Şimdi Ara

Lol hudları değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nesi var ki?Cidden anlamadım.

skill bar, item yeri, map ve skor barındaki çerçeveler farklı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouma Shu

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nesi var ki?Cidden anlamadım.

skill bar, item yeri, map ve skor barındaki çerçeveler farklı hocam.

Fark etmemiştim hocam eyvallah.Nasıl yapılıra gelince de orda download yazan kısım var ordan indirdikten sonra tarif ediyor.

• belkide yapamadığım için konu açmışımdır?
  • onu indir ve C:\Program Files\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.14\deploy\DATA\menu\hud içine at bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

onu indir ve C:\Program Files\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.14\deploy\DATA\menu\hud içine at bu kadar.

iyide içinnde çok fazla dosya var hangilerini atıcam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birazcik ugrassaniz bulacaksiniz nasil yapilacagini. orda kocaman INSTALL diye txt dosyasi var kardesim.

Install:
    - Run Raf Manager.bat.
    - Drag the folder "Perb UI" into Raf Manager. Name it anything and click OK.
    - Click each button to the right of each file/folder you dragged in so they read "Enabled".
    - File -> Pack. Should take about 1 second and it'll say "pack complete" at the bottom.
    - Close Raf Manager and test in a custom game.

*If you want to use colorblind mode, go into the Perb UI folder and rename
    "healthbarsDefault.tga" to "healthbardColorblind.tga"

*If a window pops up asking where to put a file (eg. 0.0.0.125 or 0.0.0.99),
    choose the one with the greater number.*
  • post kasmaya mı geliyonu birader siz biri diyo download var biri diyo içinde install.txt var
    şikayetten bildirdim.
    bi sıkıntımız var kuramadık ki konu açıyoz spam yapmaya mı geliyonuz kalitesizler.
  • Anlatacağım az sonra editlerim. (Anlatamadı)
    Yaparım da anlatma konusu çok karışık gibi durdu kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 30 Mart 2014; 14:21:55 >
  • Bir kere bu UI 'yi kuramazsın çünkü son gelen yenilikler ile birlikte çalışmıyor. Sezon 3 'ten kalma bir arayüz bu. Sezon 4 'te de kullanabileceğin UI'lerin bir farkı yok çünkü artık ekstra birşey koyamıyorlar sadece bar'ların rengini felan değişiyorlar.Hexie diye bir yabancı eleman var güzel şeyler yapıyor ancak oda parayla yapıyor.
  • Resimler üzerinde oynama yapabilmeni sağlayan bir program felan kullanabiliyormusun. Ps yada benzeri herhangi bir program. Bu hud dosyaları sadece eklenti olan halleriyle internette mevcut. Bu tarz programlar kullanabiliyorsan üzerinde modifiye felan yapabilir yada kendi istediğini yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.