Şimdi Ara

Lokman Hekim Hastaneleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Bildiğiniz gibi konu sağlığımız olduğunda akan sular durmaktadır. E haliyle hastane seçimi de ince eleyip sık dokuduğumuz konulardan birisidir. Belki duymuşsunuzdur veya tedavi olmuşsunuzdur emin olamadım ama Lokman Hekim Hastaneleri'ne kendi sayfalarında teşekkür ettikten sonra buraya da yazmak istedim çünkü insanların nerede iyi bir sağlık hizmeti görmeleri gerektiğini bilmek en doğal hakları :) Bu kadar güler yüzlü insanlarla dolu hastane daha ben ömrümde görmedim diyebilirim. Doktorlarından tutun da kayıt alan arkadaşlara kadar hepsi çok ilgili alakalıydı sağolsunlar. Ben yıllardır kilo problemi yaşayan biriydim. Ta ki Etlik hastanesindeki diyetisyen Hazel Doğan ile tanışana kadar. Hazel Hanım bana öyle rahat ve aynı zamanda sağlıklı bir diyet programı hazırladı ki 6 ay içerisinde tam 15 kg zayıfladım. Yıllardır yaşadığım bu sorundan kurtulduğum için o kadar mutluyum ki bunu benim gibi kilo problemi olan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Başta Hazel Hanım olmak üzere tüm Lokman Hekim Hastane grubuna buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sağlıklı günler diliyorum herkese. Umarım az da olsa faydam olur birilerine :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş için SGK Hastaneleri?
    14 yıl önce açıldı
    Lokman Hekim Tıp nasıl?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.