Şimdi Ara

Logo Kapak resmi ve İntro istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben youtube kanalı açıyorum.Daha önce vardı ancak uzun süre video koyamayınca kitleyi kaybettim 800 olması lazım o civarlarda abonem vardı.Şuanda 3 kişi olarak ciddi bir iş içindeyiz çok iyi projelerimiz var ancak daha öncesinde bize 1 adet kanalda kullanabileceğimiz facebook sayfasında ve videoların içinde png halinde kullanabileceğimiz logo lazım.2. olarak Kanala girdiğimizde üst kısımdaki resim lazım.Facebookta kapak fotoğrafında kullanmak içinde resim lazım.Yani genel olarak bi kanal logo ve wallpaper tarzında birşey tasarımı istiyorum.İntroda önemli tabiki introda olucak onuda videolara başlamadan önce koyucağımızdan çok uzun veya kısa olmamalı 5-6 saniye civarı vine uzunluğunda yeter diye düşünüyoruz.Bunları bedava yapıcak yok tabi olsada baştan savma yapıcağı için fiyatı konusuruz ancak önce referans görüntüleri görmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

• merhaba ben gene dh den biri icin su anda kanal kapagi,logo,intro,outro ve watermark videosu hazirliyorum,sizin icinde hazirlayabilirm isterseniz. fiyat vs konusmak icin skype nikimi atiyorum ozelden size. paraya ihtiyac duydugum icin fiyatlar cuzi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.