Şimdi Ara

Lol de 100 fps alacak kasa arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2. El bir bilgisayar kasası almayı düşünüyorum sadece league of legends oynamak için 80 100 fps alsam yeter bi kasa buldum 2. El ama ne kadar iyi anlamadığım için sormaya karar verdim yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürler Lol de 100 fps alacak kasa arıyorum Lol de 100 fps alacak kasa arıyorum Lol de 100 fps alacak kasa arıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• you tube gt 730 lol fps test yaz ordan bak bu arada butcen ne daha ıyı yardımcı olunur

• Hocam normalde 4000 lira civarına 24 taksit yapan site veya mağaza bulsam alıcaktım ya da 1000 lira nakit verip 12 18 taksit falan yapan biyer olsa ama vatana gittim direkt 4000 liraya bişey toplayamayız iyi günler deyince sinir oldum bari 2.el bi kasa alayım dedim

• anladım 1000 lıraya toplanmaz sıfır fıyatlar ucmus durumda 2. elde ne kadar paranız war ona gore bı sey bakalım bu arada elınde kı monıtor kac hz 100 fps yı gorebılmen ıcın monıtorun 144hz ozelıklı olmalı

• Monitör 85 hz 1500 lira falan nakitim var 2. El içinde kasayı alayım daha sonra da bir monitör düşünüyorum

• Tunay.g T kullanıcısına yanıt

İyi halt etmiş vatan nerede oturuyorsun kredi kartı ile alacaksan vatandan toplayayım sana sonra gider 4 bin liraya toplanmaz diyen çalışanın gözüne sokarsın

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    Antalya manavgatta oturuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lol yuksek sıstem ısteyen bı oyun degıl amd ryzen 3200g alabılırsen ıcerısınde dahılı ekran kartı var 1080p yuksek ayarlarda 100 fps yı cok rahat alırsın sadece lol ıcın 1500 e ısın gorcek pc de cok rahat alınabılır bır tek lol ıcın 4000 tl wermenede gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

İyi halt etmiş vatan nerede oturuyorsun kredi kartı ile alacaksan vatandan toplayayım sana sonra gider 4 bin liraya toplanmaz diyen çalışanın gözüne sokarsın

Piyasadan haberin var mı hocam? Son dönemde fiyatlar çok arttı sene sonunu beklemek mantıklı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Piyasadan haberin var mı hocam? Son dönemde fiyatlar çok arttı sene sonunu beklemek mantıklı olabilir

Alıntıları Göster

Evet piyasadan haberim var ve 4000 liraya sistem toplanmayacağını savunuyorsanız sistem toplamaktan anlamıyorsunuz demektir.4000 bin lira elektronik için hala iyi bir para olmayabilir ama sistem de toplanmayacak diye bir şey yok.Çok iyi bir sistem olmayabilir ama yine de fena sayılmayacak bir sistem toplanır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 15 Ekim 2020; 13:57:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.