Şimdi Ara

LOL en uzun süren maç :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu sırf 20 de sur verelim diyenler görsün diye açıyorum bakıp örnek alsınlar adamlar bizi eziyordu ilk baştan jungumuz yoktu bizim adam yasuoyla olcam dedi çarp aldı sonra son anda degistirdi ben ireliayla gitmek zorunda kaldım junga falan tabi adamlar ezdi bizi sonra 3 inhiyi açtılar biz baya def yaptık süre bizim lehimize işliyordu tabi sonra bunlar anlaşamıyorlar sürekli hata yapıyorlardı biz bekledik bunlar sürekli geldi tf girdi kaybetti böel 4-5 tf aldık hala gerideydik biz tabi adamlar bidaha açtı 2 inhiyi yine savunduk en son bunlar hata yaptı heimer ultisini kullanmak için aacele etti zedinde ultisi yokdu bunu fırsat bilip tf yaptık aldık tf yi gittik baronu aldık adamlar 3 kişi yaşıyordu zed akıllılık yapıp bizim nexsusu kesmek için saklanmış tabi biz bu arada kuleleri yardık daha adamalrdan 3 tane kule almıştık o zamana kadar ilk baştaki kuleleri ben tankladım hemen girdik içeri inhiyi açtık tabi midden giriyoruz aldık adamalr dogdu bizde baron var tabi herkes tam build iksirler falan basılmış :) kestik onları bidaha bu arada yasuo zedi kesmiş bizim base de ve oyunu kazandık ama çok iyi maçtı bölesi zor olur bidaha karşısı biraz saftı tabi oyunu bitiremessen sen 3 inhi açıp sonucunuda kabullenceksin arkadaşlar asla pes etmesseniz takım olarak maçı kazanma ihtimaliniz var yani hemen sur vermeye çalısmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi declan43 -- 26 Temmuz 2014; 9:08:46 >

• 77 dk

Ben 81 dk oynamıştım ve lose almıştım 20 levelken felan
  • İlk gibi verdiği gibi ff diye ağlayanlar varken böyle maclar zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kez ölüp dk20 sur demiyorlar mı. Kafayı yiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

77 dk

en uzun maç derken ben güldüm görüyorsan yani orda abartı yapdım biraz tabi daha uzunları vardır
  • Benim maç 90 dk sürmüştú ss yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

77 dk

en uzun maç derken ben güldüm görüyorsan yani orda abartı yapdım biraz tabi daha uzunları vardır

Yok yani daha uzun bi maç oynadım demek istedim çok uzun bir maç da yazabilirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NORMAL GAME
  • Oyun başı redimi çaldırdığım için toptaki jax 20 sur diyip afk kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xish

NORMAL GAME

aynen normalde oldu ama güzel maçtı
  • Oyun nicki - konu uyumsuzluğu
    ayrıca normal game ne lae
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

Oyun nicki - konu uyumsuzluğu
    ayrıca normal game ne lae

oyun nicki konu uyumsuzlugu nasıl oluyor açıklada herkes öğrensin ?normalde böle maçın olmasıda iyi değil mi?
  • Dk 20 sur yoksa gg easy

• Normal Oyun bu normal oyunda hiç uğraşmam sur veririm o maçı oynamak yerine bir maç fazladan oynardın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Normal Oyun bu normal oyunda hiç uğraşmam sur veririm o maçı oynamak yerine bir maç fazladan oynardın

ama kazandık ben oyunu zevk almak için oynuyorum daha çok ip olcak diye niye kendimi zorluyayım bu maçta böle güzel oldu hem 300 ip geldi gayet iyi bence
  • Biri bir sey mi dedi ?

• 100 dakika civarları hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Biri bir sey mi dedi ?

arkdasım belki adam botlarla özel oyun kurdu basede durdu hangi taraf yenicek diye vs. ölede olabilir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

Biri bir sey mi dedi ?

arkdasım belki adam botlarla özel oyun kurdu basede durdu hangi taraf yenicek diye vs. ölede olabilir yani

Olum soyle oldu qamqi.Iftar vakti girdim.Bizden 3 kisi afk oldu.Malumunuz tankim.Direniyoruz 5 tane hiyara.Iste 120 dk felan surdu oyun.Sonunda yendi serolar.Adamlardan birinin dedigi cok komikti.

Abi allah askina sur verin annem kiziyo kapaticam bilgisayari.

• quote:

Biri bir sey mi dedi ?

Kamerayla mı telefonla mı çektin qnq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.