Şimdi Ara

LOL a başlayım dedim SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır Heroes of Newerth oynuyorum. Baya iyi oyundur. Hatta dota 2 den daha iyidir bence. Burada popüler konulara LOL konuları düştükçe açar bakarım neymiş ne değilmiş diye. Merak ettim bakayım dedim neymiş bu oyun. Herkes TR serverlarını kötülediği için -ki 1 kere girme hatasında bulundum- Eu West'de account açtım. TR serverında çok fazla çocuk var. Küfürler havada uçuşuyor. Öncelikle şunu söyleyeyim çok basit bir oyun. Yani dinamikleri açısından. Mana bitmiyor örneğin. HoN da skill atmaya korkuyodum mana bitmesin diye. Burada bol keseden skill atınca basit geldi. Oyun çok yavaş. Annie midir nedir hoplaya zıplaya kaçtı kaç kere deli oldum. Karakter koşmuyor gibi geliyor. İlla ulti açman yada bi zamazingo daha var onu açacan da hızlı koşacan. Minion kesmek çok kolay. Deny diye bir dert yok oyunda. Rahat rahat para kasılabiliyor. Daha şimdi bir maçtan çıktım. 3 maç yaptım toplamda bu da 3. maçımdan ss:

LOL a başlayım dedim SS'li

Önerilende ne item varsa onu aldım. İlerdeki minionlara nasıl tp oluyolar onu da çözemedim hala. Az çok işi bilen adamlarla oynanınca iyi olabilir belki. Ama şu haliyle gerçekten çok basit. Gerçi ilk maçımda premade elemanlar gelmişti 3 kişi. Çiğneyip geçtiler. Varsa bir kaç öneri verin. Hiç olmadı nasıl tp oluyoruz minionlara onu söyleyin yeter.

• Teleport spelli ile oluyo o. O arkası dönük mor şey var ya annie'nin spellerinde onu miniona atınca ışınlanıyorsun.
  • OKUMAYIN.
  • basit basit derken karşına high elo adam gelir ezilmekten gözün döner, baseden çıkmanla ölmen bir olur. noobları bulup ezmekle basit olmuyo oyun. lol forumuna gelip lolu anlatmışsın ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Teleport spelli ile oluyo o. O arkası dönük mor şey var ya annie'nin spellerinde onu miniona atınca ışınlanıyorsun.

Hmm onu karakter seçerken almam lazım yani. Sağolasın.
  • aboov kör oldum itemlere sakın bakmayın
  • So be it bakalım.
  • Adam bize LoLu anlatıyor şaka gibi.

Kardeş helal olsun senin sayende oyunu öğrendim şu an diamond 1 'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

basit basit derken karşına high elo adam gelir ezilmekten gözün döner, baseden çıkmanla ölmen bir olur. noobları bulup ezmekle basit olmuyo oyun. lol forumuna gelip lolu anlatmışsın ayrıca.

Ben ne yazmışım ss in altına. Premade adamlar geldi 3 kişi ezip geçtiler. Bilmem anlatabildim mi.
  • Tr serverındaki çocukların çoğu buradan geliyor demekki cevaplara bakılırsa. Kendimce yorumladım oyunu. Dedim belki Hon ile Lol u beraber oynayan birisi varsa bir iki tavsiye verir. Yanlış yapmışım.
  • Selam, buradaki arkadaşların hepsi çelıncır seviyesinde olduğu için tavsiye vermeye bile tenezzül etmemişler. Ben yardımcı olayım.

Öncelikle oyunu yavaş yavaş öğreneceksin. HoN'a aşina olduğun için, öğrenmen diğerlerinden daha kolay olacak.

Öncelikle oyuna girmeden önce oynayacağın karakterin adını öğren ardından Google gir. Şampiyon adını yaz ve yanına solomid guide ekle.

Diyelim ki oynayacağın şampiyon Sivir olsun, "Sivir solomid guide" diye arat. İlk linki aç. Orada sana item tavsiyesi verecek. O itemleri kullan.

Şimdilik yaptığın minion kesme sayısı, bu forumda böyle yeni gelen arkadaşlara atarlanandan fazla.

Kolay gelsin.
  • Farm rahat demissinde o dakkada o farm berbat oluyo lolde basit ya hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Selam, buradaki arkadaşların hepsi çelıncır seviyesinde olduğu için tavsiye vermeye bile tenezzül etmemişler. Ben yardımcı olayım.

Öncelikle oyunu yavaş yavaş öğreneceksin. HoN'a aşina olduğun için, öğrenmen diğerlerinden daha kolay olacak.

Öncelikle oyuna girmeden önce oynayacağın karakterin adını öğren ardından Google gir. Şampiyon adını yaz ve yanına solomid guide ekle.

Diyelim ki oynayacağın şampiyon Sivir olsun, "Sivir solomid guide" diye arat. İlk linki aç. Orada sana item tavsiyesi verecek. O itemleri kullan.

Şimdilik yaptığın minion kesme sayısı, bu forumda böyle yeni gelen arkadaşlara atarlanandan fazla.

Kolay gelsin.

Hay Allah razı olsun ya. Sağ ol tavsiyelerin için. Karşımdakiler genelde benim gibi oyunu bilmeyen adamlar oluyor. O yüzden kolay minion kesiliyor. Çünkü adam hayatında tower defense oyunu oynamamış. Hatta 10. 20. saniyede adamı da kesebiliyosun. Salak saçma üstüne koşuyor çünkü. İlla ki biraz oynadıktan sonra zorlaşacaktır. Bende bu yüzden yazayım buraya da bir iki tavsiye alayım dedim.

• Konu kirliliğinden başka birşey yapmıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aravis

Farm rahat demissinde o dakkada o farm berbat oluyo lolde basit ya hani

Gir bir hon oyna da gel yaz burada hangisi basitmiş. Eminim 3. maçında benden fazla farmın vardır.
  • 3. oyununu atıp basit etiketini yapıştırman biraz komik olmuş ama bir yerde katılmıyorumda değil yani dota , hon oynamışlığım yoktur ama çevremdekilerin nerdeyse hepsine göre Lol diğer moba tarzı oyunlara göre daha kolay , bir sürü şey söylüyorlar tabi ben pek anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Tr serverındaki çocukların çoğu buradan geliyor demekki cevaplara bakılırsa. Kendimce yorumladım oyunu. Dedim belki Hon ile Lol u beraber oynayan birisi varsa bir iki tavsiye verir. Yanlış yapmışım.

Öyle düşünmeyin hocam burda size yardımcı olacak birçok kişi bulabilirsiniz emin olun. Benim söyleyebileceklerim oynayacağınız karakterlerin birkaç videousunu izleyip fikir sahibi olmak ve buildlerine bakmak olur. Gerçekten çok önemli. Sahip olduğunuz karakterin neler yapabileceğini görmüş oluyorsunuz, nasıl kaçar nasıl yakalar onları görmüş oluyorsunuz. Ayrıca hemen şampiyon almak pek iyi değil özellikle pahalı olanları. Her hafta bedavalar geliyor onların hepsiyle en azından bir oyun atıp hem tecrübe kazanırsınız hem de belki de oyun tarzınıza uygun bir şampiyon bulup oyun kazanırsınız. İyi oyunlar şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Tr serverındaki çocukların çoğu buradan geliyor demekki cevaplara bakılırsa. Kendimce yorumladım oyunu. Dedim belki Hon ile Lol u beraber oynayan birisi varsa bir iki tavsiye verir. Yanlış yapmışım.

Öyle düşünmeyin hocam burda size yardımcı olacak birçok kişi bulabilirsiniz emin olun. Benim söyleyebileceklerim oynayacağınız karakterlerin birkaç videousunu izleyip fikir sahibi olmak ve buildlerine bakmak olur. Gerçekten çok önemli. Sahip olduğunuz karakterin neler yapabileceğini görmüş oluyorsunuz, nasıl kaçar nasıl yakalar onları görmüş oluyorsunuz. Ayrıca hemen şampiyon almak pek iyi değil özellikle pahalı olanları. Her hafta bedavalar geliyor onların hepsiyle en azından bir oyun atıp hem tecrübe kazanırsınız hem de belki de oyun tarzınıza uygun bir şampiyon bulup oyun kazanırsınız. İyi oyunlar şimdiden

Hocam teşekkür ederim. Bedava karakterler 1 hafta süreyle kalıyor sonra değişiyor anladığım kadarıyla. Yani X karakteri bu hafta bedava ise sonraki hafta o gidiyor Y karakteri bedava oluyor. Doğru mudur?

• Benim de sana bir sorum olacak 2007-2010 WC3-DotA, 2010-... LoL, 2013-... DotA 2 oynayan birine bir de HoN oynamayı tavsiye eder misin?

Edit: Ayrıca 4-5 ay ara verdikten sonra LoL için yeni hesap açtım, DotA'dan sıkıldıkça LoL, LoL'den sıkıldıkça DotA oynamayı planlıyorum, West'te isen nick: Kaupp eklersen arada oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 3 Ağustos 2013; 2:45:54 >
  • Oynayacağınız şampiyonlar için rehberlerewww.mobafire.com dan bakmanızı tavsiye ederim. Güzel püf noktaları yakalayabilirsiniz özellikle yeni başlayanlar için item rehberleri çok faydalı olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.