Şimdi Ara

LOL Fps sorunu. Genel olarak -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8gb ram

quad core i7 3612QM 3.1 ghz 6m cache

Nvidia 740m 128 bit

ozelliklerine sahip laptop kullanicisiyim.

Battlefield 3 ultra da 15 fps , cryrsis 3 medium da 15 fps alan birisiyim gel gor ki LOL ta golgeler kapali diger ayarlar full de olmak kaydiyla TF larda fps 45 e falan dusuyor. tamam laptopum o kadar ahm sahim birsey degil ama LOL ne kadar sistem isteyebilir ki ?

bunun cozumunu bilen var mi acep ?

ekran karti driveride dahil olmak uzere butun driver lar en son guncel .

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    hocam normalde o sistemle full oynanmaz.Oyuna gelen patchlerle cidden sistem gereksinimi arttı.Ama server kalitesine göre değişiyor.Bir serverda bakıyorum fps ortalama 120 130ken bi serverda combatta 45leri ben de görüyorum bu sistemle bide üstüne bu patch gelince berbat oldu oyun yine sen ayarları ortaya çekip gölgeleri kapat temiz oyun oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

hocam normalde o sistemle full oynanmaz.Oyuna gelen patchlerle cidden sistem gereksinimi arttı.Ama server kalitesine göre değişiyor.Bir serverda bakıyorum fps ortalama 120 130ken bi serverda combatta 45leri ben de görüyorum bu sistemle bide üstüne bu patch gelince berbat oldu oyun yine sen ayarları ortaya çekip gölgeleri kapat temiz oyun oynarsın

Dota2 full ayarlarda full fps aliyorum dotanin grafikleri lol den daha iyi . lol de ayri birsey var. bu olay onceden de eski bilgisayarimda asassin creed 3 orginal vardi onda da crysis 3 ultra da kasmiyorken asassin creed 3 te kasiyordu onu patch atarak duzeltmistim ama lol de oyle birsey yapma ihtmalim yok gibi ha ?
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    lolde bi sorun var dediğin gibi ama server kalitesiyle alakalı diyorum ya bu ara serverlar çok kötü bi ara serverlara bakım yapıldı.Server kapatılmıştı hatta bi girdim fps 350lerde dolanıyordu hatta ama bu ara çok kötü
  • Oyunda ping gibi FPS var resmen server'a ve internete göre değişiyor.
  • Guildwars 2 oynuyorum onda bile daha iyi fps lolde 60-45 arası degisyo ama hic kasmiyo lolde.Bugun ilk defa 22 oldu fps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

lolde bi sorun var dediğin gibi ama server kalitesiyle alakalı diyorum ya bu ara serverlar çok kötü bi ara serverlara bakım yapıldı.Server kapatılmıştı hatta bi girdim fps 350lerde dolanıyordu hatta ama bu ara çok kötü

server kalitesi ne alaka? server kalitesi dediğin fps ile ilgili değildir pingini arttırır.En son gelen patchlerde sorun var pre-sezon patchi geldiğinden beri var hatt benm bilgisayarda bile arada fps drop oluyor 50ye kadar(eskiden 60a sabit gidiyordm) yakın zamana düzeltirler diye tahmin ediyorum çok şikayet var bu konu hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünki iki ekran kartı var bir intel hd birde gt740m pilini çıkar direk kablo elektirik ile bağlan yüksek perfonmans yani Gt740m geçecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

Çünki iki ekran kartı var bir intel hd birde gt740m pilini çıkar direk kablo elektirik ile bağlan yüksek perfonmans yani Gt740m geçecektir

zaten 740m den calistiriyorum hocam.
  • Aynı sıkıntı bendede var haziran öncesi 60 sabitti şimdi 45 lere düşüyor
  • Sende Medium da oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sende Medium da oyna.

son ayarlarda kaldiracak sistemim varken neden medium da oynayayim ? gerizekalimiyim ben ? post kasmayin bu kadar rahat olun biraz.
  • şöyle söyleyeyim gamer laptop var bende geçen ay very lowa kadar çektiğin halde fpsde düşme ve kasma baslamıstı servise gittim fanlar tamamen kapanmış tozdan meğer, temizlediler termalini attılar ilk günkü haline döndü fll ayar 150fps devam (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

şöyle söyleyeyim gamer laptop var bende geçen ay very lowa kadar çektiğin halde fpsde düşme ve kasma baslamıstı servise gittim fanlar tamamen kapanmış tozdan meğer, temizlediler termalini attılar ilk günkü haline döndü fll ayar 150fps devam (:

laptop yeni zaten o sorun olmaz sorunun yazilimsal oldugunu dusunuyorum.
  • benim 9 ay kullanmayla tıkanmıştı, driverlarda sıkıntı olabilir format denedin mi
  • quote:

benim 9 ay kullanmayla tıkanmıştı, driverlarda sıkıntı olabilir format denedin mi

laptop 2 haftalik uzerinde lisansli eset var virus olacagini sanmiorum . guncel butun driver ve dosyalar dun 2 saatimi vererek guncelledim hepsini. laptop zaten yogun yuk altinda bile fani sessiz calisiyor herhangi toz durumu soz konusu degil . :( ama sorunu hala cozemedim.
  • büyük ihtimal optimuslu makina oyunda nvidiayaya geçtigine emin misin?
  • quote:

büyük ihtimal optimuslu makina oyunda nvidiayaya geçtigine emin misin?

denedim 740m den actim manuel olarak sorun yine ayni . golgeleri acsamda kapatsamda 60 fps sabit aliyor ama bazen 45 hatta 30 a kadar bile dusuyor. yani yuksek sistem gerektiren oyunlarda sorun olmuyorken neden lol de oluyor anlamadim dogrusu
  • Oyun özürlü optimizasyon olarak. Millet ping derdinde olduğu için oyunun ne kadar berbat bir optimizasyonu olduğunun farkında değil.

MSI Afterburner indir, aç ve oyuna gir. Biraz oynadıktan sonra programdan GPU kullanımına bak. Hep dalgalı. Optimizasyonu olan bir oyun normalde %95 in altına kolay kolay inmez. Ama ekran kartını bildiğin kullanamıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sende Medium da oyna.

son ayarlarda kaldiracak sistemim varken neden medium da oynayayim ? gerizekalimiyim ben ? post kasmayin bu kadar rahat olun biraz.

Demek ki son ayarlarda kaldıramıyor o yüzden Medium da oyna sende.

Ekran kartına gelicek olursak;

''2) Mid-Range Graphics Cards
    With these GPUs you are able to play modern and demanding games fluently at medium detail settings and HD resolution.''

97-NVIDIA GeForce GT 740M

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Üslubuna dikkat edersen sevinirim.Post kasmakmış...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.