Şimdi Ara

Logitech Z623 alacağım fakat 2.000 lirayı hak ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bossbilisim isimli bir site 1.460 liraya satıyor fakat internetteki yorumların neredeyse hepsi sitenin güvenilir olmadığı yönünde. En ucuza satan diğer satıcı ise gittigidiyor'da 83 satıştan %100 olumlu değerlendirme almış bir satıcı fakat fiyatı 2.000 lira. Sizce 2.000 lira eder mi bu sistem? Eder derseniz hemen alacağım. Bir de ekstra bir ses kartına ihtiyacım var mı? MSI B450M-A PRO MAX anakart kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeyuzukalicam -- 19 Eylül 2020; 23:23:25 >



  • Yaklaşık 8 ay önce 899₺'ye Z625 almıştım ve gerçekten eviniz müstakil değilse sesini yarıya kadar bile açamazsınız o kadar şiddetli bir sistem fakat bu fiyatlara yine de alınmaz bence.
    Ben ekstra bir ses kartı ile değil direk laptop kulaklık jakından bağlayıp o şekilde kullanıyorum ama tabi ki harici iyi bir ses kartı ile optik bağlantı yapıldığında ses deneyimi daha da iyi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesanin276 -- 20 Eylül 2020; 15:25:8 >
  • yesanin276 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Sesini çok açamayacağımı biliyorum fakat buna rağmen bu modeli isteme sebebim hem çok fazla olumlu yorum olması hem de bass ayarını sağ hoparlörden rahatlıkla yapabiliyor olmak (Logitech'in diğer modellerinde ekstra bir kontrol aleti oluyor, tamamen yer israfı). Logitech'in daha düşük ses veren modellerinde çok fazla olumsuz yorum gördüm. Ayrıca bu model Youtube'a İngilizce olarak "bilgisayar için en iyi ses sistemleri" yazınca çıkan ilk 10 videonun istisnasız hepsinde var. Fiyat gerçekten çok yüksek çünkü hiçbir yerde kalmamış. Biraz daha araştırmalıyım sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeyuzukalicam -- 20 Eylül 2020; 16:43:51 >
  • Ürünün ses kalitesi hakkında yorum yapmayacağım.
    Logitechin tüm hoparlörleri bilgisayar için üretilmiştir hocam bazı modeller dijitaldir z906 gibi optik outla iyi verim alırsın.İnternetten baktığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz model analog tek 3.5mm jackla bağlanıyor uyumlu olur sıkıntı olmaz.
    Kullanım amacınızı belirtmemişsiniz sistem stereo müzik için oldukça elverişli. Ama oyun oynama ve film için tabiki 5.1 tavsiye ediyorum. Değer mi konusuna gelirsek bence 2000tlye değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.