Şimdi Ara

logo tasarımı için hangi programlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar logo tasarım programlardan hangisini önerirsiniz.ücretsiz program bulabilirmiyim.

• Freehand güzel bir programdır. Benzer bedava yazılımı Open Ofis içinde bulabilirsin. Ben bütün çizimleri onunla yapıyorum.

Gerekirse filtre yada renklendirme için adobe photoshop, 30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsin.
  • Corel Draw Kullanabilirsin. Tavsiye ederim
  • Macromedia Freehand yada Adobe Illustrator gibi bi vektörel çizim programı bide Photoshop tabi...
  • Ben fazla grafikten anlamam. Onun için fireworks u kullanıyorum. Daha basit geliyor bana.
  • Corel Draw iyidir
  • photoshop kullanılır profesyonel işler için.

Ama bir kereliğine kullanacaksan öğrenmesi vaktini alır. Freehand daha kolay gelebilir.
  • Hiç bilmeyen birisinin corel ve photoshop kullanması çok zor.
  • bence flash
  • Flash,Photoshop veya Dreamweaver Kullanabilirsin..
  • logo tasarımı yapıorm kulandığım iki program var.photoshop ve corel draw.
    corel de çizim yapmak daha kolay.esnek.photoshop da ise bitmiş logoya muhteşem efektler ekleyebilirsin.
  • gercekten guzel programlar kullanmak isterim
  • bu arada yukaridaki bayan resmi gercekmi gercekse walla guzel aramizda bayanlarinda calismasi valla yakinda erkeklrin yernini alicaklar :)
  • arkadaslar hazir konu programlardan acilmisken daha biraz once nike.com da ayakkabi bakmak icin girdim fakat birde ne goreyim cok guzel ve karisik bir sayfa ben bu sayfanin guzel kismini nasil yaparim mesela mauseyi oynattigimda altanda mause ile saga ve sola kayan yuklenme kismini gosteren cubu ve mauseyi saga sole goturdugunde arkada beliren resim bilgi verirseniz sevinirim
  • kimse bilmiyormu ?
  • Loveparade..

Macromedia Flash denilen bir programla yapılıyor,...
  • biliyorum zaten sitedede yaziyordu da bunlari yapmak ne kadar zordur ? biraz acemi biri yani BEN yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Flash,Photoshop veya Dreamweaver Kullanabilirsin..

Bilmiyosun ne diye uyduruyosun... Dreamveaverle Logo yap anlından öpiym seni...

Ulan çıldırcam yaaaaa oooof oof...

• quote:

Orjinalden alıntı: Loveparade

bu arada yukaridaki bayan resmi gercekmi gercekse walla guzel aramizda bayanlarinda calismasi valla yakinda erkeklrin yernini alicaklar :)

Abazamısın Nesin?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veggie_Cannibal

quote:

Orjinalden alıntı: polter

Flash,Photoshop veya Dreamweaver Kullanabilirsin..

Bilmiyosun ne diye uyduruyosun... Dreamveaverle Logo yap anlından öpiym seni...

Ulan çıldırcam yaaaaa oooof oof...

bu arada ben dreamwearla logo yapicam demedim menu falan tasarliycam !!!! bu arada aramizda bayanlarinda internetle ugrasmasi gercekten iyi bunnun neresi abazalik !!!! ole bir sinirliyimki su anda senin gibilerin su forumda isi olmamasi gerektigini dusunuyorum ve gereknide yapicam !!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.