Şimdi Ara

LOL' de Max. Fps Min. Ping Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazıma başlamadan önce şunu belirtmek isterim; burada anlatılanları herhangi bir oyunda da kullanarak oyun performansınızı da arttırabilirsiniz. Ben burada anlatacaklarımı kendi bilgisayarımda uyguladım ve gayet iyi sonuçlar aldım.
    Kullanacağımız programların listesi:
    1- Adobe Air
    2- .Net Framework Sürümleri
    3- Java
    4- Deep Freeze
    5- CCleaner
    6- Be Faster
    7- CFosSpeed
    8- Game Booster
    9- Soluto
    10- TuneUp Utilities 2012
    11- Uniblue Driver Scanner
    12- Leatrix Latency Fix

NOT: Bilgisayarınıza yüklü işletim sisteminizin yeni format atılmış Windows XP SP3 olmasını ve güncelleştirilmiş olması verimliliği artıracaktır.

Artık uygulamamıza başlayalım. Uygulama iki aşamada gerçekleşek. Bunlar:
    A) Bilgisayar Performansını Arttırmak
    B) İnternet Performansını Arttırmak

A) Bilgisayar Performansını Arttırmak :
    Bilgisayar performansımız için yapacaklarımız :
    1- Deep Freeze’ i yüklemek. Bu programı yüklemekteki amacımız; zamanla “C” sürücümüz internette gezerken girdiğimiz siteler ve yaptığımız her türlü aktivite bu sürücümüzde farklı yerlerde kayıt altına alınmakta ve depo edilmekte.
    Deep Freeze’ i formattan sonra yüklemenizi tavsiye ederim. Korunmasını istediğiniz sürücü olarakta “C” yi seçin.

NOT : Bu programı indirdiğiniz yerden programı nasıl kullanılacağına bakmanız gerekir.
    NOT: Sıradaki işlemlere geçmeden önce deep freze korumasını devre dışı bıraknız.

2- Driver Scanner: Bu programlada sistemdeki driverları değerlendiren ve güncelleştiren bir programdır.

3- TuneUp Utilities 2012 : Arkadaşlar bugüne kadar görmüş olduğum en iyi optimizasyon programıdır. Advanced System Care derseniz eğer test edin. Pc de advanced system care ile tüm optimizasyonları yapın sonra TuneUp’ ı yükleyin ve bunla optimizasyon yapın kesinlikle TuneUp daha hasarlı dosya, sistem hatası ve performans geliştirmesi gibi uyarılar verecektir.

4- Adobe Air, .Net Framework ve Java uygulamalarını bilgisayarımıza güncel sürümlerini yükleyelim.

5- CCleaner: Bilgisayarda internet geçmişi, kayıt defteri düzenleyicisi gibi hizmetleri veren programın görevini TuneUp 2012 yapacaktır ama biz tedbirimizide alalım.

6- Game Booster: Oyunlarından en yüksek verimlilik almak için 3-4 programın yapabileceğini tek başına çok başarılı şekilde sunmaktadır.

B) İnternet Performansını Arttırmak:
    İnternet performansımızı artırabilecek programlarıda burada anlatacağım. Bunlar:

1- Leatrix Latency Fix: İnternet hattını optimize eden bir programdır.
    “İnstall “ butonuna basın. Bilgisayrınızı yeniden başlatın ya da internet bağlantınızı yeniden başlatın. Bu ikisi de bu konuda aynı görevi yapıyor.
    2- CFosSpeed: Yine hattımızı ayarlayan , Ping süresini kısaltan, bağlantılara öncelik veren güzide bir program.

3- BeFaster: Hattımızı optimize eden bir program ama benim için önemli yanı anlık ping olursa programın üzerine çift tıklayın pinginizde olan azalmayı göreceksiniz.

NOT: BeFaster simgesine sağ tıklayıp ayarlar sekmesinden Bağlantılı olduğu zaman pingle öğesini işaretleyip 10 saniyede bir yapmasını sağlayın 5 saniye olursa internetinizi daha da yavaşlatabilir.

NOT: Arkadaşlar imkanınız varsa bu programların lisanslı sürümlerini satın alın.
    NOT: Eğer konu ilgi çeker ve talep gelirse daha ayrıntılı ve resimli olarak konu düzenlenir.

LOL Server: EU West
    Summoner Name: Obskasalot

• Game booster ı şimdi aldım ve performansta gözle görülür artış oldu, teşekkürler. Bu arada bir yararlı program da Advanced System Care bir tık ile duş etkisi yaratabiliyor bilgisayarınızda
  • Advanced Systeam Care 'yi unutmuşsun
  • Deep Freeze kurmanın mantığını anlamadım herhangi bi temizlik programıyla zaten silebiliyorsun web tarayıcısındaki şeyleri. CCleaner yapıyor onu bildiğim kadarıyla.
  • 45-60 fps arasi oynuyorum ama oyunun ozelliklerini artirip fps yi dusurmek baya ise yariyacaktir deneyenler fps nin gozle gorulur seviyede arttigini soylemisler.bende game booster ve advanced system i denicem her sey icin tesekkurler güç seninle olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle programların işe yaradığına inanmıyorum açıkçası
  • Bende buna benzer programlar kullandım ama gözle görülür bir fark yaratmadı diyebilirim.
  • FPS'yi 60'a sabitleyin,oyun için sesleri,shadow'u felan kapatın,grafik özelliklerini Low yapın.Kasmadan sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

böyle programların işe yaradığına inanmıyorum açıkçası

yarıyor aslında

programların yaptıkları bilgisayarda arka planda çalışan ve bilgisayarın yavaşlamasına sebep olan gereksiz programları kapatmak. bana sorarsan çok da gerekli değil gerçi. görev yöneticisinden kendim kapatabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Advanced Systeam Care 'yi unutmuşsun

Advanced Systeam Care sadece güzel bir arayüz sağlamış bir program bana göre internette de karşılaştırdığınız zaman TuneUp 2012' i kullanıcıların seçtiğini görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Deep Freeze kurmanın mantığını anlamadım herhangi bi temizlik programıyla zaten silebiliyorsun web tarayıcısındaki şeyleri. CCleaner yapıyor onu bildiğim kadarıyla.

Deep Freeze' i ben sadece bilgisayarım da disk bölünmesi olmasın, aylar geçse dahi yeni format atılmış gibi çalışması için burada yer verdim. Tabi istemeyenler kurmaz ben sadece bildiklerimi aktarmak istedim.
    Yorumun için saol.
  • Sadece cCcleaner kullanıyorum. Gereksiz dosyaları siliyor. Gameboobster da kullandım fakat pek fazla bir fark görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 18 Ağustos 2012; 11:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

FPS'yi 60'a sabitleyin,oyun için sesleri,shadow'u felan kapatın,grafik özelliklerini Low yapın.Kasmadan sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Çok haklısın bayram dönüşünde konuyu editleyeceğim. Ayrıca ekran kartınızın ayarlarını oyun performansınız için düzenleyerek de fps nizi arttırabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56396083/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mree147

quote:

Deep Freeze kurmanın mantığını anlamadım herhangi bi temizlik programıyla zaten silebiliyorsun web tarayıcısındaki şeyleri. CCleaner yapıyor onu bildiğim kadarıyla.

Deep Freeze' i ben sadece bilgisayarım da disk bölünmesi olmasın, aylar geçse dahi yeni format atılmış gibi çalışması için burada yer verdim. Tabi istemeyenler kurmaz ben sadece bildiklerimi aktarmak istedim.
    Yorumun için saol.

Dedigin dogru fakat hic mi guncelleme yapmiyosun bilgisayarina? Ama ilginc bi dusunce tarzi olmus

• Sağol ama hepsini yüklemek şart mı ? bana çoğu aynı işi görüyor gibi geldi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mree147

quote:

Yorumun için saol.

Dedigin dogru fakat hic mi guncelleme yapmiyosun bilgisayarina? Ama ilginc bi dusunce tarzi olmus

Tabiki guncellestirme yapiyorum ama guncellestirmeler her gun degil ki hafta da bir oluyor genelde. Bence bir haftada10 dk goze alinabilecek bir sey.

• Game Booster bir yıldır kullanıyordum. Format attıktan sonra tekrar yüklemeyi unutmuştum. Bu aralar Lol'da fps düşüşü başlamıştı. Birkaç gün önce tekrar yükledim. Performansta artış gözle görülür seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Sağol ama hepsini yüklemek şart mı ? bana çoğu aynı işi görüyor gibi geldi...

Oyle gibi duruyor ama soyle dusun bir elektronik muhendisi mi elektronikten daha iyi anlar mekatronik muhendisi mi anlar yani demek istedigim ayni konunun farkli ayrintilarini cozuyorlar.
    Sorun icin saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Game Booster bir yıldır kullanıyordum. Format attıktan sonra tekrar yüklemeyi unutmuştum. Bu aralar Lol'da fps düşüşü başlamıştı. Birkaç gün önce tekrar yükledim. Performansta artış gözle görülür seviyede.

Game booster TuneUp ile beraber oyunlar icin bence bir bilgisayarin bel kemigidir.

• ben pek inanmıyorum bunlara sonuçta eşşeğe altın semer taksan yine eşşek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.