Şimdi Ara

photoshop da yuvarlak alan açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • photoshopta yuvarlak bir yer açmak istiyorum yani normalde kare veya dikdörtgen olurya, bi tane dünya resmim var yuvarlak resmin sadece dünya resmini kaydetmek istiyorum etrafındaki diğer alanı silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

• kareyi sectigin tuşa basılı tutarsan orda elliptical marquee tool u görebilirsin.bununla seçip başka bir yere kaydedebilir ya da sectikten sonra shift+ctrl+I yaparak sectiigin alanın dışındaki yerleri silebilirsin.
  • arkadaşım ben onu yapıyorum onu başka yere yapıştırdığımda değişen bişey olmuyo yine kare alanda oluyo,ben yuvarlağın dışında başka şey(bu beyazlıkta olabilir) istemiyorum belki bunu yapmak mümkün değildir bilmiyorum
  • kalacak olan alanı seç ve sonra üst menüden SELECT INVERSE komutu ya da shift+ctrl I tıkla sonra DEL tuşuna bas...böylece arka zemini temizleyebilirsin... tabbii layerı Rasterize etmiş olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command50 -- 11 Haziran 2006; 15:10:55 >
  • yapıştırdığın alanın arka planını transparent olarak seç kaydederken de gif olarak kaydedersen arka plandaki renk görünmez bildiğim kadarıyla..yoksa açtığımız layerın kare diil de yuvarlak olması gibi bi şansımız yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanbaran -- 11 Haziran 2006; 15:18:45 >
  • daha kolay bir yol öneriyim sana
    Filter > Liquify mi öyle bişi var ona gir dünya nın etrafını çiz, doldurma aracıyla dünyanın içini doldur ve extract a tıkla bu
  • babacan sen resmi başka yerde kullanırken arkaplan her yere uygun olmasını istiyorsun zannedersem...dünya resminin arkasını arkadaşların dediği şekilde temizledikten sonra...file/save as...komutuyla resmi farklı kaydet penceresinden"""png"""formatını seçerek kaydedeceksin...onun dışında bi şey yapman gerekmiyor...yapamassan resmi buraya koy yardımcı oluruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.