere düşen paraları toplayabilelim. Arkadaşa para vermede olsun. Önce 100 gold isteriz. Oyunun sonuna doğru full item adamlara da "5k versene aga" deriz nasıl olur;?

• quote:

quote:

quote:

Haklısın aga, bir de yere düşen paraları toplayabilelim. Arkadaşa para vermede olsun. Önce 100 gold isteriz. Oyunun sonuna doğru full item adamlara da "5k versene aga" deriz nasıl olur;?

:) eğer oyle düşünseydim eklerdimde sadece item için düşündüm . zate dediklerine
    müsait bi yun türü deil .ama oyunuoyun yapan itemler ve item sistemi.

yalansam söyle. diobla niye o kadar oynandı diye bi sor hala 2 boyutlu diablo oynadığım olur
    neden item sistemleri çok guzel çok geniş beni her an şaşırtabiliolar.

Biraz fazla oynadığında lol u dejavu olmuyomu sana e o oluncada ınsanın
    nunu ya ad kasası gelıo değişiklik için :)))

• @cm_orhan
    Kismen haklisin. Yani bir meele de Warmog+Atma standart olmus. Tanklarda Merc+Warmog. DPS lerde PD +IE. Casterlarda Rabadon standart in otesinde.
    Farkli buildlere firsat olmali. Iste bu yuzden nette standart buildler turuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 1 Aralık 2011; 17:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMutant

ilk olarak 2 eli varsa 2 kılıç alsın düşüncesi saçma, kullanışsız ve eşitsizlik yaratabilecek bi fikir gibi geldi bana. ayrıca oyunda bahsettigin gibi 5 tane bt çıkmak tarzı aşırılıklar counter itemlarla engellenmiş durumda. çok isterdim karşımdaki adam 5 tane bt çıksın bende bi thornmail çıkayım da adam kendi kendini kessin. item sistemi gayet yerinde ve alışıldık şu anda, çok kurcalandiği taktirde facialara yol açabilir.

5 Tane BT çıkan adamı Thornmail ile çok durdurursun. 500 ad + %125 life steal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@cm_orhan
    Kismen haklisin. Yani bir meele de Warmog+Atma standart olmus. Tanklarda Merc+Warmog. DPS lerde PD +IE. Casterlarda Rabadon standart in otesinde.
    Farkli buildlere firsat olmali. Iste bu yuzden nette standart buildler turuyor.

Türeyen build de sınırlı oyle bişi olduğunda o kadar çok türüycekki herkes kendi buildini yaacak zate.
    pd ve ie yapsın tamam da onun yanına atma yapıo bt yapıo neler yapıo neler full atak.

(E oyun uzayınca ne oluo karşı takım oftank kastıysa yenildin. örnek sadece cvp larımın tumu ıcın bu kelımeyı ele almayın) Örnektir...
  • 5 tane bt yapan kendine eder,2 saniyede erir zaten o carry.Dengesizlik pek yok yani.
  • şaçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

quote:

Orijinalden alıntı: TheMutant

ilk olarak 2 eli varsa 2 kılıç alsın düşüncesi saçma, kullanışsız ve eşitsizlik yaratabilecek bi fikir gibi geldi bana. ayrıca oyunda bahsettigin gibi 5 tane bt çıkmak tarzı aşırılıklar counter itemlarla engellenmiş durumda. çok isterdim karşımdaki adam 5 tane bt çıksın bende bi thornmail çıkayım da adam kendi kendini kessin. item sistemi gayet yerinde ve alışıldık şu anda, çok kurcalandiği taktirde facialara yol açabilir.

5 Tane BT çıkan adamı Thornmail ile çok durdurursun. 500 ad + %125 life steal.

adam 5 tane bt çıkıp full stackleyecek kadar kasmışsa sen de bu arada topladığın elma armudu yersin.

• quote:

dediklerinden hiç bir şey anlamadım abi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.