Şimdi Ara

[Logos]RebeLMyNewLastName Karakter Tanıtımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charı tam düzemedim bir kaç eksik var. Onları da chaos gir çık tamamlayacağım kısmetse.
    Öss nedeniyle chaos ve bazende bdwlere girebiliyorum. Np kasmaya fırsat bulamıyorum. Yazın arkadaşlarla akmayı planlıyoruz.

Server: Logos
    Class: Warrior
    Lvl: 59
    Np: 175 miydi neydi.
    Clan: SorsanaBi (Ark. clanı)

Itemler:

+4 Reb. Raptor:

+7 Chitin Set

2x Old Diamond Ring

2x Old Platinum Earring

White Dragon Necklace +0

Old Bronze Belt

+7 Scorpion Scythe

Charın Eksikleri:

+7 DD alınacak.
    String of Skull +0 alınacak
    White Dragon Necklace +3 yapılacak (+0ları 6-7m arası)
    Arrow Defans 48 kalkan alınacak
    Yazın Dual pathos gloves alınacak
    Birde yapabilirsem chitin 8 set yapmayı planlıyorum.

İyi kötü bütün yorumlara açığım. Tek istediğim şey seviye şimdiden teşekkürler.

• Raptor +4 Reb güzel seçim olmuş +8 Chitin set takabilrsin

Chitin +8 set ve DD ayarlarsan gayet sağlam bi char olur birde bronze belti Ske falan yapabilrsin daha iyi olabilr...

Yüzük olarak her ne kadar old takı önermesemde OLD ROC olabilr ama bana kalırsa paranı biriktir ROC +0 al daha iyi olur her zaman satabileceğin itemler olsun elinde takınca çıkarılmayan itemi pek tercih etme...

güzel char iyi eğlenceler dilerim.
  • öncelikle güzel bir charın var :)

7 chitin set i 8 fp yapman senin için daha iyi olacaktır sanırım..

wdn bana göre wariorda gereksiz bi item +1 lupus daha iyidir ama hiçbiri bi wp olamaz orası ayrı :)

küpelerin güzel bana göre belt i ske yapabilirsen güzel bi char olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

Raptor +4 Reb güzel seçim olmuş +8 Chitin set takabilrsin

Chitin +8 set ve DD ayarlarsan gayet sağlam bi char olur birde bronze belti Ske falan yapabilrsin daha iyi olabilr...

Yüzük olarak her ne kadar old takı önermesemde OLD ROC olabilr ama bana kalırsa paranı biriktir ROC +0 al daha iyi olur her zaman satabileceğin itemler olsun elinde takınca çıkarılmayan itemi pek tercih etme...

güzel char iyi eğlenceler dilerim.

Beltim eksik zaten M.stone'dan düşürmüştüm O.B.B. 'yi, belt kısmı boş boş duracağına takayım dedim. String of Skull ile Old Ske. arasında kararsız kaldım çünkü S.O.S hem str hem hp hemde anti def veriyor + olarak %50 Increase Attack Rate veriyor yani arada critik vuruyor. 400 vurcaksa 500-550 vuruyor. DD şart zaten elime geçen ilk parayla DD çekmeyi planlıyorum. Old ROC kısmına gelirsek, ben diamondu ROC'a tercih ederim lr ve hesaplı olmasından dolayı, chitin 8 seti en son yapmayı planlıyorum bir warrioru warrior yapan takılarıdır takılarımı tamamlayım sonra düşürüm chitin seti de.

Teşekkürler yorumun için.

@EaGLePouNcH: Arkadaş için dediğim şeylere ek olarak wdn'yi ucuz ve kullanışlı olduğu için seçtim, +3ü 250 healt, 25 str, 70 glacier res., 6 def veriyor ve 1.5 gbye mal edebilirsin bi +0 wp parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 13 Mart 2010; 11:00:57 >

• Old pe yi nasıl kitlıyor yaw :S

Silik oldlarmı kıtlenmıyor sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeriaLss

Old pe yi nasıl kitlıyor yaw :S

Silik oldlarmı kıtlenmıyor sadece?

Evet.
  • Bu halinle ortalamanin ustunde bi asasla yapicagin vs de 4.hp potu dondururken Press ok yaparsin.Eksik dedigin itemleri tamamlayip ardreame cik o zaman zevk alirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortalama bi asas kesemiyor. Eşit koşullarda 4-5 vuruyorum diz çöküyorlar.
  • ardream warrior oynanmaz
  • Yakında PK movie'de ekliycem görün bakıyım oynanıyo mu oynanmıyor mu.

İşin sırrı işini iyi bilen pri. ve warriorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ardream warrior oynanmaz

Severse oynar. (:
  • Ben 57 warriorumla kiralık item oldugu dönemlerde kiralık itemler + görev takıları ile ardreame gitmiştim dual +7 shard +7 ctn set takıları bilmiyorum itemleri olan assas beni yarı cana indiremiyordu ancak bende ona 300 300 vuruyordum yani warrior defans acısından her türlü saglam o yüzden daha cok atack yönel bence (yani roc +0 deilde +1-+2 dr dual +1-+2 pe yada 16 str küpe al citin setide +8 yaptınmı baya saglam olur bence.
  • Güzel Karakter olmuş Barış
    Zaten eksikleri yazmışsın , eğer tamamlanırsa eksikler çok daha güzel bir karakter olur .
    Ama Sanırım WDN Yerine WP ve şimdilik Kol ve Ayak bölümüne +8 Fp alabilirsin
  • Saol Baran. Chitin seti şimdilik bozmayı düşünmüyorum ilk hedefim DD 7 almak. WDN'ye sıcak bakmıyor çoğu oyuncu ama bence çok kullanışlı bir item. WP' de kullanışlı fakat + sız sevmiyorum WP takmayı.

Damageleri merak edenler var Tank pri.lere 250, 400 aclı roguelere 350, diğer bütün classlara 450-500 arası dmgler veriyorum. Maliceli 900 attığımı gördüm Rogue'un tekine.
  • ben de logos ta oyunyorum karusum şuan 47 lwlim ama(asas) yakında dual shard yapcam +55 yaptıktan sonra ardreamda takılabilirz
    Oyun içi pm= MrFerro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ardream warrior oynanmaz

öyle bir oynanırki zamanında 4FuLLContacT clanındayken tam adını hatırlamıyorum ama nopanich ve bir tane daha adam vardı çok sağlamlardı ben de torment atıyordum ama hakkkımı yememek lazım
  • +7 raptorla 59 level ile çok rogue yatırdığımı bilirim, 7 shardlı falan. bi deli kuyuya tas atmısya aynı o şekil sizinkide
  • güzel char ancak şunu anlamıyorum .. ardreamda karus kuleleri çalışmıyor diye biliyorum nasıl oynuyorsunuz ardreamda ?
  • Bu itemlerle ronark ardream de is yapılır mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

güzel char ancak şunu anlamıyorum .. ardreamda karus kuleleri çalışmıyor diye biliyorum nasıl oynuyorsunuz ardreamda ?

Sene kaçtı o bug olduğunda hatırlayamadım. Fixleneli bayağa oluyor.

Ben logos da iş yapıyorsam ronarkda da iş yapar sanırsam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.