Şimdi Ara

Lokantayı zabıtaya şikayet edeceğim (ettim - sonuçlandı)! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
29.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİMER'e yazın detaylı ve resimler ile...
  • Şikayet ettiğime dair güncel.

Yukarı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 25 Aralık 2019; 20:17:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dükkan resimden bile görünmüyor. bence 4-5 tane daha lastik doldurup o caddeyi komple kapatmaları lazım.
  • İyi yapmışsın hocam. Esnaf bir sıkıntı çıkarırsa şikayet konusunda bir kamyon adamla gelip destek oluruz sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de rahatsız olduğum bir yer vardı bu şekilde. konunuzu görüp canlandım, şu an bende şikayet ediyorum. teşekkürler hocam. bu tarz olaylarda üşenmemek lazım
  • Tahammülsüzlük ile alakası yok konunun. Dükkanının önüne 1 arabalık yer ayırabilme hakkına sahip değil. O zaman her lokanta dükkanının önüne masa atma hakkına sahip olsun. Onlar enayi mi dükkan dibine masa atı diye para ödüyorlar ? Bizimde dükkanımız var. Geçen gün belediyeden kepenk kapatıldığında içeride kalan bir tabeladan dolayı 1000tl para ödemek zorunda kaldık. Kimse kusura bakmasın eğer orayı işgal ediyorsa parasını vermek zorunda başka açıklaması yok.
  • 2016 da 700 TL kesiyorlar Duba başına :D bende çok ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım yakında iflas eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi yapmışsın zorbalara
  • Günlük kiraya daire verenleri kimet edebılırım?

2 yan daire ve üst daire günlük kıraya verıyorlar. Afrikalı zencıler kalıyor. 1 dairede 10-15 kişi girp çıkıyor.

• ne boş bir konu tın tın
  • Fikir belirten herkese teşekkür ederim.

Yeni güncelleme geldi. Yukarı!
  • Bundan üç sene önce bizim küçük bir lokantamiz vardı cafe tarzı bizde araba park etmesin diye koni şeklinde olan turuncu bariyerleri kullanırdık bunun gibi, 7 senedir şikayet eden olmadı, tabii park etmek isteyen olursa bize gelir söylerdi bir şey demezdik yarım saat sonra giderdi. oradaki mülke kira veriyorsun veya satın alıyorsun ama gelip bir araba tüm emeğini hiç edip dükkanın görüş açisını kapatacak size o yüzden katılmıyorum bizim lokantanin karşısına bir araba park ettimi mümkün değil idi karşıdaki insanların lokantayi görmesi.

Ayrıca zabitalarin o lastikleri topladığını sanmıyorum. Sabah aynı manzara ile karşılaşırsaniz şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 25 Aralık 2019; 20:47:52 >
  • Arkadaş, İLK kim söyledi boya yapılmış, parça değişmiş araçlar daha düşük fiyata satılır sözünü??.

Bunu ilk söyleyen insan nasıl mübarek bir zaman, nasıl mübarek bir saatte söylediki herkez bunu sorgusuz kabul etti..

Arkadaş araba alıyorsun tavana bir taş düşüyor, sanruf camı kırılıyor, haydeeee...! araç ağır hasarlı sayılıyor.

Aracının rengini değiştirmek istiyorsun boyatıyorsun, eyvah eyvah..! ya ölü fiyata satacan yada elinde kalacak..

Aracın çamurluk değişmiş, adam diyorki.! Arkadaş bu araçta değişen var 3000 tl aracın fiyatı düşer..

Kaputu açıyor.. abi bu kaput sökülüp takılmış.. eeee? Yani fiyat düşer..

Ulan arkadaş..! sokülen parçaları gözümüzemi sokuyoruz..?? Yerine takıyorlar..

Değişen çamurlugun yeri ne bisiklet çamurlugu mu takıyoruz.. orjinal çamurluk takılıyor

Ya araç boyandığı zaman ne oluyor? Üstadım ne oluyor?

Adam diyorki. Olmuyor abi fiyat düşüyor.. uyum olmuyor..

La neyin uyumu olmuyor.. beyin nakli geçirmiş insanmi bu vücut uyum surecinimi atlatamıyor.?

Ya biri bana iza etsin sevabına bu işin mantığını anlatsın..

Gelelim sadete aracım süper b elegans 2000 motor 2012 model. Ilk aldığımda diğerlerine nazaran ucuz gördüm. Sahibine sordum neden ucuz. Ağır hasarlı dedi.. yeğenim bu islerden anlar onu gönderdim arabayi alması icin, telefon açtı. Abi kelebek cam hava yastığı patlamış buyuzden ağır hasarıymış kullanacaksan al dedi.. neee...! oğlum cebime sokacak değilim ya kullanacam haliyle..

Bende agir hasarli diyince ya uçurumdan yuvarlandı ya bir tır geçti üzerinden yada alev aldı yandı bitti araba sandım. Başka birşey varmı dedim yok dedi..

Araç sahibi pazarlık payida var demişti. Hiç pazarlık etmeden ilanda ne fiyat yazmışsa al arabayı gel burda satışını yapalım ben araç sahibini evine bırakırım dedim. araç sahibide şaşırdı pazarlık payı var demesine rağmen ilanda yazan fiyatı verdiğimde sordu bana neden diye? içimden öle geldi dedim hadi al parayı hayrının gör.. halbuki içimi bir döksem neler anlatacam belli değil.. adam zaten aracı piyasada ucuza satıyor araba mermi gibi hiçbir sorun yok. neymiş efendim kelebek camı hava yasatığı patlamış ağır hasarlıymış.. len senin hava yastığına başlarım dedim.. tabi içimden dedim :))) sanki hava yastığının yerine şişme balon koymuşar gibi araba büyük kusurluymuş. KARDEŞİM..! orjinalini takmışlatr yerine yoksa odamı uyum sürecinde... hasbin Allahu ve nimelvekil..

İki sefer kaza yaptim ikisindede %100 karsi tarafa suç verdiler. Normalde 700 800 tl ye herhangi bir kaportacinin yapacağı işi servis 7bin tl ye yaptı.. expertiz bu fiyati cikarmis nasıl olsa kasko veriyor ya parayı sömür babam sömür.. yazık dedim günah hadi servissin 1.5 veya 2 katıni alın normal kaportacilara nazaran ya siz.! 10 katıni alıyorsunuz dedim.. adam diyorki bana, kızmayın lütfen, merak etmeyin siz vermiyorsunuz bu ücreti kasko karşılıyor.. yurdum insanı işte…

Şimdi ne diyim bu adama ben neyi izah edeyim.. ya bu hırsızlık degilmi arkadaş tek fark faturalı olması. şimdi bu şekilde iş yaptıkları zaman kendilerini huzurlu hissedip biz helal lokma kazanıyoruz deyip öylemi evlerine gidiyorlar? inanın kendilerini kandırıyorlar..

Aracım birkere benim ihmalkarlıhımdan dolayı triyer kayısı sıyırdı onuda serviste yaptırdım

Bir ara gaz kelebeği ışığı yanıyordu soketinde temassizlik oluşmuş soket degisti..

Mat siya renk çok hoşuma gider aracım şeker beyazdı keyfi olarak mat siya yaptırdım boyayı en kalitelisinden kullandım şimdi muhteşem bir gorunumu var (tabi bana gore) ama yolda giderken bir bakan birdaha bakıyor:)) not: aracimda değişen çamurluk ve plastik tampon aklınıza birşey gelmesin takla atmış ağır kaza geçirmiş değil zira istediğiniz yere gösterin

Dikiz aynasına normalde fiyatı 1300 1400 civarı olan geri vites kamerası koydum bu kamerayı yurt dışından getirip satan bir dostumdan 450 tl ye aldım bir sürü özelliği var usb bağlantılı film izliyorsun telefona bağlanıyor. Valla diğerlerini bilmiyorum:) ama çok özelliği var ben sadece bu iki özelliği çok kullanıyorum.. resimlerini ekledim başka ne özellikleri var siz anlarsınız umarım.. benim pek teknolojiyle aram yok

Aracım çok konforlu bu arabalari bilen bilir audi passat konforunda makam aracı keyfi veriyor arkadaki yolcu diz mesafesi inanılmaz adeta evinde kanepede oturuyorsun..çok güçlü 2000 motor tork canavarı.. yakit tasarrufuda çok iyi.. hatta bu zaman kadar aldığım arabalarin en iyisi

Km de nekadar yakıyor bilmiyorum J ben 200 tl yakıt koyarım bittiğinde birdaha koyarım..

Şimdi hem ne yaktığını bilmiyor diyeceksiniz hemde az yakiyor dediğimi söyleyeceksiniz..:))))

Az yaktığını biliyorum üstadım biliyorum.

Tam 30 yıldır araba kullanıyorum 20 yıl 10 teker kamyon kullandım benim işim mesleğim uzmanlık alanım şoforluktur son 5 yıldır başka bir isle meşgulum..

eski şoförler ne demek istediğimi bilir anlar.. Bu araba az yakiyor diyorsam az yakiyor...

İlanlarda benim arabamla aynı model aynı sınıf araçlarla kıyasladım.. en yüksek fiyat 114bin tl en ucuzu ise 85 bin demiş oda masrafları beyin arızası olan varmış turbo arızası olan varmış sanruf bozulmuş parça değişikliği olmus şanzuman motor sorunluymus. Vs vs vs

Yine 85 bin ila 90 bin arası fiyat olan araçlar ağır hasarlı falanmis..

Arkadaş bana göre ağır hasar araba ya takla atacak yada çok süratli bir şekilde kafadan bir yere gömecek şase yerinden oynayacak. Işte o zaman o arabadan kaç o araba randıman alamassin.. neymiş kelebek cam hava yastığı patlamış ağır hasarlı.. yok yaa e o zaman takla atmış arabayida tamir etmeyin öldü deyip gömün...

Velhasıl kelam üstadım ben bir çuval cıvata satıyorum.. Allah kimseye kaza bela vermesin. benim aracımda ne takla altmışlık var ne de başka birşey.. Bu zamana kadar yukarda saydığım sorunlardan başkasıyla karşılaşmadım arabamda hiç masraf yok herşey saat gibi km si 150.000 civarı ama kullanmaya devam ettiğim icin satılacağı güne kadar çıkabilir

Üstadım yoğurtçu benim yoğurdum kötü demez şimdi yukarda aracımı övdüm övdüm bitiremedim. Söylediklerim doğrumu yalanmı bunu bir Allah bilir bir de ben bilirim siz bilemezsiniz.. şimdi yukarda yazdıklarımı boşverin.bir ustanızı getirin işi bilen anlayan bir uzman getirin baksın arabaya incelesin kullansın istediğin yerede gösterebilirsiniz. Sonra kafanıza yatarsa alırsınız

Bu arada eş değer araçların icin de en düşük km li benim araç galiba 85bin ile 95bin fiyat yazanların çoğu 200.000 ila 300.000 km arası ve ağır hasarlı bir kaçtanesini aradım nedir ağır hasarı diye sordum bazıları bilmiyorum dedi. Bazılarıda kafadan başka araca vurmuş olan var duvara vurmuş olan var motora kadar ön taraf gitmiş diyen var takla atmış diyen var.. benim aracımdaki radyatör fabrika çıkışı yaptığı kazada farlar bile kırılmadı onunda resmini ekliyecem

unutmadan söyleyeyim 4 tane sıfır lastik aldım üzerind e takılı durumda.

Mecburen Bu ağır hasarlı kervanına bizde girecez buyuzden bende 85 bin tl fiyat yazdım pazarlık payı küçük olma şartıyla var dir.

Üzerin e basa basa söylüyorum aracimda sorun yok al kullan.

peryodik bakımı bir hafta önce yaptım muayeneyi yeni yaptım..

Saçma sapan fiyat verecek arkadaşların dikkatine...! canlarıniz Sağ olsun sorun yok haliyle sizde bir arabayı piyasasindan ucuz almak isteyeceksiniz haliyle bunu kim istemez? Belki ucuza alıp sonra iyi fiyata satıp bikac kuruş ekmek kazanmak isteyecekler bu gayet normal..Rabbim heekezin isini gücünü rast getirsin ama ne kendilerini yorsunlar nede beni üzsünler. Zira herşey meydanda benim istediğim fiyat yüksek değil hatta düşük.. bunu akli selim insan görüyor..

Şimdiden Alacak arkadaş hayırlısı olsun Rabbim kazadan beladan nazardan her türlü şerden muhafaza etsin..

Aracımı satma sebebim citroen aircross almaya niyetliyim hadi hayırlısı inşallah.

yazmayı unutmuşum aracım partikül filtresi arızası yaptı servis abi bunu iptal edelim dedi ne olur iptal edince diye sordum hiçbirşey olmaz dedi tamam dedim zaten iptal ettikten birkaç gün sonra muayenesini yaptım arabada hiçbir sorun yok.partikul filtresi nedir bilmiyorum usta biraz anlatti pek anlayamadım bu yeni araçlar anlaşılması zor araçlar..aracımda yani iptal ettikten sonra aracın gidişinde hızında veya herhangi bir yerinde değişen birşey olmadı..

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Aracı ilana verdiğimden beri 70 e yakın mesaj aldım yazımı beğenenler icimizdekileri soylemissin deyip tebrik edenler beni mekanlarına davet edip tanışmak isteyenler arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun bana hüsnizan yapıp güzel baktiğinızdan dolayı teşekkür ederim.. beni davet edenlerden biri olan aşırı ısrarıni kırmamak için yanina gittiğim nusret abi ye özellikle güzel sohpeti ve cağ kebabı ikramı icin teşekkür ederim..
    ama arabayı soran yok
    dostlar, arkadaşlar arabayla ilgilenin yaw.
    saticiyim üstadım fiyatta anlaşırız. aracımı istediğiniz yere gösterebilirsiniz..

birde bana yalan yazmışsın diyen 1 tane arkadaş var.. üstadım tanımazsın etmezsin beni yani hiç tanımadigin birine böyle diyerek günahını almaya kormuyormusun işin yoksa birde benle mahşerde uğrasacan:) neyse hakkımı helal ettim merak etme ama hüsnizan güzel birseydir;)
    guzel kardeşim karpuz satmiyorum araba satiyorum diyorumki aracı istediğin yere göster kontrol et sonra al

80bine düştü e daha ne olsun?

iş inada bindi sanırım :) 77bine düştüm.. bundan assagida varsa benim araba gibi ben alayim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Bundan üç sene önce bizim küçük bir lokantamiz vardı cafe tarzı bizde araba park etmesin diye koni şeklinde olan turuncu bariyerleri kullanırdık bunun gibi, 7 senedir şikayet eden olmadı, tabii park etmek isteyen olursa bize gelir söylerdi bir şey demezdik yarım saat sonra giderdi. oradaki mülke kira veriyorsun veya satın alıyorsun ama gelip bir araba tüm emeğini hiç edip dükkanın görüş açisını kapatacak size o yüzden katılmıyorum bizim lokantanin karşısına bir araba park ettimi mümkün değil idi karşıdaki insanların lokantayi görmesi.

Ayrıca zabitalarin o lastikleri topladığını sanmıyorum. Sabah aynı manzara ile karşılaşırsaniz şaşırmayın.
    Dükkanı tutmanız, önünü kapatmanız hakkını size tanımıyor. Adam gelir, arabasını koyar, alır gider. Dükkanın önünün kapanacağını bile bile oraya açmışsınız dükkanı. Hem, sizin yeri veya bir dükkanı bilen oraya bir şekilde gelir. Dükkanın önünü kapatmanız tamamiyle işgaldir. Zaten işinizi döndürmeniz dükkanın görünmesine kalmışsa vah halinize! Kapatın dükkanı gidin!

Ayrıca nereye tekrar koyuyor? Dilekçem içerde, neyine güvenip koyuyor? İkinci bir foto alıp yeniden gitmeme bakar ceza alması (hem de yasal sürenin içindeyken).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski evimin altındaki tostçu da kendisine gelen müşteriler için 1 araçlık yeri sandalyelerle kapatırdı ben de gıcık olurdum. Kendi otoparkı olmayan binalar için belediyeye bir bedel ödeniyor diye biliyorum, sonuçta belediyenin caddesini mecburen otopark olarak kullanacağınız için binanızın etrafındaki cadde kenarını otopark olarak kullandığınız için bedel ödüyorsunuz diye duymuştum. İşin yasal boyutunu bilmiyorum ama bu duyduğum şey doğruysa bahse konu lokanta için bir park alanı hakkı doğmuyor mu? Vicdani olarak çoğumuza bu durum yer gasp etmek gibi geliyor da işin yasal boyutu ile aydınlatacak birileri varsa memnun olurum.

• coderfree C kullanıcısına yanıt
    Belediyeye işgaliye bedelini ödeyip uygun görürlerse belli bir alanı kiralama yapılabiliyor.İşgaliye ödenmeden sahiplenme yasal değil.İşgaliye olan yerede yere beyaz çizgilerle belirtiliyor.(bazı taksi duraklarının olduğu yerde beyaz çizgiler ve levha var onun gibi)
  • ben de bakırköyde bir bakkalı şikayet etmiştim; istanbul caddesine çıkan daracık sokakların birinde bakkal içeride ki tüm eşyalarını kapının önüne yığıyor köşe olduğu için her iki cepheyi de kapatıyor, insanlar kaldırımı kullanamıyor, araçlar dönerken yayaları sıkıştırıyor.

bir kaç gün sonra belediye cevap verdi, işgaliye parası ödediğinden eşyaların tamamını kaldırtamayız, caddeye taşanlar için ceza kestik dediler.

belediyeye parasını öderseniz yolu işgal edebiliyorsunuz.

kadıköyde bir sürü mağazanın önünde tabela var "müşterilerimizin kullanımı için xxx araçlık park ücreti belediyeye ödenmiştir" başka amaçla park etmene izin vermiyorlar.
  • Çok güzel bir davranış, tebrik ederim.
    Büfelerin kaldırıma koydukları dondurma ve su dolaplarından geçiş yapılmıyordu.
    Belediyeye telefon ettim, ertesi gün topladılar hemen.
    Memlekette herkes bir yer kapma derdinde, paylaşmak haram gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.