bana logizmo dan ikide bir kontor yüklediğimde saçma sapan melodiler geliyo ve 24 kontorum gidiyor.3131 e abone iptal yazıyom gönderiyom.bu seferde zaten aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor.bi ara ilk resim 4 kontor olayı wardı.her hafta bişi gelcek teline falan diye bişi wardı.o zaman üye oldum ama üyelik iptal olmuyor.neden olmuyor lütfen yardımcı olun
bilen biri yokmu yawwwwwwww
gerçekten bilmiyorum ama benim başımda logizmodan yanmıştı, bir ara kıbrısta logizmodan ne indirirsen indir 1 sms fiyatınaydı ve benim limitim dolu olmasına rağmen arkadaş bu durumu düşünerek ne var neyok tele indirdi ve ben limitin açılması için ödeme yaptığımda olduğu gibi ödemeler logizmoya gidiyordu.... yani logizmo her durumdan faydalanmasını bilen bir fırsatçıdır ve herşeyin bedavası internette vardır boşuna logizmoya para ödemeyin
logizmo üyeliğini iptal ettirmek istiyosan önceliklewww.logizmo.com adresine gir...oradan müşteri hizmetleri numarasını al(çalışma saatlerine bakarak al) mesai saatleri içerisinde ara ve durumu kendilerine bildir...onlarda third party şirket olarak durumu turkcell e bildiriceklerdir...ve turkcell de task açılıp durum incelenecek ve cevabında durum çözülecektir...ama turkcell biraz ağır iş görür bi hafta sürebiliri işlemler...