Şimdi Ara

Lol de bi adam var ve amaçsızca feedliyor. Sizce kurtulmak için ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın Adı INSAAT MUHENDISI .. Adam ile 3 kere aynı maça denk geldim. İlk Maçta Anivia Aldı. Sup olcaktı. Mide gitti. sorularımıza cevap vermedi. Öylece oynadı. Ve oynarken anivia nın duvar yeteneğini kullanarak bizi savunmasızca rakip ile sıkıştırıp ölmemize neden oldu. bunu defalarca yaptı. Bu ilk Maçtı. Adamı Blokladım. Sonra Bugün Dereceli Maça girdim. Baktım O adam yine, Blocklamak anlaşılan işe yaramamış yine adamla aynı takıma düştüm. Adam renekton aldı. Ben yine feedlicenden şüphelendim. Adam Ap renekton kastı. Ss atıcam. Bu adam Beni bezdirdi artık. Bir kullanıcıyla aynı oyuna dğşmemek için ne yapabilirim. Adam Başıma bela oldu.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1603522/83d5fc55-b8bd-470f-ba51-e1b1b8f306df.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 11 Haziran 2014; 11:20:52 >

• Aynı oyuna düşmemek için yapabileceğin özel birşey yok. Gelmemesini umacaksın. Sağlam trolmüş anlattıklarına göre
  • Blokla dicem emmaaaa olmamış. dinsiz herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Aynı oyuna düşmemek için yapabileceğin özel birşey yok. Gelmemesini umacaksın. Sağlam trolmüş anlattıklarına göre

Trol ve bilerek fedleme oyun verme arasında dağlar kadar fark var ne gariptir fedleyen kendini trol sanar ne yalan söylim hiç trol görmedim bu oyunda (ben trolüm diyip fedleyenleri aymıyorum)
  • Çözüm basit , arkadaş olarak ekle dua et ki kabul etsin oyuna girmeden önce bak bakalım bir oyunda mı yoksa o da mı sıra bekliyor eğer o da sıra bekliyorsa girme onun yerleşmesini bekle . Niye bunu böyle dedim çünkü bu dünya da kimseye iyi veya kötü bir şey anlatılmayacağına karar verdim herkes kafasına göre yaşıyor gerçek hayatda da böyle maalesef şimdi kabul ederse otur konuş demeye gerek yok nasıl olsa aynı kafa ile yaşamaya devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 11 Haziran 2014; 3:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Aynı oyuna düşmemek için yapabileceğin özel birşey yok. Gelmemesini umacaksın. Sağlam trolmüş anlattıklarına göre

Trol ve bilerek fedleme oyun verme arasında dağlar kadar fark var ne gariptir fedleyen kendini trol sanar ne yalan söylim hiç trol görmedim bu oyunda (ben trolüm diyip fedleyenleri aymıyorum)

Dostum trollüyor işte. Oyun kazanmak gibi bi amacı yok. Amaç takımını sinir etmek. AP Renekton, sonra Anivia ile duvarını sizin aleyhinize kullanması falan troll işi bunlar.

• eloboost olarak görünüyor tek yol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya907

Çözüm basit , arkadaş olarak ekle dua et ki kabul etsin oyuna girmeden önce bak bakalım bir oyunda mı yoksa o da mı sıra bekliyor eğer o da sıra bekliyorsa girme onun yerleşmesini bekle . Niye bunu böyle dedim çünkü bu dünya da kimseye iyi veya kötü bir şey anlatılmayacağına karar verdim herkes kafasına göre yaşıyor gerçek hayatda da böyle maalesef şimdi kabul ederse otur konuş demeye gerek yok nasıl olsa aynı kafa ile yaşamaya devam edecek

gerçektende işe yarıyabilir . Tavsiye için Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

eloboost olarak görünüyor tek yol..

nasıl yani? neden elo boost ? Ne amaçla?
  • geçende bana geldi youmumfeedpenis bide youmumeatpenis gibi bişeydi trundle ve anivia aldılar 5 kişi kovalıyolar beni trunde duvar atıyo ardından anivia ölüyorum millet kastı 18 level ben daha 12 level ım afk kaldım.sonra tr de geldi garen aldı adam ormandan rakip duvardan flash atarak rakip base e gitti tam önünde dans etmeye başladı çıldırdım ben tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukavement sorusu sor bilemez zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Mukavement sorusu sor bilemez zaten

lolede mi bulaştın qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

post kasmak için en iyi bölüm her konuya hll qnq, dari teq atıyo, sayende çilingir oldum yaz kasarsın gözede batmazsın çünkü herkes bunları yazıyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

post kasmak için en iyi bölüm her konuya hll qnq, dari teq atıyo, sayende çilingir oldum yaz kasarsın gözede batmazsın çünkü herkes bunları yazıyor zaten.

Yok be post kasmak istesem bilgim olan bi bölüme giderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

ŞapkaÇıkaran.Gif.

• Adam ap kasmıs iyi güzelde sen ne kastın öyle ???

• quote:

quote:

quote:

lolede mi bulaştın qnq

aynen

Haydaaa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.