Şimdi Ara

Logitech z906 mı? yoksa Logitech z5500 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben logitech z906 ile logitech z5500 arasında kaldım hangisini tercih edersiniz filmlerde nasıldır bu 2 sistem yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingbass -- 23 Ekim 2013; 14:48:27 >

• yardım edicek hiç kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z906 alınır ikinin arasında harici bi kartla filmlerde iyi ama tiz sesi az gelebilir.

• sağol kardeş siz ne kullanıyosunuz ?

• kingbass K kullanıcısına yanıt
    bir zamanlar z5500 kullanıyordum. z906 da arkadaşımda kullandım. şuan mikado v11b kullanıyorum :) pcdemi kullanıcaksın hocam sen sistemi ?
  • Bx5 D2 / Presonus Eris e5
  • z-906 kullanıyorum memnunum al derim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z906 kullanıyorum bende şiddetle tavsıye ederım muzik oyun film hepsının ıhtıyacını fazlasıyla karşılıyor z5500 bıraz eskı bı sıstem 906 ya gore 906 da teknoloji farkı var
  • teşekkür ederim arkadaşlar ben alıcağım sistemi hem tv de hem de pc de hemde bluray da kullanıcağım sizce güzel olurmu?

• logitech z-906 elimde son adet kaldı sadece 800 tl ilgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirler
  • Logitech Z906 derim.

• logitech z906 ya tiz taksak nasıl olur yada başka uydu hoparlör taksak kaldırırmı ?

• bide logitech z906 yı avr ye takabilirmiyiz ??

• z906 avr takılmaz
  • sağol kardeş uyardığın için logitech z906 ya başka uydu hoparlör taksam kaldırır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingbass

sağol kardeş uyardığın için logitech z906 ya başka uydu hoparlör taksam kaldırır mı?

önce takcağın hoparlör kaldırır mı diye düşün hocam
  • kingbass K kullanıcısına yanıt
    eger ayri eyetten takarsın amfine zararvere bilir veya ve 6 hoparlör takarsın amfi onu otomatik olarak 5 hoparlör sesine dengeler mesela 5 hoparlör tanesi 20 wattsa 6 cı hoparlörü takarsan o 20 wattt verdi sesi 10 watt a düşürecek
  • teşekkür ederim kardeş ben logitech z906 nın subwooferini aktif olarak kullanıcaktım onun yerine 100 watt uydu hoparlör taksak o zaman kaldırmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.