Şimdi Ara

LoL belli bir süreden sonra FPS azalması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15. dakikaya kadar her şey lowda 160+fps de oynuyorum fakat 15. dakikadan sonra oyun 30fps'e düşüyor. 2-3 gün öncesine kadar hiç bir böyle bir şey yoktu, nasıl çözebilirim?

• Bendede aynı durum var fps çok dengesiz 150 fps alıyorum bazen kasıyor kafasına göre
  • Aksiyon yokken 15 fps, tflerde 08 fps.. ANLAYAMAZSINIZ..
  • anakart işlemcinizi söyleyin ayarlayak bi kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzi carry

Aksiyon yokken 15 fps, tflerde 08 fps.. ANLAYAMAZSINIZ..

aynen javascript:void(AddText('[:\'(]'))

aynen javascript:void(AddText('[:\'(]'))
  • Herşey en yüksekte 120de sabitliyorum . TFlerde 40-50ye kadar düşüyor boş alanlarda bazen düşüş görüyorum . Denemek için en düşüğe aldım gene aynı olay oluyor . Çok garip .
  • aha valla aynı durum. 1920x1080 de orta ayarlarda oynuyorum oyun başı 200 fps alıyorum ejder alırken 25e düşüyor oyun sonlarına doğru da fps de baya bi azalma oluyor çözünürlüğü de düsürüyorum fayda etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Isiniyor olabilir bilgisayariniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Isiniyor olabilir bilgisayariniz.

Direkt başlığı okuyup atlamasaydın keşke. 2 cümle bir şey zaten. "2-3 gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu"
  • semptomlar aynı diye hepinizin problemi aynı olması gerekmiyor. Isınma gibi bir çok sebep ani fps düşüşünü tetikleyebilir. Benim başıma lol ü D de yedeklediğim zaman geldi bu olay. 100 fps üstü almama rağmen oyunu yedeklediğim zaman 30-40 arasına düşüyordu. yedeği sildim ve sadece bir diskte topladım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

semptomlar aynı diye hepinizin problemi aynı olması gerekmiyor. Isınma gibi bir çok sebep ani fps düşüşünü tetikleyebilir. Benim başıma lol ü D de yedeklediğim zaman geldi bu olay. 100 fps üstü almama rağmen oyunu yedeklediğim zaman 30-40 arasına düşüyordu. yedeği sildim ve sadece bir diskte topladım düzeldi.

Hocam benim de yedeği var sanıyorum. Ama onu bulamam gibi baya karışık burda disk birleştirme işe yarar mı? Ya da programın içindeki oyun birleştiricisi

• quote:

semptomlar aynı diye hepinizin problemi aynı olması gerekmiyor. Isınma gibi bir çok sebep ani fps düşüşünü tetikleyebilir. Benim başıma lol ü D de yedeklediğim zaman geldi bu olay. 100 fps üstü almama rağmen oyunu yedeklediğim zaman 30-40 arasına düşüyordu. yedeği sildim ve sadece bir diskte topladım düzeldi.

Bende de yedeği var. Fakat yedeği yeni değil, bayağıdır var. Bu problem son 2 günde olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

quote:

Bende de yedeği var. Fakat yedeği yeni değil, bayağıdır var. Bu problem son 2 günde olmaya başladı.

yedeğini veya aslını sil ve diğerinden girmeye çalış. Eğer problem hala devam ediyorsa, hangisini sildiysen oraya tüm lol dosyalarını taşı ve tekrar dene. Problem hala devam ediyorsa hata bununla alakalı değildir.
    Dostum benim başıma şöyle geldi olay anlatayım çünkü dediklerimin mantıksız durduğunun ben de farkındayım.

yeni bilgisayar aldığım zaman laptopta bulunan önemli dosyalarımı flash içerisine attım ve hepsini D ye kopyaladım. Ardından yeni sistemde ilk lol'ü D de açtım. Sonrasında hiçbir problem olmadan epey bir süre oynadım... Bir maç tekrarımı izlemek için dosyayı indirdim fakat çalıştıramadım çünkü o dosya C'ye göre yapılmıştı. Bende dosyaları C'ye yedekledim. Ardından işim bittikten sonra oyuna girdim, bahsettiğinize benzer fps problemleriyle karşılaştım. Çünkü bilgisayarım bazen 250-300 fps e kadar çıkıyorken bir anda 40-50 civarına düşmeye başlamıştı. Neticesinde C'deki dosyaları sildim ve problem düzeldi... Sonra tekrar bir maç izlemek için aynı işlemleri yaptım ve yine aynı problemle karşılaştım. Bu sefer D'deki dosyaları sildim ama problem çözülmedi... Bende çareyi tekrar tüm dosyaları D'ye atmakta buldum.

biliyorum aşırı saçma geliyor ama başıma gelen problem bu ve yine bu saçma şekilde çözebildim. Belki de sorun bütünüyle maç tekrarı izlemekle alakalıdır bilmiyorum teyit etmedim problemi çözdükten sonra

• İşlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanır. Tabi ki belli bir yerden sonra oluyorsa. Bilgisayarı iyice içini temizleyin. Hala sorun varsa arka planda çalışan uygulamaları kapatın (Gereksiz olanları). Virüs taraması. CCleaner ya da ComboFix ile tarayın. Benim önerim ComboFix. Bilgisayarda oyun hariç ciddi bir hız farkı olacak.

• benimki 300 fps ile başlıyor sonra 100-140 seviyesine geliyor ama işlemci ve ekran kartım ısınmıyor w7 kuracam bakalım nasıl olacak şuan w8.1 64 bit var düzelirse editlerim
  • Beyler zaten tf ve lane'de aynı fps'yi beklemeyin. Sonuçta birinde skiller , patlamalar hava uçuşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.