Şimdi Ara

LoL'de WolfTeam Gibi Olmaya Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeartQuake

wolfteam oynayanlar 11-12 yaşında çocuklardı son baktığımda. demek ki en fazla 15 sin.

Al işte bir wolftim fanı daha
  • 'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık öyle göstermiyor.
  • Plat rankda sırf 40 g'lik farmı midden geçerken aldığım için fedledi ezrael tr bu halde

• Hayır lol de kurta donusemıyoruz

•  LoL'de WolfTeam Gibi Olmaya Başladı
  • TR server ı açıldığı anda wolfteam gibi oldu yeni mi anladın ? Tabi sen TR server ı açıldıktan sonra oyuna başlamışsındır.
  • Türkiye serverında neden oynuyorsun ki sende hata. gel eu west'e krallar gibi oyna.
  • onlarla aynı maca dusuyosan senin sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

quote:

Orijinalden alıntı: skoper25

quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Çılgınca bi fikir gibi gelebilir ama oynamamaya ne dersin?

Biz oynamayacağımıza oyunu bu hale getirenler oynamasa daha iyi bir fikir olmaz mı?
    Oyun yamaları falan cidden iyi yeniliklerini de seviyorum ama TR serveri (Özel Maçlar Hariç) wolftimden farkı yok

Biraz uğraşıp plat diamond falan ol o zaman wolftimcilerle aynı seviyede oynamak istemiyorsan

qanqi o wolfcular plat dia hesaplarla wolf hesapları takaslıyorlar

• normal game=troll game bişey bekleme yani
  • Wolfteam Softnyx dünya 20. Siydim sonra wolfteamin türkçe versiyonu çıktı sokaktaki her çocuk onu oynamaya başladı ben de bu kitleyi görünce oyundan soğudum şuan kaçıncısın dersen de 65. Yim sanırım ama 3 yıldır girmedim türk serverinda oynamasam bile oyundan soğutuyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

wolfteam oynayanlar 11-12 yaşında çocuklardı son baktığımda. demek ki en fazla 15 sin.

Al işte bir wolftim fanı daha

okuma yazmayı yeni söktün heralde? neyse ciddiye alıp tartışacak değilim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

lol gülsemmi acaba
    haftasonu turnuvaları yeter

Türkiye serverini savunma bana EU West falan iyi de Türkiye serverini savunmak nedir
    Levelin kaç bilmiyorum ama sıfırdan bir hesap aç ve oyuna gir göreyim seni 20 levelim iddalı bir şekilde oynamıyorum (iyide oynayamıyorum) ama oyunun durumu bu.

30 Levelden sonra fazla denk gelmiyor. Tabii altın üstüysen ve dereceli giriyor isen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Hayır lol de kurta donusemıyoruz

Warwick al bunu da mı ben söyleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

Volftaym lolden daha iyi dunyanin en iyi oyunu gta5 falan onlardan da iyi bi milyon kere volfteam yaşasın gardiyan kurt xd!!

komik degil.
  • sen biraz düşük seviyedesin diye öyledir. Benim ligimdeki adamlarda bir sıkıntı yok. Sezon sonu oyunun içine eden çok oluyodu ama artık gelmiyor.
  • 20 lvl de ne bekliyorsun ki
  • Bazen oyuna girip 13 yaşındayım açılın ulan falan yazıyorum inananlar oluyor.Senin ki de o hesap XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltfgonen

Plat rankda sırf 40 g'lik farmı midden geçerken aldığım için fedledi ezrael tr bu halde

Senin gibi junglerlardan nefret ediyorum git kamp kes ahlaksız ne tebelleş oluyon benim farmıma(ben o ezreal değilim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.