Şimdi Ara

LOL email değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lole başlarken çok fazla hesap açıp bırakmıştım.O yüzden hesabımın bağlı olduğu emailimi bilmiyorum.Hatta açıkçaşı var olan bi e-mail mi onu da bilmiyorum.Neyse soruma gelecek olursak.Ticket atarsam hesabımın emailini değiştirebilirmiyim ve ya kayıtlı olduğu e-maili öğrenebilrmiyim.
    Birinci seçenek benim için daha iyi olur, zira bi e-mail sallamış olabilirim kayıt olurken .

LOL E-posta Değiştirme

League of Legends (LOL) hesabınızın bağlı e-posta adresini değiştirmeniz gerekiyorsa, bunu birkaç basit adımda yapabilirsiniz. Bu süreç, yeni bir e-posta adresine erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

E-posta Değiştirme Adımları:

1. LOL istemcisinde oturum açın.
    2. Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine tıklayın.
    3. "Ayarlar"ı seçin.
    4. "Hesap" sekmesine geçin.
    5. "E-posta Adresi" alanının altındaki "Değiştir" düğmesine tıklayın.
    6. Mevcut e-posta adresinizi ve yeni e-posta adresinizi girin.
    7. "Hesabı Güncelle" düğmesine tıklayın.
    8. LOL hesabınıza bağlı e-posta adresinin değiştiğini doğrulamak için yeni e-posta adresinize bir doğrulama e-postası alacaksınız.
    9. E-postadaki bağlantıya tıklayarak değişikliği onaylayın.

Not: E-posta adresinizi değiştirdikten sonra, hesabınıza giriş yapmak için yeni e-posta adresinizi kullanmanız gerekecektir.

Ek İpuçları:

• Eski e-posta adresinize erişiminiz yoksa, hesap kurtarma sürecini başlatmanız gerekebilir.
    • E-posta adresinizi düzenli olarak değiştirmek, hesabınızın güvenliğini artırmaya yardımcı olabilir.
    • LOL hesabınıza bağlı e-posta adresinizin geçerli ve aktif olduğundan emin olun.

E-posta adresinizi değiştirme konusunda başka sorularınız varsa, lütfen LOL destek ekibiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/#account/manage ben buradan mail değiştirirsem otomatik lol hesabımın maili mi değişmiş olur arkadaşlar ?

Orijinalden alıntı: Zaphart

tamamdır arkadaşlar e posta ve şifremi değiştirdim Peki şu oyuna giriş yaparken ki kullanıcı adımızı değiştirmemiz mümkünmüdür acaba?

Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam epostanı nasıl değiştirdiğini öğrenebilir miyim? benim mail hesabım çalındı emaili değişirmem gerek.

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

hocam epostanı nasıl değiştirdiğini öğrenebilir miyim? benim mail hesabım çalındı emaili değişirmem gerek.

tam hatırlamıyorum dostum ama,ticketla kaydolduğum e-maili öğrenmiştim ordan değiştirmiştim.Ben e-mailimi hatırlamıyordum.hoş e maili hemen vemediler soru sorup ipucu falan vermişlerdi.

Orijinalden alıntı: Chuan

tamamdır arkadaşlar e posta ve şifremi değiştirdim Peki şu oyuna giriş yaparken ki kullanıcı adımızı değiştirmemiz mümkünmüdür acaba?

No

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.