Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.635
Cevap
70
Favori
324.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Strix B250G anakartım var ancak optik kablo ile bağlayınca filmden oyuna geçerken ya da müzik açtığımda ÇAT-ÇUT ses yapıyor.

Sorun yaşamayacağım bir ses kartı önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin karta baktım aynı benimki gibi çıkışları ama optik çıkış değil ki onlar

• yada ben yanlış biliyorum

• melihonline kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi box s dijital çıkışı var.
    Optik kablo alın subwofer in dijital çıkışlarının birine takın.

urun.n11.com
    optik toslink to 3,5mm mini optical çevirici jak aparatı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/tv-kablolari/optik-toslink-to-35mm-mini-optical-cevirici-jak-aparati-P374769277
    bu linkteki optik ucu xiaominin optik girişine uyduran aparatı alın, takın. Size optik ses işte. Benim mi box öyle şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar z906 kumandası satan yada muadil kumanda için bilgi verebilecek bilge insan arıyorum 

• quote:

Orijinalden alıntı: twm

Arkadaşlar z906 kumandası satan yada muadil kumanda için bilgi verebilecek bilge insan arıyorum 

• Heryere baktım cızırtı oluyor biri wifiden biri prizden diyor neden olabilir nasıl çözebilriim çok can sıkıcı durum

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Sesin kalitesi düşmez mi o şekilde. Hiç bi anlamı olmaz bence. Bence o cihaza optik konulmaması büyük eksiklik olmuş.

Optik zaten, sadece girişi çeviriyor. Yine optik olarak ses iletimi var. Ben öyle kullanıyorum.

Dekode ışığı yanıyor mu o şekilde?

DTS veya AC3 sesi açıp denediniz mi?

Dekode yanmıyor

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

Evet yanmaması da lazım zaten. Çünkü küçük kalite yuvadan büyük kalite yuvaya ses iletiyor. Sistem o sesi küçük kalite olarak oynatmak zorunda.

O alette ilk baktığım özellik optik çıkışı var mı yok mu olmuştu. Olmadığını görünce vazgeçtim direk almaktan.

Sizin televizyonda optik çıkış yok mu peki?

Optik çıkış var. Akşam deneyeyim.

Mi box kaliteli sesi hdmi ile tv ye gönderir. TV de optikten ses sistemine iletir. Dekode ışığı o şekilde yanması lazım.

• Arkadaşlar z906 nın ses kablosunun uç kısmı kırıldı yenisini nerden bulabilirim 3.5 aux ses kablosu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mutluyumm, Almanyadan aldigim cihazimi ailem getirdi. Suan kuruyorum. Duvara sabitlemek icin ayak nerden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Çok mutluyumm, Almanyadan aldigim cihazimi ailem getirdi. Suan kuruyorum. Duvara sabitlemek icin ayak nerden temin edebilirim?

3D yazıcım olduğu için ben bu şekilde çözdüm.

https://www.thingiverse.com/thing:3402373

• nyksPhilae kullanıcısına yanıt
    Çok güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Çok mutluyumm, Almanyadan aldigim cihazimi ailem getirdi. Suan kuruyorum. Duvara sabitlemek icin ayak nerden temin edebilirim?
  • Bu alete yukseliyorum ama sigorta elektrik sorunu vs cok oluyormus. Var mi bunu yasayan akil verecek birileri.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.