Şimdi Ara

Lol bitme aşamasında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Bu seneki Worlds benim gördüğüm en geniş katılımlı ve en eğlenceli Worlds.

* Sadece ilk günü Twitch+Youtube+Azubu üzerinden 1,5 milyon kişi izliyordu.

* Oyunun kendini yenileme, gereksinimlere cevap verme hızı inanılmaz.

* Ve fakat sen doğal olarak oyundan sıkılmış veya artık zevk almıyor olabilirsin ama bu oyunun genel olarak sonuna yaklaştığını göstermez.

* Ben oyundan sıkıldım, o yüzden bence bu oyunun sonu yakın diye de konu açarsan haliyle insanlar da dalga geçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Agresif falan değil gayet normal bi cevap :(

Birşeyden sen soğuyunca ve bu şey artık senin için popülerliğini kaybedince herkesi kendin gibi görme abisi. Senden ibaret değil bu dünya ;) Sen sıkılınca bitme aşamasında olmuyor hiç bişey. İnsanları tanımadanda zırlama

Senin şu oyundan hiçbir zaman alamayacağın herşeyi aldım ben bunu bilmen yeterli cahilsinde blockluyorum.
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    10 yıl mmo geçmişi olan bi insana ettiğin laflar ciddi ciddi düşündürücü :D
  • Tebrikler bu konuyu açan 8yuzmilyonuncu kişisiniz! Madalyanızı adrese mi gönderelim? Kargo size ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için bitme aşamasında olabilir lakin hala fanı var bu oyunun. Hem bu oyunun bayağı uzun bir süre dayanacağını düşünüyorum. Eskisi gitse bile yenisi gelir hesabı.

• Challanger taktiğinden fazla açılır oldu bu konu

• Bayılıyorum şöyle tiplere ya. "Ben oyundan zevk almıyorum lol bitmek üzere" Hadi ya sen zevk almayınca milyarlık oyun bitecek ha. Bide "ben oyunu bıraktım artık çok mutluyum sizde bırakın haydi hep beraber kırlarda dolaşalım" versiyonu var.
  • Sen sıkılma ben morelloyu aradım khayı ve zedi buffladılar.Bundan sonra her maç penta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 4 Ekim 2015; 7:41:16 >
  • Okuldan LoL oynamak çok zor olduğu için şu an SMITE'dayım. LoL benim için karakterleri var olduğu sürece bitmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

oo sıkıntı büyük. Bay zeki oyundan zevk alamıyomuş... Bu ne demek ? Lol bitmek üzere demek. Hemen Zed'e Ultra Güçlü Pulsefire Pıçaklı Zed kostümünü çıkarmalıyız.

Normal bir şeye bu şekilde agresif tepki vermen bu oyunun senin psikolojini ne kadar etkilediğini gösterir. Oyundan kaynaklı değilse daha vahim.
    Regl olmayacağına göre solo q'da oyun üst üste oyun kaybedip buraya pisliğini kusma bence. Biraz temiz hava alman iyi gelir benim tavsiyem.

Çamaşırları kendinden çok dışarı çıkan insanlar yorum atmasın ricam

Veled kardeş oyunla sosyalliğin,dışarı çıkmanın alakası ne verecek cevap bulamayınca başka yöne çekmişsin worlds çok sıkıcıymış nerene izletiyosunda sıkıcı geliyor gelmiş gelmiş en iyi worlds bu

• Gelmiş geçmiş en iyi worldse bile sıkıcı diyorsan senin sorunun zaten yukardakiler morelloyu aramış 3 saate zevk almaya başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Gelmiş geçmiş en iyi worldse bile sıkıcı diyorsan senin sorunun zaten yukardakiler morelloyu aramış 3 saate zevk almaya başlarsın

eksiledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Challanger taktiğinden fazla açılır oldu bu konu

• Zaten bir ergen oyun bitti diyecek dedi diye yillik 500 milyon dolar cirosu olan bir şirketin yöneticileri kepenkleri indirir degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 4 Ekim 2015; 9:46:10 >
  • Bu konunun haftada bir açılması gerekiyordu ikincisi açıldığına göre gerçekten bitiyor heralde

• Konuyu açan arkadaş eleştiriyi alınca ağlamaya başlamış çok üzerine gitmeyin
  • oyunu allahın her günü oynayıp 1 sene boyunca evden çıkmayan biri olarak sıkılman gayet normal
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Harbiden ha, worlds sıkıcı diyorlar bide buda var :D:D Çeşit çeşit şampiyon pickleniyor hepside birbirinden keyifli
  • Arkadasin uzerine cok gitmeyin. Dh'dende eski tadi alamazsa burasi da kapanir gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun çok geniş bir kitlesi var, bu durum pek değişmediği sürece kolay kolay bitmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.