Bildirim
lol için 2 mause arasında kaldım (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
x7 demeye geldim dedim ve gidiyorum _____________________________ -
Rts tarzı oynuyosan steelseries sensei raw lazer sensör sağ 2 sol 2 makro tuşlu maus al kurtul. Ha yok fps oyunlarıda oynuyorum diyosan logitech g400 ve deathadder 2013 var ergonomi ve optik sensör kalitesi üst düzey. Deathadder kullanmadım fakat g400 çok rahat bir maus hatta %100 palm olduğu halde rahatca claw kullanırdım.
Claw grip forever
_____________________________ -
Frisby gmx7 x8'e bulaşmayın aynı şekilde everest'ede. Kullandım. Attım. _____________________________ -
Birazcık pahalı ama ben steelseriesi öneririm tüm eşyalarım steelseries hiçbir sorun çıkarmadı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
Ebayden 30 dolara razer deathhadder+özel mousepadini alabilirsin.
Adam Mantıklı konuşmuş
_____________________________ CraX -
logi teq atma keyf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Link var mi link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Razer Taipan derim geçerim

-
G700s kullanıyorum tuşların hiç biri kullanılmıyor ama ele iyi oturuyor klanımı güzel :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Türkiyede satılıyor mu bilmiyorum ama roccat tavsiye ederim. Bende Roccat Kone XTD var almaynadan 90euro ya almıştım 2 sene önce. Hala sağlam duruyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: fb__ömer
Link var mi link?
Masaüstüne geçemiyorum bende arastirdigim için oradan biliyorum ebaye yazarsanız çıkıyor zaten daha 2 gün önce yine gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Logitech g300s kullanıyorum, hem şık hem ele oturuyor(solak değilim ama solaklar içinde kullanımı çok kolay). Tavsiye ederim _____________________________ -
quote:
quote:
Link var mi link?
Masaüstüne geçemiyorum bende arastirdigim için oradan biliyorum ebaye yazarsanız çıkıyor zaten daha 2 gün önce yine gördüm.
ebaydakiler dandik çin malı diyorlar
amazonda 44 dolar falan ama amerikadan geliyormuş_____________________________ ESKI HESAPTAYIM -
quote:
Orijinalden alıntı: Leineia
quote:
quote:
Link var mi link?
ebaydakiler dandik çin malı diyorlar
amazonda 44 dolar falan ama amerikadan geliyormuş
Doğrudur bende g500 alacaktım arkadaşımın onerisiyle gördüm ürünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
g502
Ben rival almayı düsünüyorum tavsiye ederim
18 yaşından küçüğüm elimde paypal nakit kart var amazondan almak istiyorum baya hesaplı oluyor. Gümrük vb yerlerde sıkıntı çıkar mı yoksa direk adrese getirirler mi?
Logitech g300 kalmadığı için logitech g300 s aldım ve gayet memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim tavsiyeleriniz için teşekkürler . _____________________________ Bize çift sıfır derler :/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki