Şimdi Ara

LoL bölümünden Diablo III oynayacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bildiginiz üzere d3 bu gece resmi olarak çıkışını yapıyor.Benden başka kimler d3 oynayacak merak ettim ?

Ayrıca taksime gidecek olan var mı ?

• Kutulu aldım ben, ne zaman geleceği mechul. sendit ten de almanyadaki kuzenime CE aldırdım, gelecek ay da onu getirecek :D
  • Tabiki
  • 1 kere diablo 1i oynamıştım beceremedim race quit yaptım diablo 3ün videolarını izledim 1e göre grafikler bayağı iyi ve kolay geldi ümitlendirmeyeyim ama belki
  • belli olmaz baris belki alırım belki sonraki aylarda alirim yada hiç almam
  • Ben Blizzard üzerinden aldım oyunu. Gece 1'de oyundayım. Akşam çıkıp cips/kola vb. stoklamayı düşünüyorum önümüzdeki birkaç gün için. Telefonu, msnyi, skypeyi, herşeyi kapatıp dünyayla bağımı kesmeyi düşünüyorum.

@Jungler; Diablo 1 yanılmıyorsam 1996'nın oyunu. Zamanına göre grafikleri şahaneydi. Eğer Diablo 1'de "Fresh meat" diyen butcherden towna kadar kaçmadıysan Diablo 3'den fazla zevk alacağını sanmam, diğer vur-kır oyunları gibi gelecektir sana. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 14 Mayıs 2012; 13:28:42 >
  • araldan aldım oyunu en geç 3 güne gelir diye düşünüyorum oyun bir gelsin battletaglarımızı ekleriz ilk wizard açacağım bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım.

Sanalda isyanqar_bashkentlim_06 niki ile tanınırım.
  • bulabilirsem oynamayı düşünüyorum nereden temin edebilieceğimizi vs yazarsanız iyi olur
  • Çıktığı ilk gün alıcam ama bazı sorularım var ...

Online direk oynanayıor mu yoksa 1-2 ay sonra mı oynanaabilecek ?

Ve item satıp para kazanmao layı nedir ?

Son olarak korsan alıp, sonra mı orjinal almalıyım
  • Oyunun single modu bile battle.net servetları üzerinde oynanabiliyor ancak. Sahte oynamak imkansız, betası bile kırılamayan bir oyun yani. Admin bana ulaş.
  • Admin yok yetkili var. Yardimci olayim?
  • Bende battlenetten almıstım, gece bı aksılık olmassa 1 de oyundayım :) Bu arada betası bile kırılmadı derken beta coktan kırıldı Mooege mi ne oyle bır emulatorle oynanıyordu beta zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 14 Mayıs 2012; 14:32:33 >
  • fiyatı ne kadardı ? bu arada son 9 saat 27 dk kalmış ,http://www.yarat.net/d3/.
  • battlenet ten alınca bıraz tuzluydu ama aldık bı kere sımdı pısmanlık duymaya gerek yok.Ama battlenet fiyatı 60 EURO du. oyle almıstım ama su an aral 110 TL ye satıyor bildigim kadarıyla.
  • 60€ cuk pre order :)
  • Ben hiçbir sipariş fialn vermedim ayın 15 inde dnr yada teknosa vatan - mediamartk bunlardan birine gelir mi ? yani 15 inde burdan alabilri miymi
  • bende başlayacağım allahın izniyle ama şuanlık değil. Lanet olası final sınavlarım 2 hafta kadar hayatımı silip süpürücek. 60$'a sipariş etmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
  • Ben şu 81 ile 81 CE muhabbetinden bir tane CE aldım. Kanatlı kanatlı oynayacaz artık oyunda.

Bugun gelmeyecek sanırım. Yarın girebilecez artık oyuna.

Yani bugün son kez LoL oynayacam herhalde.

Daha önce hiç ranked oynamamıştım. Bu akşam bir ranked girip trollemeyi düşünüyorum. Aklımda Zombie Karthus ya da Annivia var.

Benim gibi ranked girip trollemek isteyen varsa duo girebiliriz. Güzel bir jubile olsun istiyorum.
    server : east
    nick : neurotr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 14 Mayıs 2012; 14:57:09 >

• Ben trollerim. Oyun başında teleport ile kuleme ışınlanıp rakip kuleye vurup all'dan "BD! Zomg nab!" diyenlere "It is not bd, it is self defending. It attacked first esol." demişliğim vardır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.