Şimdi Ara

LoL ifadeler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler oyun içersinde şampiyonlarla ctrl 1 ctrl 2 veya ctrl 4 kullanarak ifadeleri yapıyoruz peki bunları takılmıs gibi makinalı tüfek gibi seri seri yapanlar var nasıl yapıyolar bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roquish -- 6 Ekim 2014; 3:17:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LoL İfadeler Kullanım Kılavuzu

League of Legends'ta (LoL) ifadeler, takım arkadaşlarınla ve rakiplerinle iletişim kurmanın eğlenceli ve hızlı bir yoludur. İster "İyi Şanslar!" demeniz, ister rakiplerinize "Troll Yüz!" çekmeniz gereksin, LoL ifadeleri her durum için bir şeye sahiptir.

LoL İfadeleri Hangi Tuşta Yer Alır?

Varsayılan olarak, LoL ifadeleri "G" tuşuna basılarak açılır. Ancak, bu tuşu istediğiniz başka bir tuşa atayabilirsiniz. Bunu yapmak için:

1. LoL istemcisini aç.
    2. Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine tıkla.
    3. "Ayarlar" seçeneğini seç.
    4. "Kısayollar" sekmesine geç.
    5. "Kullanışlı Kısayollar" bölümündeki "İfade Penceresini Aç" seçeneğini bul.
    6. Bu seçeneğin yanındaki tuşa tıkla ve istediğiniz tuşu ata.

LoL İfadeleri Nasıl Kullanılır?

İfade penceresi açıkken, kullanmak istediğiniz ifadeye tıkla veya ":ifade adı:" yazarak ifadeyi arayabilirsin. Örneğin, ":iyi şanslar:" yazmak "İyi Şanslar!" ifadesini gönderecektir.

LoL İfadelerine Nasıl Emoji Atılır?

LoL ifadelerine emoji atamak için, ifade penceresindeyken ":emoji adı:" yazabilirsin. Örneğin, ":troll yüz:" yazmak troll yüz emojisini gönderecektir.

LOL Emote'ları Nasıl Kullanılır?

LoL emote'ları, ifadelere benzer ancak animasyonludur. Bir emote kullanmak için, ifade penceresindeyken emote adının yanındaki oynatma düğmesine tıkla.

LoL ifadeleriyle iletişim kurmayı daha kolay ve eğlenceli hale getirmeye hazır mısın? G tuşuna basarak ifadelere ulaşmaya başla, takım arkadaşlarınla bağlantı kur ve rakiplerine meydan oku!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tuşlara hızlı hızlı bas çek.
  • Ctrl tuşu ile daha rahat yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ctrl basılı tut ve 1-4 arası tuşlara bas çek.
  • İfadeleri cait ve vi alıyor galiba kardeşim. Şerif Cait daha iyi yardımcı olabilir.
  • Gülme tuşunu ayarlardan atıyorum 'L' ye ata seri seri bas. Mesela ben gülmeyi 'T' ye aldım kestiğim zaman spamlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol premium lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.