Şimdi Ara

Lol hesabım askıya alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar baştan açıklamak istiyorum bütün konuyu birinin yardımcı olmasını bekliyorum lol hesabım eu west serverinde bundan yaklaşık 2 hafta önce hesabım çalındı ardından 1 hafta hesabımı geri aldım bana bazı sorular sordular fakat e mailime bir mesaj geldi ve şöyle yazıyordu hesabınız askıya alınmıştır hesabımı lolün kendi sitesinden hesabıma girebiliyorum fakat oyundan giremiyorum sanırım perma ban atmadılar fotoğrafıda atıcam acaba yetkililere ne yazmam gerekiyor hesabımı açtırmak için ? arkadaşlar gerçekten zor durumdayım yani baya emek harcadığım hesabım gidiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
     Lol hesabım askıya alındı

• Brace yourself, cevaplanamaz abidik gubidik sorular incoming.

Yanş sana öyle sorular sorcaklar ki al vur kafana hesabı diceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k0gamer K kullanıcısına yanıt
    kardeşim hesabım çalındığında geri alırken bi ton soru sordular zaten anca 1 hafta sürdü alamam daha ne sorucaklar Yandık desene sen :(
  • JesusFLY J kullanıcısına yanıt
    eğer sordukları sorulara cevap verirsem hemen hesabımı açarlarmı yoksa bir süre banlımı kalır bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
  • Hesabınızda sergilediğiniz davranışlar LoL kullanım koşullarına aykırıdır.

Bu aykırılığın şiddeti (fazlalığı) nedeniyle hesabınız 22 Şubat Pazartesi [ 22:22:22 Saat sanırım ] [ şubat ayı geçtiğine göre de PST 2100 Yıl oluyor ] 'ne kadar askıya alınmıştır.

Sorunuz varsa falan filan....

Bu maile göre sınırsız ban yemişsin soru falan sormayacaklar
  • Sen sınırsız ban yemişin.

• arkadaşlar hesabım çalındı bu aykırı davranışları hesabımı çalan kişi yaptı gerçekten ticket atsam bütün konuyu herşeyi açıklasam açmazlarmı hiçmi umut yok yaklaşık 200 tl ye yakın rp çekmiştim okadar emek verdiğim hesabım gidicek bi çıkışı yokmu ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O hesabı unut

• Perma yemişsin

• akonkayra67 A kullanıcısına yanıt
    kardeşim hesabımı çalan kişi bunu yapmış hesabımı sonradan geri aldım hiçbir şekilde açamazmıyım yani bütün durumu açıklasam bile
  • Açılmaz

• Yav anlamadığım bişey var ben üye olurken bana hiç soru sorulmadı herkes soruları cevaplayıp aldım filan diyo benim hesap çalınsa ortada ne soru var ne bişey

• Abi sokucam bu riotun yapıcağa işe ama hesabım çalındı diyorum 1 hafta oyalıyolar hesabımı alıyorum hesaba giriş yapmadan banlanıyor hesabım ya hesabım çalınmış arkadaş bunları ben yapmadımki 200 tl lik rp çekmişim hesaba ne kadar kolay be 1 yıl uğraş et sonra itin biri hesabını çalsın hesap banlansın ne güzel iş öyle orda hesap banlamak kolay riot için tabi
  • JesusFLY J kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem; .... - .... tarihleri arasında hesabım 3. kişiler tarafından çalınmıştır. Bu süre zarfı boyunca hesabım tarafından sergilenen davranışlardan sorumlu tutulmak istemiyorum.

Buna yakın bir ticket at. İşte ne bilim söylediğin tarihler arasında IP kontrolü yapmalarını söyle. Yani 'SEN'in olmadığını kanıtla bir şekilde. Aksi takdirde çok üzgünüm o hesap açılmaz :(
  • Teşekkür ederim yardımın için deniycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.