Şimdi Ara

LOL Hesap Oluşturma Tarihi Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulabileceğimiz biryer varmı.Kassad.in veriyodu önceden ama gizlilik nedeniyle kaldırdılar heralde.

• Yapay Zekanın Yanıtı

LOL Hesap Oluşturma Tarihini Öğrenme

LoL Hesabımı Ne Zaman Açtım?

League of Legends (LoL) hesabının oluşturma tarihini öğrenmek için birkaç yöntem mevcuttur.

Hesap Ayarlarından Öğrenme:

1. LoL istemcisini başlat ve ekranın sağ üst köşesindeki profil simgene tıkla.
    2. "Ayarlar"ı seç.
    3. "Hesap" sekmesine tıkla.
    4. "Hesap Oluşturulma Tarihi" alanında hesap oluşturma tarihin yer alacak.

Destek Sayfasını Kullanma:

1. Riot Destek sayfasına git: https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr
    2. "Hesabım" bölümünü seç.
    3. "Hesap Oluşturma Tarihi Öğrenme" başlıklı makaleyi bul ve tıkla.
    4. Talimatları takip et ve destek ekibinden hesap oluşturma tarihini öğrenmek için bir talep gönder.

Diğer Yöntemler:

• E-posta Adresini Kontrol Et: LoL hesabını oluştururken kullandığın e-posta adresini kontrol et. Riot Games'ten hesap oluşturma onayıyla ilgili bir e-posta almış olmalısın. E-postanın tarihine bakarak hesap oluşturma tarihini belirleyebilirsin.
    • Arkadaşlarından Sor: LoL'de uzun süredir oynayan arkadaşlarından, senin hesabının açılma tarihini bilip bilmediklerini sorabilirsin.

LOL Hesabım Kaç Yıllık?

Hesap oluşturma tarihini öğrendikten sonra, hesabının kaç yıllık olduğunu hesaplamak için bugünün tarihini çıkarabilirsin.

Örnek: * Hesap oluşturma tarihi: 1 Ocak 2015 * Bugünün tarihi: 1 Ocak 2023 * Hesabın yaşı: 8 yıl

Hesap oluşturma tarihinle ilgili başka soruların varsa, Riot Destek ekibiyle iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kassadin veriyordu en son
  • Account age

Account age is no longer available with the upcoming release of new security features for
    League of Legends accounts (account age is also used as a security recovery question).

In response to a request, we have wiped all previously saved account dates and times.
  • Ticket açıp öğrenmiştim ben 2 yıl önce TR de değilsen seve sever yardımcı oluyolar
  • Hesap calindi bu bilgiyi istiyolar bende bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassad.in verıyo bu bılgıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Kassad.in verıyo bu bılgıyı

Oranın verdigini bende bilyorum ama artık vermiyor.Konuyu okuduysan belirttim.Başka alternatifler arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.