Şimdi Ara

LoL için makro klavye mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben komboları makroyla yapmak için makrolu klavye mouse almayı düşünüyorum da öneriniz var mı g300s diye mouse var biliyosunuzdur fiyatı uygun kullananlar da memnunmuş baya ama makroyla ilgili tam bilgi bulamadım acaba komboları o mouse la yapabilir miyim atıyorum katarina nın qewr kombosunu ?

• makro bilmem ne hikaye. gereksiz seyler hepsi. klavyeyi bilemem ama mouse olarak razer deathadder onerimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

makro bilmem ne hikaye. gereksiz seyler hepsi. klavyeyi bilemem ama mouse olarak razer deathadder onerimdir.

pek yardımcı olmadı ama sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

quote:

makro bilmem ne hikaye. gereksiz seyler hepsi. klavyeyi bilemem ama mouse olarak razer deathadder onerimdir.

pek yardımcı olmadı ama sağol :)

klavye fare onerisi istemissin. klavye bilmiyorum fakat fare onerisinde bulundum. makro yapabilecegin tuslar da var ama inan hic bir faydası olmaz oynanısa.
  • broxx kullanıcısına yanıt
    tek tuşla kombo atıyosun nasıl olmaz
  • Bende suan g300s kullaniyorum klavye olarakta bloody b120 var iki donanimda 1 ms tepki suresine sahip cokta memnunum istersen hem mause'a hem klavyeye makro yapabiliyosun ama bana kalirsa kullanissiz cunku makrolar her duruma ayak uyduramiyor malesef daha cok mmorpg oyunlari macro icin ideal veya counter strike tarzi fpsler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

Bende suan g300s kullaniyorum klavye olarakta bloody b120 var iki donanimda 1 ms tepki suresine sahip cokta memnunum istersen hem mause'a hem klavyeye makro yapabiliyosun ama bana kalirsa kullanissiz cunku makrolar her duruma ayak uyduramiyor malesef daha cok mmorpg oyunlari macro icin ideal veya counter strike tarzi fpsler

bir sürü video izledim ben baya başarılıydı onlar ya bişey daha sorucam g300s te mesela 1 makroya 3-4 tane tuş koyuluyo mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CeTBLACK C kullanıcısına yanıt
    birden fazla tuş koyma işi klavyede mevcut g300s'te 8 farklı oyun profili var her oyunda mause farklı bi renk oluyor ve ayarlar ona göre otomatik geçiş yapiyor. yine de dediğin şey varsa başka mauselara yönelebilirsin ama fiyat performans açısından 2 donanimida öneririm. benim alış amacım tepki süresi içindi 1ms gerçekten fark yaratıyor tıklamaya verdiği tepki açısından
  • quote:

birden fazla tuş koyma işi klavyede mevcut g300s'te 8 farklı oyun profili var her oyunda mause farklı bi renk oluyor ve ayarlar ona göre otomatik geçiş yapiyor. yine de dediğin şey varsa başka mauselara yönelebilirsin ama fiyat performans açısından 2 donanimida öneririm. benim alış amacım tepki süresi içindi 1ms gerçekten fark yaratıyor tıklamaya verdiği tepki açısından

nasıl yani g300s te 1 makro tuşuna atıyorum qew gibi tuş kombosunu ekleme yok mu ? bi de
    g103+g300s+mouse pad set olarak satılıyo 180-200 tl civarında şuanda önerir misin
  • quote:

Bloody B120 de yardımcı tuş yok ki?
  • CeTBLACK C kullanıcısına yanıt
    ben g300s'i ayri olarak kampanyayla 70 tl civarina aldim hala devam ediyorsa bulursun klavye konusunda baya seçenek var bütçene bağlı ama mause'lara genellikle birden fazla tuş kombinasyonu atayamiyosun diye biliyorum
  • quote:

ben g300s'i ayri olarak kampanyayla 70 tl civarina aldim hala devam ediyorsa bulursun klavye konusunda baya seçenek var bütçene bağlı ama mause'lara genellikle birden fazla tuş kombinasyonu atayamiyosun diye biliyorum

şuanda öyle o fiyatlarda hocam sana zahmet madem mouse ın var dener misin makroyu çok makbule geçer

• Zaten daha ilk yazdiginda denedim farede 8 tus var ve sadece tekli tus atama secenegi mevcut ornek vermek gerekirse cs go oyununda silah degistirme buy acma dpi ayari ve mod degisimini mause uzerinden yapiyorum. Senin istedigin ayar offical programinda mevcut degil ama 3.parti programlarla olur mu onu iyice arastir derim
  • bak ciddi söylüyorum
    trollsen komik değil ciddisen komik
  • Macro deyince aklıma ko geldi.
  • Frisby gmx8 var bende, en ucuz gaming mouselardan, üreticisinin yaptığı driver'ı olmasada başka bir yazılımla makro eklenebiliyor ve makroya uygun 3 tuşu var. Makroyu sadece denemiş olmak için kullansamda, şuana kadar bir sıkıntı çekmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

bak ciddi söylüyorum
    trollsen komik değil ciddisen komik

ne için dedin bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

Frisby gmx8 var bende, en ucuz gaming mouselardan, üreticisinin yaptığı driver'ı olmasada başka bir yazılımla makro eklenebiliyor ve makroya uygun 3 tuşu var. Makroyu sadece denemiş olmak için kullansamda, şuana kadar bir sıkıntı çekmedim

ya ben bi makro tuşuna 3-4 tane tuş eklemek istiyorum qwre falan gibi nasıl yapabilirim
  • quote:

Frisby gmx8 var bende, en ucuz gaming mouselardan, üreticisinin yaptığı driver'ı olmasada başka bir yazılımla makro eklenebiliyor ve makroya uygun 3 tuşu var. Makroyu sadece denemiş olmak için kullansamda, şuana kadar bir sıkıntı çekmedim

ya ben bi makro tuşuna 4-5 tane komut eklemek istiyorum qwer gibi falan nasıl yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeTBLACK

quote:

ya ben bi makro tuşuna 3-4 tane tuş eklemek istiyorum qwre falan gibi nasıl yapabilirim

x-button mouse control bahsettiğim program bu.
    Buyur buda nasıl makro kurulduğu:
    Bu lee sin ama sen kendine göre ayarlayabilirsin diye düşünüyorum. Sıkıntı olursa haber verirsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.