Şimdi Ara

Lol icin bilgisayar yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım bozuldu ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdim laptop masa ustu farketmez . Yayın yapacagim . Pandoradan sarki acik olacak . Lolun butun secenekleri en yuksek olacak ve en az 80 fps olacak bunun icin butcem 4.700tl yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

Bilgisayarım bozuldu ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdim laptop masa ustu farketmez . Yayın yapacagim . Pandoradan sarki acik olacak . Lolun butun secenekleri en yuksek olacak ve en az 80 fps olacak bunun icin butcem 4.700tl yardım

laptop almayı düşünüyorsan:

en yakın teknosa mağazasına git. içeri gir. samsung modellerinin nerede olduğunu sor. en pahalısını al. hayırlı olsun kardeşim
  • Monster al

• 800 liraya o dediğini yapan bilgisayar alırsın 4700 tl nedir arkadaş araba mı alıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

800 liraya o dediğini yapan bilgisayar alırsın 4700 tl nedir arkadaş araba mı alıyosun.

Bilmiyorum hocam tek kullanıcısıyım kusura bakmayın 800 tl lik bilgisayarın adını filan söyliyebilirmisiniz ?
  • Laptop en pahalısından alırsan bile bir zamandan sonra kasma yapar özellikleri ne olursa olsun fanı yetersiz kalacağından kasar hele çok şey alırsan zorlarsın masaüstü almalısın , bir tane heykır abi vardı ona sormuştum
  • 3.000 tlye toplama al en kralindan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi modellerine baq paran var ise.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

800 liraya o dediğini yapan bilgisayar alırsın 4700 tl nedir arkadaş araba mı alıyosun.

Bilmiyorum hocam tek kullanıcısıyım kusura bakmayın 800 tl lik bilgisayarın adını filan söyliyebilirmisiniz ?

yayın yapacağım kısmını okumamışım. ama yine de çok fazla bir şeye ihtiyacın yok. i5 işlemci, hd7850 falan toplasan her türlü işini görür. masaüstü gibi kullanacaksan, çok fazla taşımayacaksan laptop almanı zaten önermiyorum.
  • peki saadece lolde en yuksek ayarlarda 80 fps yapcak bilgisayarda yeter ucuzsa neden almayalim .d

• Lenovo z500 al .
  • İmzamdaki bilgisayarı alabilirsin.
  • Kanka git bi faça şahin al. Takarsın usbyi, ortamlara akarsın. tabi kolunu camdan çıkarmayı unutma..
  • quote:

peki saadece lolde en yuksek ayarlarda 80 fps yapcak bilgisayarda yeter ucuzsa neden almayalim .d

ben bilgisayarımda 60 fps sabit oynuyorum vsync açık olarak. çünkü zaten monitörler 60 tan fazlasını göstermiyor üstüne çıkması durumunda görüntünün stabilitesinde sorun oluyor.

benim bilgisayarım i5 3470 - hd5670. ekran kartını geçici olarak almıştım 90 liraya param yoktu. ve çok rahat yetiyor şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum.

muhtemelen herhangi bir sandybridge ve sonrası i3 ve hd5670 işini görecektir. stream işine girersen biraz daha iyi bir sistem şart ama. sana önerim paran varsa haswell tabanlı bir i5 ve hd7850 gibi hem güçlü hem de fiyat performans oranı iyi bi ekran kartı alman. bi de ssdi alır kafan göre güzel bir kasa seçersin. istersen full sistem önereiblirim sana.

• 2 milyara toshiba dizüstü aldım , garanti biter bitmez ekran kartı yandı.

890 tl ye dell aldım, köpek gibi çalışıyor.

pahalı olunca iyi olmuyor ve 2 yıl içinde laptop eskiyor.

1.5 milyardan fazla verilen para laptop için bence çöpe giden paradır.
  • 80 FPS mi 60 fpsnin üstü gereksizdir..
  •  Lol icin bilgisayar yardım !!!

Şimdi bu bilgisayar her işini görür diyebilirim. %30 indirim var şu anda Vatan'da. Gayet uygun özelliklerine göre fiyatı. Klavyesi mouse'u monitör'ü her şeyi oldukça iyi. Monitör'ün aynı fiyata farklı seçenekleri var. Çok kalite farkı olacağını sanmıyorum ama güvenilir olması açısından Asus'u tercih ettim. Ramler GSkill. Zaten Corsair ile birlikte GSkill piyasayı ele geçrimiş durumda Ram konusunda. Ben de aynı Ramleri kullanıyorum gayet memnunum. Kasa hakkında bilgim yok uzun zamandır takip etmediğim için. Kasayı biraz araştırabilirsin, içindeki güç kaynağı falan nasılmış falan diye. Ama Cooler Master olduğu için çok kötü bir şey olma ihtimali yok. SSD ya da HDD eklemedim. Çünkü o senin kendi tercihine kalmış. 150 liraya bi HDD alırsın kullanırsın. Ya da iyi bir SSD alırsın çok hızlı bir sisteme sahip olursun. Dediğim gibi tercih senin. Z87 seçtim anakart olarak çünkü en mantıklısı o ileriye yönelik olarak. Vatan'da Assrock olmadığı için seçemedim. Assrock'un uygun fiyatlı anakartları çok daha kaliteli diğer markalara göre. Eğer kendim toplarım dersen bütün parçaları Vatan'dan alıp anakartı farklı bi yerden alabilirsin. Ama yok ben beceremem dersen gidip vatana alırsın, bilgisayarı da bir güzel birleştirirler senin için.
     Lol icin bilgisayar yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 29 Kasım 2013; 14:56:19 >

• msi al laptop alicaksan

• Monster bak bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.