Bildirim
Lol istemci indirme hızı sizde de mi düşük?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O normal ama. Oyunda inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyorum. Normalde 200-220 arası gidip gelen FPS'im, güncelleme ve yeni istemciden sonra 100 e düştü. -
quote:
Orijinalden alıntı: LaMorel
O normal ama. Oyunda inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyorum. Normalde 200-220 arası gidip gelen FPS'im, güncelleme ve yeni istemciden sonra 100 e düştü.
Yeni client'de çok fazla optimizasyon problemi var normaldir o yüzden. Birde ayarlarda animasyonları kapat gibi bir şey görmüştüm onu dene belki fps'in artar. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Eren-
quote:
O normal ama. Oyunda inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyorum. Normalde 200-220 arası gidip gelen FPS'im, güncelleme ve yeni istemciden sonra 100 e düştü.
Yeni client'de çok fazla optimizasyon problemi var normaldir o yüzden. Birde ayarlarda animasyonları kapat gibi bir şey görmüştüm onu dene belki fps'in artar.
Bulamadım dediğiniz yeri. ScreenShot falan atabilir misiniz? -
quote:
quote:
quote:
Yeni client'de çok fazla optimizasyon problemi var normaldir o yüzden. Birde ayarlarda animasyonları kapat gibi bir şey görmüştüm onu dene belki fps'in artar.
Bulamadım dediğiniz yeri. ScreenShot falan atabilir misiniz?
sağ üstteki çark'a basınca direk önünde çıkıyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bulamadım dediğiniz yeri. ScreenShot falan atabilir misiniz?
sağ üstteki çark'a basınca direk önünde çıkıyor
Tamamdır, gördüm. Teşekkürler.
-
başvuran herkese alfa client'e giriş linki gitmiş. o yüzden indirme yoğunluğu yaşanıyor olabilir. hız düşecektir haliyle -
bi sıkıntı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X