Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa a 900 e buldum yarın alican inşallah pişman olmam gerçekten evimde olmasındanmutlu olacağım bir ses sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreeceGodS

Teknosa a 900 e buldum yarın alican inşallah pişman olmam gerçekten evimde olmasındanmutlu olacağım bir ses sistemi

kliksa'da 800 tl fazla para verme istersen sonuçta aynı firma
  • quote:

Teknosa a 900 e buldum yarın alican inşallah pişman olmam gerçekten evimde olmasındanmutlu olacağım bir ses sistemi

kardeşim sakın o fiyata alma. ben yaklaşık 3 hafta önce filan vatandan 735 e aldım.

teknosada bir ara turuncu indirimle 700e satmış.
    bence mümkünse 800ün üzerine çıkma.

en azından hepsiburadaya bak.http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-z-906-51-thx-speaker/productDetails.aspx?productId=bd130975&categoryId=256&SKU=BD130975 840tl

• Bu sete bu kadar para verilmez. Eğer müzik ağırlıklı dinliyorsanız en az 2 kanallı stereo bir set alın. Örneğin solo 6 müzikte bu sistemi ezer geçer.
  • Sıparısı bugun verdım hızlıal sıtesınden kaoıda odemeıle830tlolarakodeyecem bakalım nSıl cıkıcak bıomıyoum
  • quote:

Sıparısı bugun verdım hızlıal sıtesınden kaoıda odemeıle830tlolarakodeyecem bakalım nSıl cıkıcak bıomıyoum

keşke hepsiburada.com dan alsaydın.
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

quote:

Orijinalden alıntı: 906

merkez hoparlör en alta yerleşecek
    kitapçığı aç 292. sayfa Türkçe açıklamalı bağlantıları gösteriyor

yukardan aşağı şu sıra:
    sol arka
    sağ arka
    sol ön
    sağ ön
    merkez

iyide Hanqisi Arka hangisi ön yazmiyor ki hanqisinin arka hanqisinin ön oldugunu nasil anlayacam ?

cihaz baglı durumda müzik çalarken baglantı yaparsanız hoparlorlerin dagılımını daha kolay yaparsın
  • quote:

Sıparısı bugun verdım hızlıal sıtesınden kaoıda odemeıle830tlolarakodeyecem bakalım nSıl cıkıcak bıomıyoum

Gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tvden blurayli film seyretmek için bu sistemi alabilirmiyim. Ekran kartı ses kartı falan diyorsunuz. Bunlara tvden seyretmek için gerek varmı yoksa bluray li bir sistem mi almam lazım
  • cihazın efeck menüsünün ne işe yaradığını bilmiyordum. arka kolanlardan az ses gelmesinden şikayetciydim. Bugün ne olduğunu çözdüm ve subwofer da %50-60 lardaymış hepsini yükselttim çok daha iyi oldu
  • Dün İzmir/Balçova Vatandan 805tl ye aldım üstüne bide TEB bonus %30 kampanyasından faydalanarak 120 tl de ekstrede geri iade edilecek 685 tl gibi bi fiyata almış oldum. Uzun zamandır takip ediyordum almaya kararlıydım aldım kurdum bundan önce creative 2+1 T3200 vardı. Ama bu bambaşka son sesi deneme fırsatı bulamadım. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim çok iyi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben tvden blurayli film seyretmek için bu sistemi alabilirmiyim. Ekran kartı ses kartı falan diyorsunuz. Bunlara tvden seyretmek için gerek varmı yoksa bluray li bir sistem mi almam lazım

Tabiki alabilirsiniz zevk sizin ...Ekran kartı ile bi alakası yok ses kartıdır ..Ses kartınız ne kadar iyi olursa aldığınız ses de o kadar berrak ve temiz olacakdır ...

Bende aranıza gelmiş bulunmaktayım 500 tl 10 aylık z906 + Optik kalbo aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 1 Ağustos 2012; 6:32:29 >
  • Alanlara hayirli olsun
    Z906 kullanicilari artmaya baslamis, konu da kendine geliyor yavas yavas

• Bulduğum bi kaç tane Dts parça var lazım olabilir sesin en ince detayını duyabilirsiniz bu parçalarla...

Winamp ,Media Player gibi video ve müzik oynatıcılarda çalmıyor Ben Km Player 'da dinledim ve test ettim gayet başarılı Buyrun sizde faydalanın ..:)

Yakında linkleri ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 2 Ağustos 2012; 5:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Alanlara hayirli olsun

Bluray'li komple ev sinema sistemi ile Z906 arasında kullanım açısından ne fark vardır? Ben özellikle sinema için almayı düşünüyorum. Bluray film seyretmek için. Nasıl fikir verebilirsiniz bana
  • quote:

quote:

Alanlara hayirli olsun

Bluray'li komple ev sinema sistemi ile Z906 arasında kullanım açısından ne fark vardır? Ben özellikle sinema için almayı düşünüyorum. Bluray film seyretmek için. Nasıl fikir verebilirsiniz bana

Dostum ozellikle bluray izleyeceksen, bluray sistem alman daha iyi bir tercih olabilir sizin icin. Benim lcd, usb uzerinden mkv leri filan okuyor. Bluray kadar kalite olmasa da yine iyidir, idare eder. Z906 daki optiklerden biri direk lcd ye, digeri hd uydu alicisina bagli. Film filan izleyecegim zaman lcd nin usb uzerinden direk izliyorum, sesler de z906 dan iyi cikiyor. Muzik filan dinleyecegim zaman, cebimi kablo ile bagliyorum sisteme dinliyorum. Arada sirada f1 yarislari izliyorum, sesi kokluyorum biraz. Obur turlu apartmanda yasadigimiz icin cok yuksek seviyeye cikamiyorum. Sistemi belki diger arkadslar kadar verimli kullanamiyorum ama olsun isimi gorecek kadar memnunum.

• quote:

quote:

quote:

Alanlara hayirli olsun

Dostum ozellikle bluray izleyeceksen, bluray sistem alman daha iyi bir tercih olabilir sizin icin. Benim lcd, usb uzerinden mkv leri filan okuyor. Bluray kadar kalite olmasa da yine iyidir, idare eder. Z906 daki optiklerden biri direk lcd ye, digeri hd uydu alicisina bagli. Film filan izleyecegim zaman lcd nin usb uzerinden direk izliyorum, sesler de z906 dan iyi cikiyor. Muzik filan dinleyecegim zaman, cebimi kablo ile bagliyorum sisteme dinliyorum. Arada sirada f1 yarislari izliyorum, sesi kokluyorum biraz. Obur turlu apartmanda yasadigimiz icin cok yuksek seviyeye cikamiyorum. Sistemi belki diger arkadslar kadar verimli kullanamiyorum ama olsun isimi gorecek kadar memnunum.

Şimdi mesela bu cihazı alcam, sonra bluray okuyucu almam lazım olacak. Ya da ps3 alıp z906 ile birleştirdiğim takdirde elde edeceğim ses bluray li sinema sisteminden daha iyi olurmu. Filmleri PS3'e takıp izlerim

• @basis35
    Bildigim kadari ile ps3 orjinal bluray leri okuyor. Ps3 den z906 baglantisi ile bluray sistemdeki kadar guzel ses alabilirsin diye dusunuyorum. Tecrubeli arkadslar daha iyi bilir. Ben lcd uzerinden direk mkv dosyalari acabildigim icin ihtiyac duymadim bluray sisteme filan. Tecrubeli arkadslsr daha iyi bilgi verebilirler size.

• Bu set için en ideal ses kartı hangisi arkadaşlar F/P olarak?

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!
  • Creative Sound Blaster Recon3D Fatality Pro Bence z906 için çok mükemmel olacaktır. + olarak Thx sertifikasıda var :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.