Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 28 Ocak 2025; 15:22:56 >

• Evet kullanıyor adobe flash player ve net framework kullanıyor
  • madem fazla teknik bilgin yok format attır pc ye framework ve visual c++ yükleyip bunların güncellemelerini yap en temiz ve kesin sonucu alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

madem fazla teknik bilgin yok format attır pc ye framework ve visual c++ yükleyip bunların güncellemelerini yap en temiz ve kesin sonucu alırsın

yıl olmuş 2012 hala "en temiz yol format" diyen insanlar var. adobe air, adobe flash, .net framework vs güncelleyip deneyin
  • Adobe Air kullanıyor benim biildğim
  • sistem geri yükleme yap 1-2 ay öncesine formata gerek yok
  • teşekkürler herkese, sistem geri yükleme yaptım çözülmedi malesef erinç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GRUNDIG ne malı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

madem fazla teknik bilgin yok format attır pc ye framework ve visual c++ yükleyip bunların güncellemelerini yap en temiz ve kesin sonucu alırsın

yıl olmuş 2012 hala "en temiz yol format" diyen insanlar var. adobe air, adobe flash, .net framework vs güncelleyip deneyin

yav he he adam teknik bilgim yok yazmıs belki virus bulastı belki farkında olmadan driver kaldırdı yıl 2012 oldu hala boş konuşuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adobe flash değil sadece adobe air kullanıyor lol clienti. net framework de yüklü olması lazım . chatten düşmenin bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama çok sık oluyorsa launcherdaki repair'ı kullan. uzun sürer ama büyük ihtimal sorunun çözülür

format lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

adobe flash değil sadece adobe air kullanıyor lol clienti. net framework de yüklü olması lazım . chatten düşmenin bunlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama çok sık oluyorsa launcherdaki repair'ı kullan. uzun sürer ama büyük ihtimal sorunun çözülür

format lol

sadece lol ile ilgili değil sorun, teşekkürler yinede yarın atarım sanırım format.
  • bence sorunun çözümü 2 saatlik bir zaman ayırmak dan geçiyor
    w7 cd ile yeniden kuruyorsun en temizi sen rahat kafan rahat. arada bilgisayar format ister 2.5 yılda 1 kere ben atıyorum . ona da yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 28 Eylül 2012; 2:47:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

yav he he adam teknik bilgim yok yazmıs belki virus bulastı belki farkında olmadan driver kaldırdı yıl 2012 oldu hala boş konuşuyorsun

driver kurup kaldırmak ve yazılım kurmak için "teknik bilgi" gerekmiyor. Adama yazılım kodla demiyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.